• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evka 4te ablacım ,aslında gönlümüzden daha başka şeyler geçiyor ama ufak ufak bi başlayalım hele dedik ; 4-5 seneye bunu öder daha büyük bir yere taşınırız inşallah

evi almakla bitmiyo tabi ,boya badanası ,mutfak dolaplarını değiştiricez ,doğalgazı da girmeden döşetelim diyoruz

bakalım hayırlısı inşallah nasipse olcak

ama rüyamda gördüm bu evi ben ,kayınvalidem kayınpederimle beraber bu evin balkonundan baktığımızı gördüm

eşime dedim bu ev olcak içime öyle doğuyo daha evi görmeden söyledim,sadece internette bakmıştım

dün gidince dedim ki burdaydım ben gördüm kendimi bu balkonda

Evka4 bornova tarafında demi öyle biliyorum metroda var orada herhalde tabi canım ev almakla bitmiyorki zaten evin içi yapılı değilmi yoksa ama doğal gazı girmeden yaptırın çok rahat edersiniz ..
Bak rüyanda bile görmülsün o ev senin kısmetin inan allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım ..

Günaydıııııııııınnnnnn

Hayırlı olsun dünürüm..Sağlıkla mutlulukla oturun inşallah:38:

Günaydınnnnn şeker ne haberrrrr :3: :3:

11 de kalktım:27:

Eşim yeni gitti..Çok sinirli yine yatıştırmam lazımdı:94::60::60::60:

Ohhh ne güzel uyuymuşun bugün seninki iyi uyandırmamış hayrolaaa :1: :1:

Anacımm be bir günde eşim sakin desende dişimi kırsam haaaaa :27: :27:

Aslıııııııııııııı yafrummmmmmmm :3: :3: :3:

Evka4 bornova tarafında demi öyle biliyorum metroda var orada herhalde tabi canım ev almakla bitmiyorki zaten evin içi yapılı değilmi yoksa ama doğal gazı girmeden yaptırın çok rahat edersiniz ..
Bak rüyanda bile görmülsün o ev senin kısmetin inan allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım ..

Günaydınnnnn şeker ne haberrrrr :3: :3:

Ohhh ne güzel uyuymuşun bugün seninki iyi uyandırmamış hayrolaaa :1: :1:

Anacımm be bir günde eşim sakin desende dişimi kırsam haaaaa :27: :27:

Aslıııııııııııııı yafrummmmmmmm :3: :3: :3:

anne kankim ankimmmmm:69:

bornovada ablacım ,mutfak var ama değiştirmek istiyoruz biz ,hep aynı tip beyaz mutfaklar var ,dolap falan çok az

bakalım kısmetimiz diye düşünüyorum bende

iimm canım nenem gitsın die gözune bakarım napimm:5:gercii shalar camurluuu emme ossunnn:33:ooo 1.ligi vermem kımseye o zamannn:86::86:

neneyi gönder bize bikaç hafta tatile ,enişteyi at eve bol bol muz yersiniz :60: :60:

kıyağım olsun sana kıyamam yazık :60:

Niye uzun:60::60::60::60:

Semayı ilk sıraya al :60::60::60:

Banane vermem ilk sıra benim vermem semayaaaaa :27: :27:

sema solluyor sizi :60: :60:

boşuna mı hürrem hatun diyoruz :60:

Ohoooo semanın sollaması için yıllara ihtiyacı var elifcimmmmmm :27: :27: :60: :60:

Ama onun kocası tatilde işe gitmiyo:60::60::60:

Bak bize hem halvet ediyikkkk hemde kocaları işe gönderikkkkk demi ömürcümmm :92: :74:

iimm canım nenem gitsın die gözune bakarım napimm:5:gercii shalar camurluuu emme ossunnn:33:ooo 1.ligi vermem kımseye o zamannn:86::86:

Sen amatör ligdesin dahaaaa boşuna uğraşmaaaa :82: :82: 1. lige çıkmana var dahaaaaa :23: :23: :60: :60:

anne kankim ankimmmmm:69:

Heeeeee canım yafrummm benimmmmm :38: :38:

Back
X