• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bornovada ablacım ,mutfak var ama değiştirmek istiyoruz biz ,hep aynı tip beyaz mutfaklar var ,dolap falan çok az

bakalım kısmetimiz diye düşünüyorum bende

neneyi gönder bize bikaç hafta tatile ,enişteyi at eve bol bol muz yersiniz :60: :60:

kıyağım olsun sana kıyamam yazık :60:

gtmıyo yaaa deli etcek beniii:84:gecen dedım git bi yerlere kafan degıssın dieeee:63:param yok dıyo ben verşm sen yeterki git dedımmm:83:yok anamm yokk karuu gitmıyooo:33:

iyiyim cadı sen napıyon

dünürüm aslı evlensin 1.liği o alcak kesin :60: :60: :60:
Aslıyı şimdiden birincilğe alabilirsin dünürüm:60::60:

Evka4 bornova tarafında demi öyle biliyorum metroda var orada herhalde tabi canım ev almakla bitmiyorki zaten evin içi yapılı değilmi yoksa ama doğal gazı girmeden yaptırın çok rahat edersiniz ..
Bak rüyanda bile görmülsün o ev senin kısmetin inan allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah canım ..

Günaydınnnnn şeker ne haberrrrr :3: :3:

Ohhh ne güzel uyuymuşun bugün seninki iyi uyandırmamış hayrolaaa :1: :1:

Anacımm be bir günde eşim sakin desende dişimi kırsam haaaaa :27: :27:

Aslıııııııııııııı yafrummmmmmmm :3: :3: :3:

Abla iyiyim sen nasılsın?

Kendisi de uyudu abla onun için uyandırmadı:27:

Yine üstündeler ya canıma okudu yine benim bakmayın şurda güldüğüme:5:

Banane vermem ilk sıra benim vermem semayaaaaa :27: :27:

Ohoooo semanın sollaması için yıllara ihtiyacı var elifcimmmmmm :27: :27: :60: :60:

Bak bize hem halvet ediyikkkk hemde kocaları işe gönderikkkkk demi ömürcümmm :92: :74:

Sen amatör ligdesin dahaaaa boşuna uğraşmaaaa :82: :82: 1. lige çıkmana var dahaaaaa :23: :23: :60: :60:

Heeeeee canım yafrummm benimmmmm :38: :38:

abla sen bızım coklu msnn sohbetlerımıza bı katıl bakalım amatör ligdemıyımmm:23::60::60::60:yafrummuuu:69:

uğruyomuş :63: biz niye görmüyoruz :57:

vayy diyosun ki kocam evde olsun 7-24 halvette olurum :60: :60:
Aynen öyle dünürüm:60::60::60:

Banane vermem ilk sıra benim vermem semayaaaaa :27: :27:

Ohoooo semanın sollaması için yıllara ihtiyacı var elifcimmmmmm :27: :27: :60: :60:

Bak bize hem halvet ediyikkkk hemde kocaları işe gönderikkkkk demi ömürcümmm :92: :74:

Sen amatör ligdesin dahaaaa boşuna uğraşmaaaa :82: :82: 1. lige çıkmana var dahaaaaa :23: :23: :60: :60:

Heeeeee canım yafrummm benimmmmm :38: :38:

Evet ablacım hem halvet hem iş çok çalışkanız biz:82::60::60:

bornovada ablacım ,mutfak var ama değiştirmek istiyoruz biz ,hep aynı tip beyaz mutfaklar var ,dolap falan çok az

bakalım kısmetimiz diye düşünüyorum bende

neneyi gönder bize bikaç hafta tatile ,enişteyi at eve bol bol muz yersiniz :60: :60:

kıyağım olsun sana kıyamam yazık :60:

Komple değiştircen ozman mutfağı bir kere yapılacak zaten iyi karar verin modeline geri dönüş olmuyor maalesef...Dolap boyutları çok önemli içine tencere tabak koyunca belli mesafe kalsın yoksa üst üste oluyor ..

gtmıyo yaaa deli etcek beniii:84:gecen dedım git bi yerlere kafan degıssın dieeee:63:param yok dıyo ben verşm sen yeterki git dedımmm:83:yok anamm yokk karuu gitmıyooo:33:

Kızım ne istiyon nenenden kadın gitmiyor işteeeee gitse diye can atıyon haaaa :23: :23:

Aslıyı şimdiden birincilğe alabilirsin dünürüm:60::60:

Abla iyiyim sen nasılsın?

Kendisi de uyudu abla onun için uyandırmadı:27:

Yine üstündeler ya canıma okudu yine benim bakmayın şurda güldüğüme:5:

Bende iyiyim canım saollll ondan uyandırmamış demekki seni cinnettin geçiriyor demekki derdi ne yine :26:

Komple değiştircen ozman mutfağı bir kere yapılacak zaten iyi karar verin modeline geri dönüş olmuyor maalesef...Dolap boyutları çok önemli içine tencere tabak koyunca belli mesafe kalsın yoksa üst üste oluyor ..

Kızım ne istiyon nenenden kadın gitmiyor işteeeee gitse diye can atıyon haaaa :23: :23:

Bende iyiyim canım saollll ondan uyandırmamış demekki seni cinnettin geçiriyor demekki derdi ne yine :26:

Ben biliyorum onun derdini :84::84:

abla sen bızım coklu msnn sohbetlerımıza bı katıl bakalım amatör ligdemıyımmm:23::60::60::60:yafrummuuu:69:

katılcam merak etmeeeee :27: :27: valla bilemem göeceğizz yazılanlarıı şekerrrrrrr :27:

Aynen öyle dünürüm:60::60::60:

Evet ablacım hem halvet hem iş çok çalışkanız biz:82::60::60:

Çalışkanız tabisiiiiiii bir madalyanmız eksik be ömürcümmm :52: :52:

Kızlar çamaşır asmam lazım terziye gidip gelecem hemen :10:

aferin sana :60:

ya bu eniştenin evi falan yok mu ,yazık neneye olan oluyo hep :60:
Tesis yok:60::60::60::60:

katılcam merak etmeeeee :27: :27: valla bilemem göeceğizz yazılanlarıı şekerrrrrrr :27:

Tamam abla görüşürüz

görelimmm:23:ak kara cıksın ortayaaa:23:görüsrüz abla kankamm:58:

Back
X