- 8 Aralık 2011
- 46.033
- 168.816
- 798
Kuzum nereledesin tahmin etiğimiz yer gitmedin değil miTeşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum nereledesin tahmin etiğimiz yer gitmedin değil miTeşekkür ederim![]()
Günaydın ablamGünaydınlar selamın hello hanımlar![]()
Ablaçığım ben bugün çoçukları yoladım sabah keyfi yaptım bir güzel uyudumuşum bu sabaha geç başlamadımTü naydınlar olsun efsercim![]()
Ablaçığım ben bugün çoçukları yoladım sabah keyfi yaptım bir güzel uyudumuşum bu sabaha geç başlamadım![]()
Ev sesiz olunca direk uykum geliyorOhhh ne güzelkeyif yağmısın bende kalktıktan sonra uyumuuorum gerçi oturduğum yerde gözlerim gidiyorarada bazende kısa rüyalar bile görüyorum
Ev sesiz olunca direk uykum geliyor![]()
Ben alışk değil ya tvyi acıyorum ses olsun diye yada gidip yatıyorumAynen bende öyle oluyorum bir anda başka moda geçiyorum sanki![]()
Ben alışk değil ya tvyi acıyorum ses olsun diye yada gidip yatıyorum![]()
Günaydın gelincim nasıl geçti doğum günün bakalım varmı süprizfilan![]()
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimKuzum nereledesin tahmin etiğimiz yer gitmedin değil mi![]()
Ben de geldim, yer var mii![]()
Merak ettimSüpriz çokhediyelere boğuldum
Günaydınmutlu haftalar
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimkilitlerse nasıl atlıycam onu da bilmiyorum
annem ikna etti gittim yemeğe
Var tabi hoşgeldiniz
Beni mi hediyeleri mi yemekte ne yaptığımızı mıMerak ettimsanada canım
![]()
Önce seni sonra diğerleriniBeni mi hediyeleri mi yemekte ne yaptığımızı mı![]()
Ne yaptınız sahiÖnce seni sonra diğerlerinibenimkide süprizli geçti
![]()
Özele bak anlarsınNe yaptınız sahinice yıllara canım bu arada
Hediyeleri saymayayım görgüsüzlük olur
Yemek güzel geçti ya bi tatsızlık olmadıbir şeyleri ispat etmeye çalışıyo sürekli
![]()
Süpriz çokhediyelere boğuldum
Günaydınmutlu haftalar
Yok kuzum gitmedim peki yemeğe çıkalım dedi güvenemedim alır götürür diye bak öyle bi şey yaparsan arabadan atlarım dedimkilitlerse nasıl atlıycam onu da bilmiyorum
annem ikna etti gittim yemeğe
Var tabi hoşgeldiniz
Sanada ablaGünaydınlar hanımlar keyifli haftalar olsun herkese![]()
Wili çiçek ve çikolatayla beni istemeye geldiGünaydınlar hayırlı haftalar olsun..
Bak sen neler aldu hediye olarak sen söyle bakalım![]()