- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
İyiyim canım Ayrisi uyuttum bi bakayım dedim sizeSelam tatlım şimdi nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım Ayrisi uyuttum bi bakayım dedim sizeSelam tatlım şimdi nasılsın![]()
Iiyi olmana sevindim tatlımİyiyim canım Ayrisi uyuttum bi bakayım dedim sizesen nasıl oldun
Neden canımIiyi olmana sevindim tatlım
Ben şarhoş gibiyim sersem sersem dolaşıyorum![]()
İlaçlar uykuyla uyanıklık arası bir şeyNeden canım![]()
Ya uyumasıyla uyanması bi olduİlaçlar uykuyla uyanıklık arası bir şey![]()
Çok saçma bir durum uyusam hemen uyanacakmışım gibiYa uyumasıyla uyanması bi oldu
Anladım canım![]()
Gelmiş geri kaçmış abisi bırakmıyor galibaHayırsız görümcem![]()
Bu ilaçlar çok ilginç oluyo beni de uyutamıyo dr şimdi Ayris den dolayı ben de hiç etkilemiyo sanıyorumÇok saçma bir durum uyusam hemen uyanacakmışım gibibir ilaç bunları nasıl yapar ya
Gelmiş geri kaçmış abisi bırakmıyor galiba![]()
Ama hic bir seyi düşünmemek güzelBu ilaçlar çok ilginç oluyo beni de uyutamıyo dr şimdi Ayris den dolayı ben de hiç etkilemiyo sanıyorum
Abisi düşmüş kendi derdine![]()
Günaydın ablaçığımGünaydınlar şekerlerrrr![]()
Daha iyim en azından biraz hareket edebildim bugünGünaydın hayatım nasıl oldun iyisin demi![]()
Daha iyim en azından biraz hareket edebildim bugün
Çamaşırları katladım haraket bu abla![]()
Ellimde değilÇokta hareketsiz kalma ama..
Sen bana yardıma geliversen sevabına acayip ayakta kalırsın koli neyim kapatırız berabercene![]()
Ellimde değilyardımcıyla yapabiliyorum ancak ev işlerini bu gün yapabilirmiyim diye baktım
Tam benim işim severim ben oragenize işlerini zevkle yaparımkiloyu hiç sorma
![]()
Algıda bozukluk var kilo anladımBenimde temizlik olması lazım kaç gündür dışardalarda olunca eve bakamadım tabi..
Sen yardım edersen hemencecik hallederizkilo değil koli demiştim..
Algıda bozukluk var kilo anladım
Ne güzel olur ben biriyle iş yapma bayılırım
Uzağamı gidecek abla kızın![]()
GeliyorumOlsun olsun arada bende yapıyorum öyle
Tamamdır bekliyorum o zaman
Maalesef mersine gidiyor..![]()