- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef herşey rutin, ve akışında işte. Sizde ne var ne yok ?Yok hayatım suçluluk değil,merak ettik seni neler yapıyorsun nasıl geçiyor hayat![]()
Merhaba canımKimleri görüyorum
Tünaydınlar![]()
Günaydın abla sanada hayırlı kandillerGünaydınlar şekerlerrr hayırlı kandiller olsun![]()
Şükür işte ne olsun, prenses nasıl, kocaman olmuştur.İyiyim canım sen nasılsın![]()
Kuzum nasıl gidiyorMerhaba canım![]()
Günaydın ablacığım hem kandilimiz hemde bayramımız kutlu olsunGünaydınlar şekerlerrr hayırlı kandiller olsun![]()
Amaaaan, herşey aynı, hiçbirşey yapmadım, hııı kariyer yapıyorum hızla tırmanıyorum falan ama onun dışında herşey aynıKuzum nasıl gidiyorneler yaptın anlat bakayım
![]()

Olsun kariyerde lazımAmaaaan, herşey aynı, hiçbirşey yapmadım, hııı kariyer yapıyorum hızla tırmanıyorum falan ama onun dışında herşey aynı![]()
Hııı onu yapıyorum zaten, görüşemediğimiz süre zarfında 7-8 kez tatilim oldu :)Olsun kariyerde lazımdiğerler için üzülme bence vakkit varken dünyayı gez
![]()
Maalesef herşey rutin, ve akışında işte. Sizde ne var ne yok ?
Günaydın abla sanada hayırlı kandiller![]()
Günaydın ablacığım hem kandilimiz hemde bayramımız kutlu olsun![]()
Hııı onu yapıyorum zaten, görüşemediğimiz süre zarfında 7-8 kez tatilim oldu :)
Ya forumun tamamını reklam kaplayacak neredeyse, neden böyle olmuş ki, uzun zamandır girmiyordum foruma. Gözüm yoruldu resmen...
Çok güzelHııı onu yapıyorum zaten, görüşemediğimiz süre zarfında 7-8 kez tatilim oldu :)
Ya forumun tamamını reklam kaplayacak neredeyse, neden böyle olmuş ki, uzun zamandır girmiyordum foruma. Gözüm yoruldu resmen...
Yaaa çok sevindim ablacığım, ne güzel, çok çooook mutlu olsun inşallahÖzlettin kendini artık hiç gerlmiyorsun sende iş olarak yoğunsun herhalde..
Biz yoğunuz kızçem nişanlandı mayısta nikah temmuzdada düğün olacak,düğü n burada değil ama başka şehirde oluyor..Nikah için gelme şansın varmı kadıköyde olacak gelebilirsen çok sevinirim
Günaydın efsercim sağol
Günaydın bitanem amin sağol canımcım![]()
Yaaa çok sevindim ablacığım, ne güzel, çok çooook mutlu olsun inşallah
Mayısın kaçında ? Kadıköy evlendirme de mi?
Çok isterim fakat ikinci fabrika kuruluyor bizim, onun sisteminin kurgusu var, yoğunum fazlaca. Ama denk düşürebilirsem gelmeyi çok isterim. İstanbulda mı oturacaklar ?