• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Olsun kariyerde lazım :KK60:diğerler için üzülme bence vakkit varken dünyayı gez :KK37:
Hııı onu yapıyorum zaten, görüşemediğimiz süre zarfında 7-8 kez tatilim oldu :)
Ya forumun tamamını reklam kaplayacak neredeyse, neden böyle olmuş ki, uzun zamandır girmiyordum foruma. Gözüm yoruldu resmen...

Maalesef herşey rutin, ve akışında işte. Sizde ne var ne yok ?

Özlettin kendini artık hiç gerlmiyorsun sende iş olarak yoğunsun herhalde..
Biz yoğunuz kızçem nişanlandı mayısta nikah temmuzdada düğün olacak,düğü n burada değil ama başka şehirde oluyor..Nikah için gelme şansın varmı kadıköyde olacak gelebilirsen çok sevinirim :KK60:

Günaydın abla sanada hayırlı kandiller :KK60:

Günaydın efsercim sağol :KK60:

Günaydın ablacığım hem kandilimiz hemde bayramımız kutlu olsun En Büyük TÜRKİYE

Günaydın bitanem amin sağol canımcım :KK60:

Ya forumun tamamını reklam kaplayacak neredeyse, neden böyle olmuş ki, uzun zamandır girmiyordum foruma. Gözüm yoruldu resmen...

Annen filan nasıl iyimi hala rüzgar gibi esiyormu evde :KK48:
Reklam var bizdede forum bayağı birdeğiştii

Çok güzel :KK68:
Uzun zamandır bu reklamlarla boğuşuyoruz telefondan dahada gıcık oluyor :KK53:

Özlettin kendini artık hiç gerlmiyorsun sende iş olarak yoğunsun herhalde..
Biz yoğunuz kızçem nişanlandı mayısta nikah temmuzdada düğün olacak,düğü n burada değil ama başka şehirde oluyor..Nikah için gelme şansın varmı kadıköyde olacak gelebilirsen çok sevinirim :KK60:

Günaydın efsercim sağol :KK60:

Günaydın bitanem amin sağol canımcım :KK60:
Yaaa çok sevindim ablacığım, ne güzel, çok çooook mutlu olsun inşallah :KK51:
Mayısın kaçında ? Kadıköy evlendirme de mi?
Çok isterim fakat ikinci fabrika kuruluyor bizim, onun sisteminin kurgusu var, yoğunum fazlaca. Ama denk düşürebilirsem gelmeyi çok isterim. İstanbulda mı oturacaklar ?

Yaaa çok sevindim ablacığım, ne güzel, çok çooook mutlu olsun inşallah :KK51:
Mayısın kaçında ? Kadıköy evlendirme de mi?
Çok isterim fakat ikinci fabrika kuruluyor bizim, onun sisteminin kurgusu var, yoğunum fazlaca. Ama denk düşürebilirsem gelmeyi çok isterim. İstanbulda mı oturacaklar ?

Sağol hayatım,mayısın 27 de olacak evet kadıköyde ben sana detaylı yazarım yine..
Bende çok isterim gelmeni,hayyal ve okyede söyleyecem hayyal biliyor gerçi..
Yok burada değil

Back
X