Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy düğün günü geldi demek hayırlı olsun mutluluklar dilerimBen kaçıyorum şekerler görüşmek üzere perşembe gidiyoruz pazartesi döneceğiz çok öpüyorum sizleri![]()
Gelinin iyi dün gece çok korktuk jetler üzerimizden geçti silah sesleri falan hiç uyumadık Ayris de bi uyudu bi uyandıKardelencim sen nasılsın, güzel gelinim napıyo![]()

mamografide çekildi oda haftaya belli olacak...Geçmiş olsun ablaSelam kızlar ben geldim 2 gündürde hastaneye gidip geliyorum dün ayağıma iğne yapıldı ağrısı için,bugünde kemik ölçümü oldu kemik erimesiçıktı...Kısacası bitkisel hayata girmediğim kaldı yanimamografide çekildi oda haftaya belli olacak...
Düğünü yaptık geldik biraz sönük geçti olaylardan dolayı sinirler tavan hepimizde ....
Geçmiş olsun ablaevlendirdin geldin kızını ne yaptın ağladın mı şimdi iyi misin
Biz de yazlığa geldik ama çok sönük buralar kimsenin keyfi yok
Günaydın iyi hafta sonlarıGünaydınlar kızlarrrrrrr![]()
Günaydın iyi hafta sonları
Nasıl oldun toparladın mı kendiniBegüş nasıl
![]()
Yaaa iyi biraz hasret giderirsinizGünaydın hayatım..
Daha iyiyim sağol bayağı bir yorgunluk oldu ama,kızçemde pazar günü buraya geliyor,şimdi uçakta arkadaşının nişanı için başka bir yere gidiyor.
Yaaa iyi biraz hasret giderirsiniz![]()
Olsun buna da şükürBir kaç gün kalıp dönecek.
Olsun buna da şükürşehir dışında okuması iyi olmuş alıştırmış beni biraz
![]()
Aynen damat ısrarla benimde gelmemi istiyormuş,yok olmaz dedim daha erken gitmek için..
Biraz daha yanlız kalsınlar alışsınlar birbirlerine..
Şimdi ev ortamı daha farklı ama sorumluluk var işin içinde,bakalım artık neler yaşayacak![]()
O yukardaki beni seni olacak yanlış yazmışımgözümün biri hala problemli
Hemen gidilmez erkek tarafı dedikodu yaparalışır zamanla merak etme