• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tahmimn ettim zaten çaktırma boşver :KK70: gözün ne halde tedavi devam ediyormu hala
Aynen ya dn dediz zaten onlardan biri gelse bende kızarım dedim :KK58::KK58:
Ayris nasıl iyimigene yaramazlığa devam ediyordur kesin
Tedavim bitti kontole gidiyorum görme oranı% 70 e kadar çıktı tansiyonuma dikkat etmem lazım
Ayris bir felaket hiç durmuyo sürekli bahçeye çıkmak istiyo gece uyanınca bile:KK70:

Tedavim bitti kontole gidiyorum görme oranı% 70 e kadar çıktı tansiyonuma dikkat etmem lazım
Ayris bir felaket hiç durmuyo sürekli bahçeye çıkmak istiyo gece uyanınca bile:KK70:

Çok dikkat etmek lazım gene oranlar yükselmiş buda çok iyi bir gelişme..

Anaaaa rüyasında bile bahçeyi görüyor demekki kerataa yaaaa :KK70::KK70:,wiliii ne alemdeeee

Çok dikkat etmek lazım gene oranlar yükselmiş buda çok iyi bir gelişme..

Anaaaa rüyasında bile bahçeyi görüyor demekki kerataa yaaaa :KK70::KK70:,wiliii ne alemdeeee
Rüya görüyo galiba bak bu aklıma gelmemişti:KK70: şimdi de camdan avazı çıktığı kadar bağırıyo atacaklar bu siteden bizi :KK70:

Wili buradaydı gitti

Ben biraz bahçeye çıkarayım gelirim yine:KK60:

Rüya görüyo galiba bak bu aklıma gelmemişti:KK70: şimdi de camdan avazı çıktığı kadar bağırıyo atacaklar bu siteden bizi :KK70:

Wili buradaydı gitti

Ben biraz bahçeye çıkarayım gelirim yine:KK60:

Kesin rüya görüyordur onun etkisi zaten :KK70::KK70:hahaaaaaaaaaa alem bu kızzz varyaaa :KK70::KK70:
Tamam canım görüşürüz kendinie iyibakın :KK60:

Tünaydın abla annemler geldi gezip duruyoruz :KK48: Ayrisle evde oturmak kabus dışarısı daha iyi :KK70:

Nasıl geçmiş kızının görüşmesi

Selam hayatım ne habersin,ohhhh ne güzel keyfini çıkarın güzelcene..
Evde durmuyor demi kerata :KK53:
Bu hafta belli olacak,sadece genel birgörüşme yapılmış bakalım ne olacak

Selam hayatım ne habersin,ohhhh ne güzel keyfini çıkarın güzelcene..
Evde durmuyor demi kerata :KK53:
Bu hafta belli olacak,sadece genel birgörüşme yapılmış bakalım ne olacak
Hiç durmuyo sürekli bahçede zaten içeri girince kıyamet kopuyo :KK48: kışın ne yapıcaz bakalım:KK48:

Hayırlısı olsun:KK68:

Back
X