- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Evet ilk defa kış gelmesin istiyorumBoşver bahçenin keyfini çıkarsın bol bol oynasın eve gidince bu imkanı bulamayacak..
Sağol hayatım tşkler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk defa kış gelmesin istiyorumBoşver bahçenin keyfini çıkarsın bol bol oynasın eve gidince bu imkanı bulamayacak..
Sağol hayatım tşkler![]()
Evet ilk defa kış gelmesin istiyorum![]()
MalesefGelecek ama kaçarın yokkkkk![]()
Malesefekimde dönmeyi düşünüyorum hatta ısıtma sistemi yapıp burada yaşamayı bile düşündüm
![]()
Şu anda bile öyle abla milletin izinler iptal olunca çok sakin kaldı burası hele akşamları var ya 8 den sonra hayat bitiyo tam emekli kasabasıKışın zor olur hemde pek kmseler olmaz kalma bence gel evine daha rahat edersin
Şu anda bile öyle abla milletin izinler iptal olunca çok sakin kaldı burası hele akşamları var ya 8 den sonra hayat bitiyo tam emekli kasabası![]()
Tamam siz de kış tatili yapınAhaaaa tam kocama göre orası demekki sen gelice biz gelelim orayaaa![]()
Tamam siz de kış tatili yapın![]()

Sen gelince biz gidelim dedin ya onun için dedimKışın napıyım orada yazları değişimli gelirizzz bizdeeee![]()
Sen gelince biz gidelim dedin ya onun için dedim
Ayrisin eline açma verdi annem geliyo bana da yediriyo çok ters bi durum var ortadaannem diyo ki kızım o bile acıdı iskelet haline
![]()
Hayır ben ekime kadar burdayım2hafta filan kal dön evine biz gidelim hemnnn
Oyyyyy ne tatlı olmuştur şimdi, biliyor tabi annesi hemen ııyyykkkkkk diyecekkk![]()
Hayır ben ekime kadar burdayım
Bana kakalamaya çalışıyohayatta yemem sıcakken yerim ama soğuyunca ıyyyyyykkk
![]()
Yok yemem börek falan olsa neyseNeyse öyle olsun bakalım.
Açma soğuk sıcak yenirrrrr yesene sendeeeeee![]()
Yok yemem börek falan olsa neyse![]()

IyyykkkkkBakkkkk geliyor soldan soldannnnnn![]()

Iyyykkkkk
Ben şu anda kaç kiloyum biliyo musun hep Ayrisin peşinde koşmaktan![]()
Yok 48 kiloyumKesi 45 oldun demiiiii benden vereyimmi sana azcukkkk![]()
Yok 48 kiloyum4-5 kilo alayım senden
![]()
Abla menapozdan sonra kaç kilo aldın benim emoşta geldi annemlerle hem evi toparlıycak hem de tatil yapıyo o 10 kilo almışSeve seveeee yolluyorummm![]()
Abla menapozdan sonra kaç kilo aldın benim emoşta geldi annemlerle hem evi toparlıycak hem de tatil yapıyo o 10 kilo almış![]()