- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Yaparım para sorun olmaz aramızda o ailenin bireyi gibi oldu artık yazlığa bile geliyo aradaDahada zam yap![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparım para sorun olmaz aramızda o ailenin bireyi gibi oldu artık yazlığa bile geliyo aradaDahada zam yap![]()
Yaparım para sorun olmaz aramızda o ailenin bireyi gibi oldu artık yazlığa bile geliyo arada![]()
Tabiii hem tatil yapıyo hem iş yapıyo ayda bir geldi 1 hafta kaldı hepOhhhh ne güzel hem iş hem tatil modunda emoşta![]()
Tabiii hem tatil yapıyo hem iş yapıyo ayda bir geldi 1 hafta kaldı hep![]()
Arkadaşlıktan çok düzene soktu beniİyi olmuş hemde sana arkadaş olmuştur..
Arkadaşlıktan çok düzene soktu beni![]()
Ben bilmiyorum iş yapmayı beceremiyorum Ayris yetiyo bana zatenMutlaka tabi,evi çekip çeviriyor sonuçta
Ben bilmiyorum iş yapmayı beceremiyorum Ayris yetiyo bana zaten![]()
Ben bunu hep söylüyorum zaten şimdi çok becerikliyim hamaratım desem inanmazsın zatenBak itiraflar geldi işte hahahaha emoş olmasa yanmıştın demi![]()
Ben bunu hep söylüyorum zaten şimdi çok becerikliyim hamaratım desem inanmazsın zaten
Ben kızımın yemeğini yedireyim babaannesi görüşürüziyi akşamlar
![]()
Hasret gidermişsinizdir çok iyi olmuşGünaydınlar şekerler,akşama kızçem geliyor,pazar günüde dönecek.
Hasret gidermişsinizdir çok iyi olmuş![]()
İyi yolculuklar ablaAynen cuma günüde biz gidiyoruz düğün var 1 hafta kalacam orada![]()
Nice yıllara canımHerkese merhabalar nasılsınız
Yarın aşkım bitanemin doğum günü
Bir yaşına girecek çok şükür rabbime bugünleride gördüm![]()