Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınlar,ne olsun işte sessiz kaldı buralar sen nasılsın iyimisin ayris nasıl iyimi :KK60:
İyiyim abla İstanbula geldim benim araba sorun çıkardı üretim hatası olduğuna karar verildi yenisini alıcam yarın gidip sonra dönerim yine yazlığa

Ayris iyi onu getirmedim ananesiyle teyzemde orada geziyolar denize gidiyolar:KK60:

İyiyim abla İstanbula geldim benim araba sorun çıkardı üretim hatası olduğuna karar verildi yenisini alıcam yarın gidip sonra dönerim yine yazlığa

Ayris iyi onu getirmedim ananesiyle teyzemde orada geziyolar denize gidiyolar:KK60:

Beyaz eşyada üretim hatası olurda,arabada nasıl oluyor hayretbişey yani,aynısından mı alacaksın yoksa başka modelmi olacak..
Ayrisin keyfi yernde desene bolca oynasın yüzsün kerata.:KK60:

Beyaz eşyada üretim hatası olurda,arabada nasıl oluyor hayretbişey yani,aynısından mı alacaksın yoksa başka modelmi olacak..
Ayrisin keyfi yernde desene bolca oynasın yüzsün kerata.:KK60:
Sorma abla ya bi arkadaşım Nissan almıştı su giriyodu dalga geçiyordum damın akıyo diye:KK70:benimki de tıs tıs ses çıkarıyodu yılan gibi:KK70:ben gerçi nissan almadım o kadar testten geçiyolar bazıları kullandıkça belli ediyo kendini

Ben yola çıkıyorum görüşürüz:KK60:

Sorma abla ya bi arkadaşım Nissan almıştı su giriyodu dalga geçiyordum damın akıyo diye:KK70:benimki de tıs tıs ses çıkarıyodu yılan gibi:KK70:ben gerçi nissan almadım o kadar testten geçiyolar bazıları kullandıkça belli ediyo kendini

Ben yola çıkıyorum görüşürüz:KK60:

Hahahahahaaa damı akan ev gbi desene:KK70::KK70: bu sefer sorunsuz çıksun araban güle güle kazasız belasız kullan arabanı..

Görüşürüz canım iyi tatiller sana :KK60:

:KK200:

Arabanın da hatalısı oluyormuş demekki
Şimdiden yeni araban hayırlı olsun canım

İyiyiz desem yalan olur Ayaz hasta yaz günü öksürük oldu bebeğim :cry:Beceriksiz annesi :KK51:

Çok geçmiş olsun berrecim yaz kış fark etmiyor işte bu öksürükte..
Ihşamur filan içir içerse,beceriksiz deme kendine koca adamlar bile öksürüyor yazları..

Sen nasılsın ablacım :KK36:

Bende iyiyim sağol sıcaktan erime modundayız artık :KK60:

Çok geçmiş olsun berrecim yaz kış fark etmiyor işte bu öksürükte..
Ihşamur filan içir içerse,beceriksiz deme kendine koca adamlar bile öksürüyor yazları..

Bende iyiyim sağol sıcaktan erime modundayız artık :KK60:
Teşekkür ederiz teyzesi ıhlamur içer niye hiç aklıma gelmedi
Çay diye veriyorum zaten

Back
X