• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

En sevdiğimden bende uğraşmayı seviyorum abla ama çoçuklarda fırsat hobilere gelmiyor 😍
bu arda Günaydın :KK19: :KK60:
Günsydınlar efsercim,sorma ya içimden bir canavar çıktı diyorum artık,bişiler yapmaya gayret ediyorum.
Youtupe'da neler var varya dün mesela jelli mum yapılışı vardı onuda denemek istiyorum. :KK200: :KK60: kalın halattan neler yapıyorlar bide.

Günsydınlar efsercim,sorma ya içimden bir canavar çıktı diyorum artık,bişiler yapmaya gayret ediyorum.
Youtupe'da neler var varya dün mesela jelli mum yapılışı vardı onuda denemek istiyorum. :KK200: :KK60: kalın halattan neler yapıyorlar bide.
Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeyler 😍

18602 sayfa gör neler gömülü şu sayfalarda bir karıştırsak neler neler çıkar.
Herkesin hatıra kutusuna neler düşecek neler .😔
Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.
Abla Pinterest diye bir proğram var orda yabancı sitelerinde neler neler yaptığını görüyorsun çok çok değişik şeyler 😍
Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.
Dün ben kendi profil ayarlarımla oynadım sanırım ondan berresuu berresuu mesaj yazınca bildirim geldi sonra senden gelince kafayı buraya cevirdim 😔
Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğiz :KK53:

Aynen neler var neler duvarların dili olsada anlatsa denir ya,sayfalarda öyle.

Pinteresi biliyorum üyelik istiyor yoksa açmıyor resimleri.

Ondan demekki bak iyi olmuş en azından burada senide görebileceğiz :KK53:
:KK60: çok güzel bir uygulama çok faydalanırsın 🤗
kismet abla olan herşeyde vardır bir hayır demek profil hesabimla oynamam eski günleri yaad edirecekmiş :KK19:

:KK60: çok güzel bir uygulama çok faydalanırsın 🤗
kismet abla olan herşeyde vardır bir hayır demek profil hesabimla oynamam eski günleri yaad edirecekmiş :KK19:
Aynen buna benzer çok sitede var ya onlardan da fikir alıyorum arada.
İyi olmuş canısı eskileri yad ederiz artık buradan :KK60:

Back
X