- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.981
koprina selam canım nasılsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen at ben ona destan yazarım
renkleri seviyoruz sıkı bi tiger düşkünüyüz, hatta aşk yaşıyoruz bize yapılmayan cilveler gülmeler agular hep 30 cm lik peluş oyuncağa :)
ama beşiktaşlı olma asaletimizden dolayı hala favori renklerimiz siyah beyazzzz
koprina selam canım nasılsın![]()
selam yazıp kaçmışsın erce hanııııımmm
ay çok iyi anlıyorum seni..![]()
bizde eşimin 4 buçuk yaşındaki yeğenine laf geçirmek zor..
her geldiğinde annesine diyor bebeği kucağıma alayım.. ama o konuda sert olduğumu bildikleri için çıtları çıkmıyor.. 12 yaşındakine bile vermem bebeği.. sonra güceniyorlar..
sanki oyuncak bu.. ufak olanı hele göz kaş arası şap şup öpüyor yanaklarından bastırarak.. bir gün dayanamadım artık bebeğe yaklaşma dedim annesinin yanında..
ay 2 dakika arkamı dönmeye gelmiyor.. anneleri kendi müsade ediyor seninkiler iyi gene yapma etme diyorlarmış..
kaç kez yakaladım Emremin başına çullanmışlar ... bebeğin gözü rahatısz dedim mikrop kapmaması için yaklaşmayın lütfen dedim.. kimse laf anlamıyor yaw.. büyüğü de küçüğü de..
yok yok kaçmadım buralardayım
nasılsın canım bebeler tepiklemeye başladımı![]()
tepikten ziyade dalgalanma oluyo özellikle sağdan üste kuvvetli bişeyler oluyor
kız üste çıkıyomuş ondan olabilir dedi doktor
kız bana çekmiş zeytinyağ gibi üste çıkıyo şimdiden[/QUOTE
ayyy maşallah subanallah çok güzel bi duygu
ben bi kaç ay erteledim bebek işini zaten olmuyodu biraz kafam rahatladı
bu arada diyet yapıyorum folik asitin bana kattıklarından kurtuluyorum![]()
ayyy maşallah subanallah çok güzel bi duygu
ben bi kaç ay erteledim bebek işini zaten olmuyodu biraz kafam rahatladı
bu arada diyet yapıyorum folik asitin bana kattıklarından kurtuluyorum![]()
evet hamdolsun
nasıl bişey olduğunu bilmediğimden ilk tecrubemi ikiz bebeklerle yaşamak çok farklı güzel bir duygu
bakalım Allah nasip ederse büyütürken nasıl olacak
inşallah Allah hayırlı zamanda sana da tekrar nasip edecek
hele kafan rahatsa çok daha yakın olur![]()
koprina selam canım nasılsın![]()
ay o 4 yaşındakinin nasıl öptüğünü tahmin edebiliyorum
kıskançlığından hıncını öperek almaya çalışarak bastıra bastıra öpüyordur
valla gücenirlerse gücensinler çok da tın yani
sonra Allah korusun pişman olmaktansa başta gücensinler
en yakın arkadaşımın ikizi var benim kızdan bir yaş küçükler bebekken çok zorlandı tek başına büyüttü ama şimdi bi yanına oğlunu bi yanına kızını alıp geziyo çok rahatladı artık arkadaşı gibi oldular
klomenle hamile kalmıştı oda ben klomeni içerken çok heveslendim galiba üstünede regl olunca çok üzüldüm eşiminde bu yaz nereye gideceği evi taşıyıp taşımayacağımız belli değil hele bi işlerimiz kesinleşsin ondan sonra çalışmalara devam edicem inş![]()
iyiyim ablam.. yatak odasıyla diğer odaların arasında mekik dokuyorum.. sıpa uyuyor da.. sürekli kontrol ediyorum..
dün aşı oldun 2 gündür gaz problemimiz var.. sorunu da çözdüm..
siz siz olun.. görmemiş gibi madlen çikolatalardan yemeyin emzirme döneminde..
1 kutuyu nerdeyse bitirmiştim 2-3 günde.. akşam da gaz problemi için nette dolaşırken uzmantv nin vidyolarını izledim.. bebişi mahfedenlerin arasında çikolata da varmış kendimi çok kötü hissettim..
çok şükür bugün biraz daha iyi... bir de kakasını biriktirerek yapacağına gün içinde 2-3 kez yapsa çok mutlu olucam..
sanki dünya yarışına çıkacak gibi bezde temiz yer bırakmıyor.. poh içinde yüzüyoruz resmenbu sabah hele abaaw.. anlatmayım en iyisi.. çok iğrençleştik
canım yaa gaz bide kaka yapamamak çok zorlar emreyi neyseki sen gazın formülünü bulmuşsun
bide bebekler en çok temiz beze kaka yapmayı sever dimi![]()
bıdığım ben çıkıyorum canım pazardan geldim mutfak beni bekliyo yerleştirmem lazım
öpüyorum seni
hayırlı ve tam zamanını bulur zaten o kuzum
bi bakmışsın bütün taşlar yerine oturmuş, melek de karnına konmuş![]()
ya kızlar emzirirken saç boyanırmı bi zararı olurmu acaba
ay çok iyi anlıyorum seni..![]()
bizde eşimin 4 buçuk yaşındaki yeğenine laf geçirmek zor..
her geldiğinde annesine diyor bebeği kucağıma alayım.. ama o konuda sert olduğumu bildikleri için çıtları çıkmıyor.. 12 yaşındakine bile vermem bebeği.. sonra güceniyorlar..
sanki oyuncak bu.. ufak olanı hele göz kaş arası şap şup öpüyor yanaklarından bastırarak.. bir gün dayanamadım artık bebeğe yaklaşma dedim annesinin yanında..
ay 2 dakika arkamı dönmeye gelmiyor.. anneleri kendi müsade ediyor seninkiler iyi gene yapma etme diyorlarmış..
kaç kez yakaladım Emremin başına çullanmışlar ... bebeğin gözü rahatısz dedim mikrop kapmaması için yaklaşmayın lütfen dedim.. kimse laf anlamıyor yaw.. büyüğü de küçüğü de..
koprina bide benim tickerla başım belada zayıfladıkça nasıl düzeltcem oradaki rakamı
offfff seneye bilgisayar kursuna gitcem :84::84::84::84::84::84::84::84: