Eski dostlar hep beraber elele verelim

sen at ben ona destan yazarım
renkleri seviyoruz sıkı bi tiger düşkünüyüz, hatta aşk yaşıyoruz bize yapılmayan cilveler gülmeler agular hep 30 cm lik peluş oyuncağa :)
ama beşiktaşlı olma asaletimizden dolayı hala favori renklerimiz siyah beyazzzz

timam o zaman şuan 2 tane hayvan var 3 tane de bu akşam yaparım yarın mail atarım
çıktı alıp kartona yapıştır

cok sanslisin canim,hem ikiz hem bir erkek bir kiz ,masallahhhhhhhhhhh diyorum:nazar::nazar::nazar:rabbim sag salim dogmalarini nasip etsin insallahhhhh

amin canım çok şükür
önce ikisinin de sağlığı aklımda hep o var:31:

mini mediiiiiiii:17::emir_bebek:

sagol arkadasım opuyorum senı yavyum:54::40:

evet evet barıstık
ah bı bılsenız heryanım agrıyo üşüttümzırt pırt banyo yaparsan bu havada... bogazım şişmek üzere hıssedıyorum

heme mandalına takvıyesıne basladım

hasta olmak ıcın uygun bir zaman deeggılll
anammm !!!!!!!kasıklarım gaz bombası gıbıııııııııı

bıde dun doktora gıttım yne yum yum18 mm olmus çok iyi gelısıyo fılan dedı cumartesı de cagırdı gun asırı halvete devam dedi:18:

mıstıkcım seker yuklemen yuksek cıktıysa bebekte dıyabet rıskı oluyor sende de tabı
tatllara bıraz dıkkat edersen sorun kalmaz tatlım

sana iyi çalışmalar cnm :17:
ben hiç tatlı yemiyorum cnm.daha doğru düzgün kiloda almadım ben.nasıl yüksek çıktı bilmiyorum.cmt günü netleşecek herşey.

anam çatırtlıyo o zaman senin yumurta
medi dikkat et sakın arayı soğutmaaa :27:

evet evet catlıyo bence de bıdışım

ben hiç tatlı yemiyorum cnm.daha doğru düzgün kiloda almadım ben.nasıl yüksek çıktı bilmiyorum.cmt günü netleşecek herşey.

heee misti allah allah gebelıkte de boyle oluyo vucudun dengesı degısıyo netıcede sormak ıstedıgın bısey olursa benım dıyabet uzmanlarına sorabılırım. yanıbasımdalar her an yani.:)

evet evet catlıyo bence de bıdışım

heee misti allah allah gebelıkte de boyle oluyo vucudun dengesı degısıyo netıcede sormak ıstedıgın bısey olursa benım dıyabet uzmanlarına sorabılırım. yanıbasımdalar her an yani.:)

saol cnm benim..cmt günü bakalım ne sonuç çıkacak...ona göre senin ordaki uzmanlarada danışırız :54:

Ben hiç tatlı yemiyorum cnm.daha doğru düzgün kiloda almadım ben.nasıl yüksek çıktı bilmiyorum.cmt günü netleşecek herşey.

ben son 1 ayda 5 kilo aldım ve şekerden korkuyorum
hamurişi ve et çok yiyorum...malesef sebze hala çıkıyo:25::25:
Bakalım inşallah korktuğum gibi çıkmaz:26:

Inşallah önemli bişey değildir hamurişine dükkat ederek halledersin

minik kızının adını kararlaştırdın mı canım?

ben son 1 ayda 5 kilo aldım ve şekerden korkuyorum
hamurişi ve et çok yiyorum...malesef sebze hala çıkıyo:25::25:
Bakalım inşallah korktuğum gibi çıkmaz:26:

Inşallah önemli bişey değildir hamurişine dükkat ederek halledersin

minik kızının adını kararlaştırdın mı canım?

inan hiç iştahım yok cnm..öle mide bulantımda yok ama iştahımda yok...eşim çok kızıyo hiç bakmıyorsun kendine diye ama napayım.26.haftam bitiyo yarın 6 kilo almışım.aslında normal yani.şüküşe göre bebekde bende iyiyim.ama şeker neyin nesi anlamadım.100 mg'lık yüklemede kesinleşiyormuş..birşey çıkmaz rahat ol dedi şüküş ama ben çokda rahat değilim açıkcası. ha bu arada senin kilonda gayet normal.ikiz bebek herşeyin iki katı demek.
isim konusunda çok dertliyiz.hala karar veremediğimiz gibi şu olabilir dediğimiz isim bile bulamadık.teyzelerimizden yardım bekleriz ama :)

inan hiç iştahım yok cnm..öle mide bulantımda yok ama iştahımda yok...eşim çok kızıyo hiç bakmıyorsun kendine diye ama napayım.26.haftam bitiyo yarın 6 kilo almışım.aslında normal yani.şüküşe göre bebekde bende iyiyim.ama şeker neyin nesi anlamadım.100 mg'lık yüklemede kesinleşiyormuş..birşey çıkmaz rahat ol dedi şüküş ama ben çokda rahat değilim açıkcası. ha bu arada senin kilonda gayet normal.ikiz bebek herşeyin iki katı demek.
isim konusunda çok dertliyiz.hala karar veremediğimiz gibi şu olabilir dediğimiz isim bile bulamadık.teyzelerimizden yardım bekleriz ama :)

Erkek ismini hemen bulduk Eymen dedik oldu:1: ama kızın ismini biz de çok araştırdık hem tınısı güzel hem de dini açıdan anlamlı olsun istiyorduk
en son Arap dili konusunda doktora yapan bi tanıdığa danıştık

eşim Elfin ismini önermişti Eymen'e uysun diye ama Elfin'in anlamı sadece bin (1000) demekmiş..vazgeçtik:50:
Ecrin diyolardı annemler o da ecir kelimesinin esre almış haliymiş ve isim olarak bir karşılığı yokmuş..Ecir koyarsanız olur ecir hediye demek dedi abi:26:
Minel dedik.. o da türkçedeki -den -dan ekinin karşılığıymış :1:
Mira dedik.. mir'e ayna demekmiş, Mira nın bi anlamı yokmuş:50:
İrem dedik.. O aslında cennet bahçesi değil Babil'in gerçek cennet anlayışına karşı yaptırdığı yalancı cennetin adıymış (asma bahçeleri)
o sırada eşime sunduğum ama istemediği güzel anlamlı isimler de var
Zümra: zeki bilgili kadın
Alya: gökyüzü
Elvin: rengarenk
Zişan: Şanlı şerefli (Peygamberimizin lakaplarından)
Ebrar: Hayır, iyilik sahibi... gibi

En sonunda Verâ dedim tamam dedi :53: çok şaşırdım ama kabul etti
Verâ'da arapçada günahlardan sakınan, ibadet konusunda titiz, takva demek..aynı zamanda kainat, alem anlamı da varmış
ispanyolcada barış, italyancada doğru, rusçada inanç - güven, farsçada ufuk, arnavutçada yaz mevsimi demekmiş

Erkek ismini hemen bulduk Eymen dedik oldu:1: ama kızın ismini biz de çok araştırdık hem tınısı güzel hem de dini açıdan anlamlı olsun istiyorduk

eşim Elfin ismini önermişti Eymen'e uysun diye ama Elfin'in anlamı sadece bin (1000) demekmiş..vazgeçtik:50:
Ecrin diyolardı annemler o da ecir kelimesinin esre almış haliymiş ve isim olarak bir karşılığı yokmuş..Ecir koyarsanız olur ecir hediye demek dedi abi:26:
İrem dedik.. O aslında cennet bahçesi değil Babil'in gerçek cennet anlayışına karşı yaptırdığı yalancı cennetin adıymış (asma bahçeleri)

Verâ'da arapçada günahlardan sakınan, ibadet konusunda titiz, takva demek..aynı zamanda kainat, alem anlamı da varmış
ispanyolcada barış, italyancada doğru, rusçada inanç - güven, farsçada ufuk, arnavutçada yaz mevsimi demekmiş

eymen ismini bende çok beğeniyorum çok doğru bir seçim bence..
vera ismini geçtiğimiz günlerde eşimin bir arkadaşının kızı oldu o koydu..güzel ve anlamlı bir isim.
bizim ne isim koyacağımızı çok merak ediyorum çünkü hiçbir fikrimiz yok.eşim ille elif olsun istiyo..elif halamın torununun adı aynısı olmasını istemiyorum.çok küçük bir ihtimal iki isim koyarsak kırılmasın diye elifin yanına bir isim koyabiliriz.
sende şüküşe gidiyorsun değil mi? nasıl memnun musun? doğumu konuştunuz mu hiç ne diyor?

eymen ismini bende çok beğeniyorum çok doğru bir seçim bence..
Vera ismini geçtiğimiz günlerde eşimin bir arkadaşının kızı oldu o koydu..güzel ve anlamlı bir isim.
Bizim ne isim koyacağımızı çok merak ediyorum çünkü hiçbir fikrimiz yok.eşim ille elif olsun istiyo..elif halamın torununun adı aynısı olmasını istemiyorum.çok küçük bir ihtimal iki isim koyarsak kırılmasın diye elifin yanına bir isim koyabiliriz.
Sende şüküşe gidiyorsun değil mi? Nasıl memnun musun? Doğumu konuştunuz mu hiç ne diyor?

epiduralli normal dedi ama bence şaka yaptı:1:
Elif bizde hem dayımın torunu hem de amcanım torununda var ama ben de yakın çevre+uzak çevre.. Ismi hiç kimsede olmasın diyorum,
ismi söylendiğinde o gelsin akla diyorum:31:

Eymen ve vera bizim çevre için öyle
eymen için sahabe ismi diyorum yok canım diyolar.. Utku gibi arda gibi onradan çıkan isimlerden diyolar:1:
Vera için gavur ismi diyolar anlamını söylüyorum şaşırıyolar:1:

Son düzenleme:
Elif bizde hem dayımın torunu hem de amcanım torununda var ama ben de yakın çevre+uzak çevre.. Ismi hiç kimsede olmasın diyorum,

eymen için sahabe ismi diyorum yok canım diyolar.. Utku gibi arda gibi onradan çıkan isimlerden diyolar:1:

isim konusunda aynı fikirdeyiz.demek böyle düşünen tek ben değilmişim :)
banada epiduralli normal diyo..sezeryan yapmam kolay kolay aklına koy şimdiden demişti ilk randevuda.her gidişimde tekrarlıyor sezeryan zorunlu olmadıkça yapmıycam haberin olsun diyo.

utkunun anlamını merak ettim şimdi
bide onlardan demek ne demek :26::26:bıdığım bi anlatıver merak ettim
eltimin ortanca oğlunun adı utku ve hastanede doktoru göbek adı olarak koydu bende çok beğenmiştim eltim saolsun kırmadı beni utku kaldı ismi
anlamıda zorluklardan sonra kazamılan zafer demekmiş güya ama şimdi aklım bulandı :26::26:

bebislerinin isimleri cok gùzel canim bence hic degistirme:34:

utkunun anlamını merak ettim şimdi
bide onlardan demek ne demek :26::26:bıdığım bi anlatıver merak ettim
eltimin ortanca oğlunun adı utku ve hastanede doktoru göbek adı olarak koydu bende çok beğenmiştim eltim saolsun kırmadı beni utku kaldı ismi
anlamıda zorluklardan sonra kazamılan zafer demekmiş güya ama şimdi aklım bulandı :26::26:

utku, arda gibi demek son moda olan isimler gibi demek:1:

Isimler cok cok guzel cnm

selam kızlar rahatladım valla 1 aydır evde yalnız kalamamıştım yok kaynanaydı yok oydu buydu derken herkes gıttı kafam dınlenıyo alıştım sessizliğe çekemiyoorum kimseyi bebişimle başbaşa oturuyorum baya toplarladım işimide yapıyorum akşamda eltimin cocuklarına snır oldum sanki bebeğim oyuncak yuzunu gözünü parmaklıyolar analarıda karsıdan yapma dıyo git yanına tut kolundan cek ama rahat ınsanlar hele şapır şupur opmuyomu ben bıle opmuyorum kızımı kötü olmayayım dıye sustum ama dayanamadım sonunda bebeğe dokunmak öpmek yok diye bağırdım isteyen gücensın kızımdam önemlimi susutukça sınırım zıplıyo ohh ya az dedikodu yaptım rahatladım

selam kızlar rahatladım valla 1 aydır evde yalnız kalamamıştım yok kaynanaydı yok oydu buydu derken herkes gıttı kafam dınlenıyo alıştım sessizliğe çekemiyoorum kimseyi bebişimle başbaşa oturuyorum baya toplarladım işimide yapıyorum akşamda eltimin cocuklarına snır oldum sanki bebeğim oyuncak yuzunu gözünü parmaklıyolar analarıda karsıdan yapma dıyo git yanına tut kolundan cek ama rahat ınsanlar hele şapır şupur opmuyomu ben bıle opmuyorum kızımı kötü olmayayım dıye sustum ama dayanamadım sonunda bebeğe dokunmak öpmek yok diye bağırdım isteyen gücensın kızımdam önemlimi susutukça sınırım zıplıyo ohh ya az dedikodu yaptım rahatladım

ay çok iyi anlıyorum seni.. :1:
bizde eşimin 4 buçuk yaşındaki yeğenine laf geçirmek zor..
her geldiğinde annesine diyor bebeği kucağıma alayım.. ama o konuda sert olduğumu bildikleri için çıtları çıkmıyor.. 12 yaşındakine bile vermem bebeği.. sonra güceniyorlar..
sanki oyuncak bu.. ufak olanı hele göz kaş arası şap şup öpüyor yanaklarından bastırarak.. bir gün dayanamadım artık bebeğe yaklaşma dedim annesinin yanında..
ay 2 dakika arkamı dönmeye gelmiyor.. anneleri kendi müsade ediyor seninkiler iyi gene yapma etme diyorlarmış..
kaç kez yakaladım Emremin başına çullanmışlar ... bebeğin gözü rahatısz dedim mikrop kapmaması için yaklaşmayın lütfen dedim.. kimse laf anlamıyor yaw.. büyüğü de küçüğü de..

nahaber canıkolarrr

benden son haberler sunlar,;
bgun kontrole cagırmıst ovulasyon olmus dedı bundan s onrası ıcın dua etmek kalıyor gerıye

gebe kalırsam hıdrosalpenksın salgıladıgı sıvı tutunmayı engellıyormus dedım tutunmama ıhtımalı varmı dıye sordum
doktor dedı ki; eger yogun salgılarsa tutunmaz ama az salgılarsa bısey olmaz bu ay boyle deneyelım olmazsa laparoskopı yapıcaz dedı :(

Son düzenleme:
nahaber canıkolarrr

benden son haberler sunlar,;
bgun kontrole cagırmıst ovulasyon olmus dedı bundan s onrası ıcın dua etmek kalıyor gerıye

gebe kalırsam hıdrosalpenksın salgıladıgı sıvı tutunmayı engellıyormus dedım tutunmama ıhtımalı varmı dıye sordum
doktor dedı ki; eger yogun salgılarsa tutunmaz ama az salgılarsa bısey olmaz bu ay boyle deneyelım olmazsa laparoskopı yapıcaz dedı :(

yumuş çatlamış demek.. hayırlısı olsun medim.. dualarım seninle.. inş ameliyata gerek kalmaz junior medi gelir bu ay.. :21::21:

Back
X