- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.121
ayyy çok sevindimmmm, kızıma da atar mı o gülücükleri
4 tane daha var yarın göndereyim![]()
akıllıbıdık nedir bu kartlar çok ilgimi çekti benm bahar kızıma da istiyoruzz bize de verir misinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok sevindimmmm, kızıma da atar mı o gülücükleri
4 tane daha var yarın göndereyim![]()
akıllıbıdık nedir bu kartlar çok ilgimi çekti benm bahar kızıma da istiyoruzz bize de verir misinn![]()
Arkadaslrm can dostlarım hepinizden dua istyrm ceren şohbenden zehirlendi allaha şükürler olsun hayati riski geçti 14 şubat cerenimin yeni dogum günü allah rızası için dua edin bize eve çıkınca yazarım yine
Arkadaslrm can dostlarım hepinizden dua istyrm ceren şohbenden zehirlendi allaha şükürler olsun hayati riski geçti 14 şubat cerenimin yeni dogum günü allah rızası için dua edin bize eve çıkınca yazarım yine
3 tene aşı olduk geldik.. bende aşı oldum tetanoz 3.doz...
calpol verdim oğluma ateşi çıkmaz inşallah..
ay aşı vurulurken o hali gözümün önünde hala.. bir de ben tutuyorum.. beni sevmicek diye korktum..
aşı işlemi bitince sesimiz de kesildi.. yanda bir bebek daha vardı ona baka durdukgülücükler saçtık..
e ağır abiyiz canım.. çok ağlamadı allahtan Emrem.. ağır abiyiz derken tam ağırlaştık yaani kıyafetle 6,540kg çıktıbende diyorum kollarım neden böyle ağırmaya başladı bugünlerde
![]()
heeyyy sen benim tanıdığım tansel misin??
alp de oğluşun adı mı yoksa?????![]()
ayy çok sevindimmm..
geçen sene tüp denemesi tutmayınca alt üst olmuştu hatun.. Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür..
Herkese bu güzel duygu nasip olur inşallah..
Amin canım Allahıme isteyen herkese nasip etsin..
Geçen yıl bu zamanlardı, tüp bebek tedavimBu tedaviden sonra işlerime konsantre olmuştum.. Eylül ayında da 1 yıl süreyle İngiltereye gidecektim, evrak vize işlerini halletmeye çalışırken hamile olduğumu öğrendim..Mucizem benim:)
Akıllbıdığım ben tansel.. Üyeliğim silinmişti bende bu kullanıcı adı ile buraardayım..Hep okuyorum, güzel haberlerinize seviniyorum..
25 ocakta oğlum dünyaya geldi, adı ÖNDER SELİM.. Şükürler olsun iyiyiz.. Sende ikizlerinle baya yol almışsın canımcım..
Akıllbıdığım ben tansel.. Üyeliğim silinmişti bende bu kullanıcı adı ile buraardayım..Hep okuyorum, güzel haberlerinize seviniyorum..
25 ocakta oğlum dünyaya geldi, adı ÖNDER SELİM.. Şükürler olsun iyiyiz.. Sende ikizlerinle baya yol almışsın canımcım..
ayy içim cız ettii Allahım korusunnn çok şükür iyiymiş
Allah acil şifalar versin
ay ablaam çok çok geçmiiş olsunn..
dualarımız seninle.. çok şükür atlatmış
ah kıyamam yaaaaaaa
çok mu kötü ki hastanede hala of ablam yaaaaa
ben de zehirlenmiştim 15-16 yaşında uyutmuşlar bile beni 2 gün
Ayyy ablacım Allah size bağışlasın..Çok büyük geçmiş olsun.Başınınızı üstünden geçirin bi sadaka verin...
Cok gecmis olsun Allahim cerenimize sahlik sihhat ver onu ana ve babasina bagisla
Ah yavrum kiyamam sana ins simdi iyidir
canım çok geçmiş olsun çok şükür hayati tehlikesi kalmamış allah evlatlarımızı bize bağışlasın...
cokkkkkk gecmis olsun,bende diyodum nerde bu,rabbim yavrunu sana bagislamis. cok sükür iyi olmasina sevindim,allahim acisini göstermesin sana
Ercecim çok üzüldüm Çok geçmiş olsun canım,Allah sana bağışlasın kızını..