Eski dostlar hep beraber elele verelim

3 tene aşı olduk geldik.. bende aşı oldum tetanoz 3.doz...
calpol verdim oğluma ateşi çıkmaz inşallah..
ay aşı vurulurken o hali gözümün önünde hala.. bir de ben tutuyorum.. beni sevmicek diye korktum..
aşı işlemi bitince sesimiz de kesildi.. yanda bir bebek daha vardı ona baka durduk :D gülücükler saçtık..
e ağır abiyiz canım.. çok ağlamadı allahtan Emrem.. ağır abiyiz derken tam ağırlaştık yaani kıyafetle 6,540kg çıktı :1: bende diyorum kollarım neden böyle ağırmaya başladı bugünlerde :1:

Arkadaslrm can dostlarım hepinizden dua istyrm ceren şohbenden zehirlendi allaha şükürler olsun hayati riski geçti 14 şubat cerenimin yeni dogum günü allah rızası için dua edin bize eve çıkınca yazarım yine

Arkadaslrm can dostlarım hepinizden dua istyrm ceren şohbenden zehirlendi allaha şükürler olsun hayati riski geçti 14 şubat cerenimin yeni dogum günü allah rızası için dua edin bize eve çıkınca yazarım yine

ayy içim cız ettii Allahım korusunnn çok şükür iyiymiş
Allah acil şifalar versin

ay ablaam çok çok geçmiiş olsunn..
dualarımız seninle.. çok şükür atlatmış

ah kıyamam yaaaaaaa
çok mu kötü ki hastanede hala of ablam yaaaaa
ben de zehirlenmiştim 15-16 yaşında uyutmuşlar bile beni 2 gün

3 tene aşı olduk geldik.. bende aşı oldum tetanoz 3.doz...
calpol verdim oğluma ateşi çıkmaz inşallah..
ay aşı vurulurken o hali gözümün önünde hala.. bir de ben tutuyorum.. beni sevmicek diye korktum..
aşı işlemi bitince sesimiz de kesildi.. yanda bir bebek daha vardı ona baka durduk :D gülücükler saçtık..
e ağır abiyiz canım.. çok ağlamadı allahtan Emrem.. ağır abiyiz derken tam ağırlaştık yaani kıyafetle 6,540kg çıktı :1: bende diyorum kollarım neden böyle ağırmaya başladı bugünlerde :1:

ayy maşallahh oğluşumuza nasıl da büyümüşşş.Maşallah maşalllahhhh...

Ayyy ablacım Allah size bağışlasın..Çok büyük geçmiş olsun.Başınınızı üstünden geçirin bi sadaka verin...

Cok gecmis olsun Allahim cerenimize sahlik sihhat ver onu ana ve babasina bagisla
Ah yavrum kiyamam sana ins simdi iyidir

heeyyy sen benim tanıdığım tansel misin??
alp de oğluşun adı mı yoksa?????:ssz:

Akıllbıdığım ben tansel.. Üyeliğim silinmişti bende bu kullanıcı adı ile buraardayım..Hep okuyorum, güzel haberlerinize seviniyorum..
25 ocakta oğlum dünyaya geldi, adı ÖNDER SELİM.. Şükürler olsun iyiyiz.. Sende ikizlerinle baya yol almışsın canımcım..

ayy çok sevindimmm..
geçen sene tüp denemesi tutmayınca alt üst olmuştu hatun.. Rabbim yüzünü güldürdü çok şükür..
Herkese bu güzel duygu nasip olur inşallah..

Amin canım Allahıme isteyen herkese nasip etsin..
Geçen yıl bu zamanlardı, tüp bebek tedavim:( Bu tedaviden sonra işlerime konsantre olmuştum.. Eylül ayında da 1 yıl süreyle İngiltereye gidecektim, evrak vize işlerini halletmeye çalışırken hamile olduğumu öğrendim..Mucizem benim:)

canım çok geçmiş olsun çok şükür hayati tehlikesi kalmamış allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

çok şükür evimizdeyiz cerenim iyi atlattık çok şükür daha sonra yazarım yine hepinizi çok seviyorum allah razı olsun evlatlarınızı rabbim korusun hepimizin

cokkkkkk gecmis olsun,bende diyodum nerde bu,rabbim yavrunu sana bagislamis. cok sükür iyi olmasina sevindim,allahim acisini göstermesin sana

Son düzenleme:
Amin canım Allahıme isteyen herkese nasip etsin..
Geçen yıl bu zamanlardı, tüp bebek tedavim:( Bu tedaviden sonra işlerime konsantre olmuştum.. Eylül ayında da 1 yıl süreyle İngiltereye gidecektim, evrak vize işlerini halletmeye çalışırken hamile olduğumu öğrendim..Mucizem benim:)

ay buralardasın demek :) tekrar tebrik ederim..
peki eşin nerde.. şehirdışına gidecekti en son hatırladığım... umarım kavuşmuşsunuzdur.. ayrı şehirlerde çok zor olur..

Akıllbıdığım ben tansel.. Üyeliğim silinmişti bende bu kullanıcı adı ile buraardayım..Hep okuyorum, güzel haberlerinize seviniyorum..
25 ocakta oğlum dünyaya geldi, adı ÖNDER SELİM.. Şükürler olsun iyiyiz.. Sende ikizlerinle baya yol almışsın canımcım..

Ay tatlim hosheldin gozun aydin
Pasan saglikli sihatli buyusun ins guzelim bnm
Dondugune sevindim:)

oğluna kocaman maşallah canım:16:
hayırlı sağlıklı geçireceği uzun bir ömrü olur inşallah

biz de büyüyoruz elhamdülillah ama yine de çok yol var katetmemiz gereken..yolun yarısındayız.
sağlıklı olalım da geçer hayırlısıyla günler:31:

Ercecim çok üzüldüm Çok geçmiş olsun canım,Allah sana bağışlasın kızını..

ayy içim cız ettii Allahım korusunnn çok şükür iyiymiş
Allah acil şifalar versin

ay ablaam çok çok geçmiiş olsunn..
dualarımız seninle.. çok şükür atlatmış

ah kıyamam yaaaaaaa
çok mu kötü ki hastanede hala of ablam yaaaaa
ben de zehirlenmiştim 15-16 yaşında uyutmuşlar bile beni 2 gün

Ayyy ablacım Allah size bağışlasın..Çok büyük geçmiş olsun.Başınınızı üstünden geçirin bi sadaka verin...

Cok gecmis olsun Allahim cerenimize sahlik sihhat ver onu ana ve babasina bagisla
Ah yavrum kiyamam sana ins simdi iyidir

canım çok geçmiş olsun çok şükür hayati tehlikesi kalmamış allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

cokkkkkk gecmis olsun,bende diyodum nerde bu,rabbim yavrunu sana bagislamis. cok sükür iyi olmasina sevindim,allahim acisini göstermesin sana

Ercecim çok üzüldüm Çok geçmiş olsun canım,Allah sana bağışlasın kızını..

arkadaşlarım hepinize çok çokk teşekkür ederim allah razı olsun
cerenim dostlarımızın tanıdıklarımızın duaları sayesinde rabbimin izniyle iyileşti şimdi evde o kötü anılarımızı silmeye çalışıyoruz
rabbime sonsuz şükürler olsun

Back
X