Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
bayram tatilim bitti bugün eve geldim hemen size yazayım istedim
bayram günü benim beklenen adet günümdü.
sabah kalkar kalkmaz testimi yaptım veeeeee çift çizgi...
inşallah rabbim bu kez dualarımı kabul ederde
bebişim beni bırakmaz.

bu arada unutmadan koprim başın sağolsun dedenin mekanı cennet olsun
bende evlendiğim ilk yıl kaybettim dedemi düğünüme bile gelememişti hastaydı.

erce canım nice nice senelere inşallah doğum günün kutlu olsun öpüyorum yanaklarından

hepiniz kendinize iyi bakın gelişmelerden haberdar ederim :3:

sevsena hoşgeldin,çok sevindim canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah bu sefer:nazar:

slm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk

mistralim cnm sevindim senin adina yavrum Allahim tamamina erdirsin guzelim
gidacim uzulme ins olacak guzel gunler bizi bekliyor

Son düzenleme:
sevsena ve mistral gönülden tebrik ediyorum sizi.:70:Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavrularınıza....

sevsena canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. mistral canım seninde müşavirlik hayırlı olsun bebek haberine çook sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... bizler içinde duanızı eksik etmeyin...

amanınnnnn....
dönüşün bomba gibi oldu.. önce belgeni tebrik ediyorum...
ama bebiş için daha da çok tebrik ediyorum... sabah sabah güzel moral oldu bana da :) oturdum sevinçten ağlıyorum..
hepinizin güzel haberlerini almak beni çok mutlu ediyor..
demek ki forumun da etkisi oluyor takıntı yapmakta.. :1:
duygularım birbirine girdi :) lafı karıştırmadan keseyim.. Allah tamamına erdirsin.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun size..
bizi de ihmal etme kuzum :)

Potiiiii
yavrucuğum sende 37. haftanın içindesin.. bebiş normal mi gelecek.. kesinleştirdiniz mi doğum şeklini..? heyecan sardı beni..
Elmam ve bebeği ne durumda.. haberleşiyormusunuz.. ???

geri sayim basladi,son 3 hafta,su anda her sey normal dogumu gösteriyo,artik yatmak ne mümkün oturarak uyuyorum,uyayabildigim kadar,nefesim daraliyo,saga sola yatamiyorum kalbim carpiyo,hayirlisiyla bir an önce gelsin fazla bekletmesin diyorum,ama rabbim bilir tabi,elmayla yazismadik dogumdan sonra,bebisiyle ilgileniyo sanirim . sende yariyi gectin azalttin baya,insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi,rabbim tüm isteyen arkadaslarimizada nasip etsin en kisa zamanda

geri sayim basladi,son 3 hafta,su anda her sey normal dogumu gösteriyo,artik yatmak ne mümkün oturarak uyuyorum,uyayabildigim kadar,nefesim daraliyo,saga sola yatamiyorum kalbim carpiyo,hayirlisiyla bir an önce gelsin fazla bekletmesin diyorum,ama rabbim bilir tabi,elmayla yazismadik dogumdan sonra,bebisiyle ilgileniyo sanirim . sende yariyi gectin azalttin baya,insallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi,rabbim tüm isteyen arkadaslarimizada nasip etsin en kisa zamanda

ayyyy az kalmışşş maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:allahım bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhh bizimde son 4 haftamızzz sezeryan olcaz teyzesiii:18:

Off kızlar krıtk döneme girdim iyice stres sardı beni...KAsıklarımda gerilmeler başladı ,ama gelmesin ne olur bu sefer kırmızılar...Lütfen bende anne olmak istiyorum...

NE olur, ne olur, ne olur...Ben ne günah işledim ki acaba Rabbim beni cezalandırıyor mu??Başka kimseyle paylaşamıyorum ..Herkes sıkıldı artık aynı mevzudan,eşime bile açamıyorum kendimi..

Ne yapsam ,yemin mi etsem ,nasıl vazgeçirebilirim kendimi bu düşüncelerden...

Ben bu kadar zayıf biri değildim başkası olsa nasıl kızardım,ama kendim yenik düşüyorum..

canim hepimiz senin yasadigin pskolojiyi yasadik,seni okadar iyi anlayabiliyorumki,ama bu kadar üzme kendini bunun sana bir faydasi yok,daha cok pskolojini bozuyosun böyle yapmakla,bazen bizim icin olmayan seyde bir hayir olabilir,sen bunu simdi anlayamazsin,bunu anca rabbim bilir,demekki su an vakti saati degil daha,ben duaya cok inaniyorum salati tefriciye okuyalim sana , nedersin diger kizlarada söyleriz,cevrendekilerede söyle,duanin acmayacagi hic bir kapi yok inan,hem biraz pskolojinde düzelir,

iyi gecelerrrrrrrr arkadaşalrrrr bende artıkk güzel haberler vermek istiyorum yaaa ama yok yok yokkk

ayyyy az kalmışşş maşallahhhh:nazar::nazar::nazar:allahım bir avazda kurtarsın inşallahhhhhhhh bizimde son 4 haftamızzz sezeryan olcaz teyzesiii:18:

canim hepimiz senin yasadigin pskolojiyi yasadik,seni okadar iyi anlayabiliyorumki,ama bu kadar üzme kendini bunun sana bir faydasi yok,daha cok pskolojini bozuyosun böyle yapmakla,bazen bizim icin olmayan seyde bir hayir olabilir,sen bunu simdi anlayamazsin,bunu anca rabbim bilir,demekki su an vakti saati degil daha,ben duaya cok inaniyorum salati tefriciye okuyalim sana , nedersin diger kizlarada söyleriz,cevrendekilerede söyle,duanin acmayacagi hic bir kapi yok inan,hem biraz pskolojinde düzelir,

allahım bi avazda kurtarsın inşallah
zaman ne çabuk geçiyo burada günleri sayarken şimdi bebişlerimizi bekliyoruz ne güzel

Sevsenacım lekeler gelmeye başladı,devamı gelir kesin.Zaten gözyaşlarımda aktı gitti,tutamadım kendimi tuvalete girdim hıçkıra hıçkıra ağladım ilk defa..Sinirlerim bozuldu sanırım tutamıyorum kendimi.İş yerinde rezil olacam.

Ben de uzaklaşsam buralardan iyi olacak sanırım.zaten kimseyle konuşmuyodum ama burda yazmakta sizi sıkmaktan başka bi işe yaramıyor..Burda paylaştıklarımız benim için çok değerliydi.anneme anlatamadıklarımı en yakın dostumla paylaşamadıklarımı yazdım buraya.

Uzun zamandır bekleyen arkadaşlarımın her haberinde içimde bi sevinç koptu.Aklımda kalan Medi,bıdık ve eray olacak.İnş sizde kavuşursunuz ..Hepinize bebeklerinizle mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.

Güzel paylaşımlarınız ve dualarınız için teşekkür ederim..

ahh be güzelim kendimizi bi rahat bıraksak stres yapmasak herşey çok daha güzel olucak ama çok zor oluyo bazen heleki çevremizde bi kaç hamile görünse off ki off
hatırlarsın benim elti hamile kalınca günlerce kendime gelememiştim
bu topik bizi heyecanlandırıyo umutlandırıyo birbirimizi tanımadan bissürü şey paylaşıyoruz çevremizin duygularımızdan haberi bile olmuyo ama burdaki herkes aynı hisleri paylaşıyo
herşeyin bi zamanı var ben inanıyorum ki bizimde olucak inşallah
rabbim herkese herşeyin evladında hayırlısını versin hep böle dua ediyorum

nasıl moralim bozuk sayfalarca yazabilirim şu an
sebep kaynanam kadın 800 kilometre uzaktan sinirimi zıplatmaya yetiyo :47::47::47::47:

hayirdir insallah zoru neymiski,kaynanatörün:47:

para para para
son bir senedir genel konumuz hatta son 17 yıldır
kendi ihtiyacı için olsa ben seve seve kendim vericem büyük kaynıma gidicek sinir oluyorum
tabi benim koca para basıyo onlara göre gurbet ellerde şantiyelerde canı çıkıyo ama kimin umru
az kalsın benim kocamla aram açılcaktı bugün hemde evlilk yıldönümümüz bugün bizim offf
ama artık hiç karışmıcam istediği kadar versin bakalım
ne zaman anlıcak kullanıldığını merak ediyorum

zor bi durum,esinde ne yapsin sonucta annesi,verse bir türlü vermese baska,allah kolaylik versin canim,rabbim baska türlü dertler vermesin,bunlar yine hallolucak seYler,hayat böyle bisey iste,takma kafani

Son düzenleme:
Back
X