Eski dostlar hep beraber elele verelim

$307253_147337055357875_145061932252054_248048_855849041_n.webp

günaydın kızlar

:)) ewet bende bayıldım bunu doğumu bekleyen anne adayarımıza ithaf ediyorum....potinin dün gece sancıları baslaımış galiba haberniz var mı ondan dogum yapmış mı ???*

:)) ewet bende bayıldım bunu doğumu bekleyen anne adayarımıza ithaf ediyorum....potinin dün gece sancıları baslaımış galiba haberniz var mı ondan dogum yapmış mı ???*

bilmem ki canım.. doğum yaptıysa da 2-3 gün içinde en geç haberimiz olur..

kizlarrrrrrr:30:,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.

Canım dualarımız seninle hiç korkma allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın bacılarrr... :68::68::68::68:

Günaydın kızlarrrrrrr

hepinize günaydııın kızlar burası başka bee sizi çok seviyorum :71::71:

kizlarrrrrrr:30:,az önce nisan denen akinti geldi,ufak ufak sancilarda var,bu demekki dogum yaklasti,bana dua edin,cok heycanliyim,rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin,korkmuyo degilim:18:,allahim yardimcim olsun.

slm kızlarr 5 ekim saat 8 de spinal sezeryan ile oglum dünyaya gelecek çok heyecanlıyım ve azcıkta korkuyorum:18::18::18: :52::52::52::83::83::83:

ayyyyyy okurken yazarken bile heycanlandım yahu ne güzel bi duygu allahım yardım etsin potimm bi avazda inşallah :nazar::nazar:
canom senin avaz atmaya vaktin olmıcak bacım hoooopp oğluşun kucağında inşallah :nazar::nazar:
bende normal doğurmuştum hem de çok kolaydı ilk ıkınmada pırtlatmıştım:1::1::1
dualarım sizlerle kızlar allah yardım etsin

Ne mutLu sana ..
ALLah yavruna ve saNa hayırLı bi ömür nasip etSin..
Acaßa benim bebeğim oLcakta 16. yaŞını kutLayabiLecekmiyim :97:
güzel duaların için teşekkürler rabbim sanada nasip etsin inşallah :nazar:
zaman o kadar hızlıkı bi bakmışsın bebek olmuş büyümüş hatta ikinciyi yapmaya uğraşıyosun :1:
hey gidi günler heey :)
ticker yapmaya bile korkmuştum yaw..
ama dikkatimi çekti ramazan sonrası birden bir patlama yaşandı..
medim.. ercem.. gözüm sizde kızlar.. inş tez zamanda sizinde haberinizi alırız..

inşallah kopricim bu ay bende bi umutluyum sanki nisandan beri ilk defa eşimde evde bakalım bu ay olcakmı :21:
olmadı bi dahaki ay klomen içicem
kısmet hayırlısını istiyorum artk

Allhim saglikli sihatli hayirli uzun omurler versin melegine ins

aminnn gurbetçim seninde kuzularına allah uzun ömürler versin acılarını göstermesin :nazar:

günaydın taze anne adayı :) nasılsın.. ??

:69: ayyyyyy teşekkür ederim tatlım.iyiyim şimdilik çok şükür.Sen napıyon bakem.Kış hazırlıkların ne alemde.Bitirdin herhalde artık :34:

hepinize günaydııın kızlar burası başka bee sizi çok seviyorum :71::71:

Aynen katılıyorum burası ANAVATANIMIZ .....Bende çok seviyorum bu topikteki bacılarımın hepsini...:70::70:

Bu arada Poticik ne yaptı acaba ALLAHIM YARDIM ETSİN....

Erce nasılsın canım.Kızının doğum günü kutlu olsun bacım.Allah sağlıklı mutlu bol seneler nasip etsin ona inşallah.Birde tez zamanda kardeş tabi

Erce nasılsın canım.Kızının doğum günü kutlu olsun bacım.Allah sağlıklı mutlu bol seneler nasip etsin ona inşallah.Birde tez zamanda kardeş tabi

aynı anda yazmışız :1:
ben iyiyim canım eşim evde bu hafta tam da zamanı çalışmalara devam :78::78:
güzel dileklerin için saol canım benim
ben bebek yapmaya uğraşırken kızçemde kocaman oldu valla ama bölesi daha güzel oldu sanki dün akşam bana beğendiği kız erkek isimlerini sölüyo
kız olursa derin erkek olusa kuzey yusuf uğur bunlarda hep beğendiği sanatçıların ismi :1

aynı anda yazmışız :1:
ben iyiyim canım eşim evde bu hafta tam da zamanı çalışmalara devam :78::78:
güzel dileklerin için saol canım benim
ben bebek yapmaya uğraşırken kızçemde kocaman oldu valla ama bölesi daha güzel oldu sanki dün akşam bana beğendiği kız erkek isimlerini sölüyo
kız olursa derin erkek olusa kuzey yusuf uğur bunlarda hep beğendiği sanatçıların ismi :1

Rabbim güzel kalbine göre versin canım benim.Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Back
X