- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.241
potim masallah cocuklarina oooy yavru onlar yavrucok tesekkür ederiz teyzeleri,rabbim sizede nasip etsin,medicigim uyansin kokliycam senin icin,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
potim masallah cocuklarina oooy yavru onlar yavrucok tesekkür ederiz teyzeleri,rabbim sizede nasip etsin,medicigim uyansin kokliycam senin icin,
merak edenler profil resmime bakabilir,biraz kücük oldu ama idare edin kizlar,zamanim yok resim eklemeye
selamün aleyküm..
nöryonuz bacılar..
![]()
selam kardeslerim kayinperderin iyi olması (beyin tümörü var) için yasin dağıtıliyor 500 olması lazım..... kişi başına 1 yasin olmak şartıyla yasin dağıtabilirmisiniz eğer dağıtabilirseniz sevinirim...bildileri bana msj olarak gönderirseniz sevinirim... simdiden Allah razi olsun......![]()
kızlar iyi akşamlar...hormon tahlililerim belli oldu...progesteron degeri 7.63 çıktı 6.5 yukarısı yumurtlama oldugunu gösteriyor :) diğer tüm hormonlarımda normal çıktı zaten bu ay 19 unda bat.... eger kırmızıları görürsem dr a sonuçları göstermeye gideceğim...
kızlar iyi akşamlar...hormon tahlililerim belli oldu...progesteron degeri 7.63 çıktı 6.5 yukarısı yumurtlama oldugunu gösteriyor :) diğer tüm hormonlarımda normal çıktı zaten bu ay 19 unda bat.... eger kırmızıları görürsem dr a sonuçları göstermeye gideceğim...
kuzum benim 8 küsürlü çıktığında yumurtlamamışsın demişti dr
fark olabilir tabi ama sen yine de dr a mutlaka göster
hadi hakkında hayırlısı olsun canım
bu arada seninle gündaşız benimde bat 19 dan sonra bakalım bu ay benim nedense hiiiç ümidim yok tabi rabbim bilir hayırlısını istiyorum
canım ben hastanede çalışıyorum az önce labaratuarda çalışan arkadasa sordum normal 1-4 arasıymış öyle dedi...internette bir sürü şey okuyunca kafam karıştı benimde arayıp sordum onun dedigine göre tahlili yapan labaratuardaki her makinanın referans degerleri farklı oluyormuş o yüzden herkes farklı yorumlyabilir dedi...benimde zaten kafam karıştı önümüzdeki hafta gideceğim dr a .yeterki bebeşin gelmemesinin sebebi belli olsunda tedavi olması kolay :))
geçmiş olsun gurbetçim rabbim şifa versin inşallah
hepinize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim,profilimdede kizimla benim resmim var dilerseniz bakabilirsiniz
bu arada dun gun boyu ısyerınde sancı cektım
agrı keesıcı almadımkı kanama kesılmesın
onu eve gıdene dek çektim
eve gittm bir parçalar arkadaslar sımdıye dek boyle bısey gormedım ben tuylerım dıken dıken ya.
ceviz büyuklugunde parçalar dusurdum hala da dusuruyorum
pıhtı gıbı degıl dokunuca dagılmıyo böyle nasıl dıyım bıraza ıgrenc bı tanım olacak ama tavuk ciğeri gibi
gunde 7 pet degıstırerek kadınlık tarıhıme damga vurdum
sizce normalmi kızlar bu
ve aleyküm selam canım
biraz geç oldu ama idare ediver artıkın
bugün kursum başladı evden çıkmak yeni insanlar iyi geldi kızıma çeyiz yapıyorum ablası
bitince resimlerini koyarım
sen nasılsın canım oğluşun ismi belli oldumu