Eski dostlar hep beraber elele verelim

cnm dikkat et kendine..bende grip gibiyim.bu daha kış gelmeden 2. grip oluşum.yemem içmem hala düzelmedi.çok yiyemiyorum herşeyide yiyemiyorum o yüzden sanırım çabuk hasta oluyorum.
depremzedelere bende çok üzüldüm.geçen hafta şehitlere işe gelirken her sabah ağlıyordum o bitti depremzedelere şimdide.çok duygusal oldum ben ya :17:

kız havalardan da biraz.. bir gün güneşli bir gün bulutlu.. bünye dayanmıyor..
ama karar verdim hava nemlendiricisi almam lazım.. özellikle de bebek odası için.. eşim etkilenmiyor ama ben kötü oldum kombiden yaw..

Kuzum ilk zamanlar öyle olur:) Eşimle çatır çatır kavga eden ben, ilk hamile kaldığım dönemde kavga edemeyip yarısında ağlamaya başlıyodum:1::1:Eşim de şikayetçiydi bu durumdan. Ya ama böyle de olmuyo ki ağız tadıyla bi kava edemiyoruz diyodu:1:Gelip teselli ediyodu napsın:)))

Ama şimdi gayet iiyim maşallah. Eskisi gibi çatır çatır:1::1:

ay bayıldım size :1:
valla ben en son nezaman kavga ettiğimizi hatırlamıyorum.. acaip uysallaştım.. eşim de çatmıyor bana pek eskisi gibi..

hımm bu arada söğütözündeki özelcan bebenin sahibi tanıdık çıktı :1: bayramda oraya giderim 3-5 alışveriş için..
oyh.. ben bir duş alıp battaniyenin altına gireyim.. geceden beri çok kötü terliyorum.. turşu gibi oldum resmen :37::37:

ayyyyyy çok komiğim ben ya.Kendimi hemencecik 4 aylık hamile yapmışım .:9:Kızlar daha 8+3 üm ben ya.Ticker yapmayı beceremedim.Biri el atıversin bir ara.SAT:27 AĞUSTOS
BEKLENEN DOĞUM:2 HAZİRAN.

kızlar

ıyı degılım ıyı olmayı bende cok ıstıyorum
metotreksat ıge yapıldı dusuk daha olmadı agrılarım var atesım yukselıyo
atesımın yukselmesı ıyı degılmıs beyaz kan hucrelerımde azalma yapıyo ıgne oyuzden ateş yukselmesı oluyomus
tehlıkelı durumdayım
boyuna kan tahlılı verıyorum
midem bulandı artık dırencım ıyıce zayfladı

kızlar

atesımın yukselmesı ıyı degılmıs beyaz kan hucrelerımde azalma yapıyo ıgne oyuzden ateş yukselmesı oluyomus
tehlıkelı durumdayım

cnm sakın böyle konuşma...sen güçlü birisin..geçecek tüm bunlar...sen yeterki enerjini ve moralini yüksek tut.dualarımız seninle.

kızlar

tehlıkelı durumdayım

of kuzum kıyamaam.. ama sonu iyi olacak öyle düşün sık biraz dişini... izin falan almışmıydın.. evde bol bol dinlenirdin en azından..
ddualarımız seninle canımmm..:16::29::29:

kızlar

tehlıkelı durumdayım

yavrum bnim pekmez ye polen ye bol bol ayakta tautar seni guzelim benim Allhim yardimcin olsun cnm kardesim benimmm

kuzular bugün kimsenin sesi çıkmamış...

zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyor insan..
geçen sene bu sıralar hamile kalamıyorum diye depresyona girmiştim... yanlış testler... yalandan yüksek çıkan prolaktin falan..
ama anladım ki benimki boş dertmiş...

Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları.. eminim gün gelecek çocuklarımızı da konuşur paylaşırız yine hep beraber burada...

koprina bende şuna gecen seneki halin gibiyim iyice sinirlerim bozyldu 5-6 tane idrar estinde hepside pozitif çıktı snra kan testi negatif tüm sevincim gitti...şimdide canım hiçbirşey yapmak istemiyor..artık karar aldım bundan sonra ne yumurtlama gününü nede adet günümü sayacagım mesela saymadım bu ay kanamam daha yeni bitti kafamı rahatlatmaya alışıyorum...koprina sen ne kadar beklemiştin hamile kalmak için hamile kalmak için tedavi falan oldunmu..bu arada tüm hormon testlerimi gösterdim dr hepsi çok güzel normal dedi...

koprina bende şuna gecen seneki halin gibiyim iyice sinirlerim bozyldu 5-6 tane idrar estinde hepside pozitif çıktı snra kan testi negatif tüm sevincim gitti...şimdide canım hiçbirşey yapmak istemiyor..artık karar aldım bundan sonra ne yumurtlama gününü nede adet günümü sayacagım mesela saymadım bu ay kanamam daha yeni bitti kafamı rahatlatmaya alışıyorum...koprina sen ne kadar beklemiştin hamile kalmak için hamile kalmak için tedavi falan oldunmu..bu arada tüm hormon testlerimi gösterdim dr hepsi çok güzel normal dedi...

yazdım yazdım sistem atmış :1:
mesajı da geri alamadım.. kısaca anlatim kuzum.. geçen sene ağustos -eylül de başladık biz. ilk adedim çok şaştı 40günü falan geçmişti ..
2 tane idrar testi negatif.. ve 2 tane kan testi negatiften sonra anca adet oldum..
sonra adet düzensizliği için doktora gittim.. muayenede problem çıkmadı.. ama ilaç yazı 3 ay kullanıp 4.ay ilaçsız takip edip kontrole gidecektim..
ocak-şubat-mart ilaçla 27 günde adet oldum.. nisanı bilmiyordum ne olacağını ama ilaçsız da olsa 21nisanda adet görmem gerekirdi..
oldu 27-28nisan ben hala adet olucam diye bekliyorum..
burda kızlar sağolsun bir de yakın arkadaşımın ısrarıyla gittim test aldım.. 3 tane en ucuzundan..
ilkini yapar yapmaz ikinci çizgi mosmor oldu.. emin olmak için 2. yaptım.. o bozuk çıktı.. neyse dedim 3. eşim gelince yapıcam.. ama adama ulaşamadım şarjı yoktu..
geldi gelecek diye beklerlen ben maymuna döndüm..
geldi sonunda.. (o sıralar dükkanımızda beraber duruyorduk ta)
saat 2-3 gibi geldi.. gittik eniştemizin yanına (hastanede laborant) kan verdim tüm tahliller yapıldı.. sonraki gün öğlen çıktı sonuçlar..
pozitif 2000 küsür bir rakamdı.. 2365 gibi bişiydi herhalde..
ozaman tamam biz bu işi başardık artık herhalde diye bakıştık eşimle
SAT 25 mart.. 31mart ve 8 nisanda sadece ilişkimiz oldu.. artık mucizemiz hangi gün geldiyse Allah bilir onu :)
7 ay içinde başka test yapmadım hiç..
ozamana nasipmiş.. bu sefer korkular başladı.. kalbi atacak mı.. sağlıklı mı.. düşmesin.. falan filan derken.. çok şükür bu günlere geldik..

Rabbim herkese bu güzel duyguyu tattırsın..

kısa yazacaktım güya.. ayarım yok ki :1:

hımm bir de testlerin herşey normal ise, can sıkma hiç.. Rabbim uygun zamanını bilir..
bizimki tutmasaydı o ay artık 1-2 seneliğine ertliyecektik.. sonradan da eşimle ikimiz kontrollere başlayacaktık.. ama gerek kalmadı..
sizin kaç ay olduydu kuzum... eşin sperm testi yaptırmış mıydı ?

nasipten otesine gecilmiyor be guzelim Allhimtez vakit yollasin bebeni

bende calismalari bitirdim cok sukur beklemedeyim Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin

nasipten otesine gecilmiyor be guzelim Allhimtez vakit yollasin bebeni

bende calismalari bitirdim cok sukur beklemedeyim Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin

hadi hakkında hayırlısı olsun gurbetçim bu ay sen klomen kullandın galiba başka bi topikte gördüm seni inşallah sebep olur da bebişin gelir
bende bu ay klomen kullancaktım ama eşimin kesin dönüş tarihi belli olmadığı için bir ay daha erteledim
yumurtalarına falan bakmaya gittinmi çatlatma iğnesi oldun mu datayları yazarmısın

galiba bizim tek sorunumuz tez canlı olmamız bide stresimiz herşey yolundayken olmuyosa takdiri ilahi deyip dua edicez hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin bi vakti saati varmış ya onu beklicez artık
benim de 25 ekimde tam bir sene oldu umutlu bekleyişim her ay hüsran oldu bende bazı aylar çok ağladım mahallede bir tane bile hamile yokken şimdi çıknca iki üç tane birden görüyorum ilk zamanlar çok üzüldüm benim olmıcak diye ama artık çok ta fazla takmıyorum
doktorum 3 aylık klomen tedavisi verdi onuda uygulayayım ondan sonra tamamdır fazlada uğraşmıcam artık kendimi çok yıpratıyorum
inşallah seninde benimde medininde aklıma gelmmeyen tüm arkadaşlarımında tez zamanda bebişleri olur şu mubarek cumanın hürmetine

bugünlerde neler oluyo bana anlamıyorum adım sakara çıkmıştı zaten artık düzelmez:1::1::1:
dün ayağıma çivi battı doktora gittim tetenoz iğnesi yaptılar 5 doz yapıcaklar şu an kolum çok fena şişti kaldıramıyorum bile
evden besmelesiz çıkmam dualarımı ederim ama bu bir haftadır sürekli bişeyler oluyo allah beterinden korusun cümlemizi artık kızım evden çıkarken anne lütfen rahat dur artık kendine dikkat et diyo roller değişti sanki :1::1::1:
dün ekmek tuz çevirdim başımdan dul bi ablaya verdim
başka ne yapabilirim acaba dua olarak yada başka bişey

haa bide arkadaşlar korku için dua bilen varmı ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli üstümde çiyan dolaşıyo gibi geliyo
ayağıma bişey deyse sıçrıyorum nasıl atlatıcam bu durumu :35::35:

Back
X