ya kızlar bayrama ne hazırlık yaptınız.. biz bu sene kurban kesemiyoruz malesef... gerçi gelenimiz de olmayacak ama.. boş olmayım diyorum.. şerbetli tatlılardan gına geliyor bayramda..
bende şey etçem.. balkabaklı tatlı börek yapıcam.. cevizli falan.. annemden tarifi almam lazım..
sarma sarmaya çok üşeniyorum ayol.. aslında fazladan da sarıp dolaba atmak çok iyi olur.. doğumda gelen giden olur hazır bulunur.. bir de yapacak hatun lazım..
buzlukta bimden aldığım hazır sigara börekleri var.. onları değerlendiririm bayramda artık..
camlarım yarım yamalak, eşim elleme beraber yapıcaz dedi durdu.. yarın da işte olacakmış.. en iyisi yarın camları da sileyim.. eşimin sülale bir cinstir heryeri inceler (olur da gelen olursa)[/QUOTE]
ben bayrama baklava açtım geçen bayram yapmadım ev bom boş gibi geldi gerçi bayramda da pek gelenim olmaz bi kaç kuzen dışında baklavayı benim kızla eşim çok seviyo aslında kendimize yapmış olduk bayram bahanesi
yaprak sarması bende yapmadım üşendim biber dolması bi kaç zeytinyağlı tamamdır yeter
sarmayı dolaba koyunca içindeki pirinçler kırılıyo hamur gibi olyo lezzetini alamıyorum sen pişirip mi koyuyosun sarmaları
börek te sarmadım evde yazdan yaptığım kuru yufkalarım var pratik oluyo hemen fırına atarım onuda hallettim
bizim buralarda bayramlarda gelen misafirlere kabuklu fıstık lokum ikram edilir çook eskiden kalma adettir ama buradaki yerli halkın evinde kilolarca kabuklu fıstık olur bayram adetiditir
benim çocukluğumda mendillerle paralar verilirdi çok güzel olurudu bende bi kaç arkadaşın çocuğuna hala veririm çok ta mutlu oluyolar çok güzel adetlerimiz var bende geleneksel şeyleri çok severim
balkabaklı böreğe bayılırım offff mis gibi olur

canım boşver camları falan kış günü zaten olduğu kadar dikkat et kendine allah korusun
o senin camlarına bahane bulanları da bana gönder ben hallederim

troit ameliyatımdan sonra tam 3 ay boynumu hiç kullanamadım tutuldu hareket bile edemiyordum o dereceydim camlarımda çok berbat olmuştu annem silmek istedi sildirmedim yazık yani kıyamadım ee o zamanlar durumlarda musait değil parayla sildirmeye sonra biri geldi ayyy camların çok kirlenmiş hiç mi silmiyosun dedi

ağzının payını öyle bir verdim ki erce bez verde siliyim demeye başladı mahçubiyetten

milletin evini denetleyenler her yerde var boşver takılma canım
amanınn bak artık bende çok uzun yazıyorum