Eski dostlar hep beraber elele verelim

benim bugün 14 ncü günüm yumurta oluştu mu anlayamadım bu ay hiç ağrım olmadı akıntıda çok fazla yok geçen aylardaki gibi değilim
adetimde 28 29 günde bir oluyor arada sırada da 31 günde oluyorum acaba bu ay şansım var mı ne dersiniz kızlar :44::44:

canım ağrının olmaması şeyden olabilir mi acep.. hani çiyan soktu da ilaç verdiler ya.. belki etkilemiştir..
ama illa ağrı hissedeceksin diye bişiy de yok yumurtlarken..
hadi hayırlısı..
eşin de geliyormuş... sahalara dönüşünüz güzel olur inşalla :)

canım ağrının olmaması şeyden olabilir mi acep.. hani çiyan soktu da ilaç verdiler ya.. belki etkilemiştir..
ama illa ağrı hissedeceksin diye bişiy de yok yumurtlarken..
hadi hayırlısı..
eşin de geliyormuş... sahalara dönüşünüz güzel olur inşalla :)

bak olabilir demi hiç aklıma gelmemişti benim o günlerde çok etkilemişti beni
evet artık bizde sahalardayız inşallah :1::1:

tam zamanina dek gelmis guzelim eisnin gelmesi hadi baalim gun asiri yapin bebgin yola cikar insAllah esin keci bynuzu falan yesin
sende hurma
adacayi
cörekotu bal ve tarcin karisimi ye
kolay hamis kal guzelim

saol gurbetçim evde keçi boynuzu pekmezi var içine ceviz fındık falan karıştırayım yedireyim :17::17:
çörek otu bal tarçın nasıl yapılıyoku acaba ben hiç denemedim onu
evde dedemin umreden getirdiği hurmalar dolapta duruyor güya hamile kalcaktım da doğumum kolay olsun diye annecim benim için ayırmıştı onları yerim bi hayırlısıyla hamile kalayım da inş

Kızlar şimdiden hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun.Yarın kayınvalideye ordan anacığıma derken bayram geçer gider.Giremem topiğe.Kendinize çoook iii bakın.Nice bayramlara....

Kızlar şimdiden hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun.Yarın kayınvalideye ordan anacığıma derken bayram geçer gider.Giremem topiğe.Kendinize çoook iii bakın.Nice bayramlara....

Seninde mubarek olsun yavrum vetum musluman aleminin insAAllah

Sağol yavrucum.. Sizinde bayramınız mubarek olsun.. Seneye de torunu götürürsünüz anneanne ve babaannesine inşallah..

ayol seneye hepinizi bebişli istiyorum heeeee... :21::21:

anacım dün akşam vakit geçmedi sanki yoldan gelen birini beklemek ne zor geldi çok şükür saol ablacım
rabbim size hiçççç gurbet göstermesin

aminnnnnnn ablam amiiiin...
benim koca 10 gün gitti kayseriye zor dayandım.. ara sıra özlenmek gerekiyor o ayrı da..
herifim bile o yorgunlukla otel parasını ödemişler arkadaşıyla.. saat 1de esmiş yola çıkmıştılar gece gece sabah 5te süpriz yaptı.. ben sonraki günü akşam gelecek diye bekliyorken :1:

ya kızlar bayrama ne hazırlık yaptınız.. biz bu sene kurban kesemiyoruz malesef... gerçi gelenimiz de olmayacak ama.. boş olmayım diyorum.. şerbetli tatlılardan gına geliyor bayramda..
bende şey etçem.. balkabaklı tatlı börek yapıcam.. cevizli falan.. annemden tarifi almam lazım..
sarma sarmaya çok üşeniyorum ayol.. aslında fazladan da sarıp dolaba atmak çok iyi olur.. doğumda gelen giden olur hazır bulunur.. bir de yapacak hatun lazım..
buzlukta bimden aldığım hazır sigara börekleri var.. onları değerlendiririm bayramda artık..

camlarım yarım yamalak, eşim elleme beraber yapıcaz dedi durdu.. yarın da işte olacakmış.. en iyisi yarın camları da sileyim.. eşimin sülale bir cinstir heryeri inceler (olur da gelen olursa)

ya kızlar bayrama ne hazırlık yaptınız.. biz bu sene kurban kesemiyoruz malesef... gerçi gelenimiz de olmayacak ama.. boş olmayım diyorum.. şerbetli tatlılardan gına geliyor bayramda..
bende şey etçem.. balkabaklı tatlı börek yapıcam.. cevizli falan.. annemden tarifi almam lazım..
sarma sarmaya çok üşeniyorum ayol.. aslında fazladan da sarıp dolaba atmak çok iyi olur.. doğumda gelen giden olur hazır bulunur.. bir de yapacak hatun lazım..
buzlukta bimden aldığım hazır sigara börekleri var.. onları değerlendiririm bayramda artık..

camlarım yarım yamalak, eşim elleme beraber yapıcaz dedi durdu.. yarın da işte olacakmış.. en iyisi yarın camları da sileyim.. eşimin sülale bir cinstir heryeri inceler (olur da gelen olursa)[/QUOTE]

ben bayrama baklava açtım geçen bayram yapmadım ev bom boş gibi geldi gerçi bayramda da pek gelenim olmaz bi kaç kuzen dışında baklavayı benim kızla eşim çok seviyo aslında kendimize yapmış olduk bayram bahanesi
yaprak sarması bende yapmadım üşendim biber dolması bi kaç zeytinyağlı tamamdır yeter
sarmayı dolaba koyunca içindeki pirinçler kırılıyo hamur gibi olyo lezzetini alamıyorum sen pişirip mi koyuyosun sarmaları
börek te sarmadım evde yazdan yaptığım kuru yufkalarım var pratik oluyo hemen fırına atarım onuda hallettim
bizim buralarda bayramlarda gelen misafirlere kabuklu fıstık lokum ikram edilir çook eskiden kalma adettir ama buradaki yerli halkın evinde kilolarca kabuklu fıstık olur bayram adetiditir
benim çocukluğumda mendillerle paralar verilirdi çok güzel olurudu bende bi kaç arkadaşın çocuğuna hala veririm çok ta mutlu oluyolar çok güzel adetlerimiz var bende geleneksel şeyleri çok severim
balkabaklı böreğe bayılırım offff mis gibi olur:56::56:
canım boşver camları falan kış günü zaten olduğu kadar dikkat et kendine allah korusun
o senin camlarına bahane bulanları da bana gönder ben hallederim :57::57:
troit ameliyatımdan sonra tam 3 ay boynumu hiç kullanamadım tutuldu hareket bile edemiyordum o dereceydim camlarımda çok berbat olmuştu annem silmek istedi sildirmedim yazık yani kıyamadım ee o zamanlar durumlarda musait değil parayla sildirmeye sonra biri geldi ayyy camların çok kirlenmiş hiç mi silmiyosun dedi :53:
ağzının payını öyle bir verdim ki erce bez verde siliyim demeye başladı mahçubiyetten :1:
milletin evini denetleyenler her yerde var boşver takılma canım
amanınn bak artık bende çok uzun yazıyorum :1::1:

yaz anam yaz... yoksa topik boş kalıyor :1:

sarma olayını nasıl yapıcam bilmiyorum.. daha önce dolaba atmadım hiç.. sadece duydum.. sanırım o iş te yatacak.. hala bişi yaptığım yok bu saat oldu.. eşim 8,30da işe çıktı yatmasam iyi olurdu da.. azcık daha uyuyayım derken baktım saat 11 olmuş.. 2-3 gibi en geç gelir eşim..
barı o gelene kadar temizlik işi bitsin de.. salon camlarını sadece ona bırakıcam.. çok büyükler göbekten heryere uzanamıyorum

perdeler de yıkanacak aslında ama kasımın sonunu beklicem o iş için..

ay ben çok tembelleştim ayol.. 3-4 gündür de ejderha gibiyim.. yediğim ufak şeyden bile midem yanayiiii.. uşşum çok pis baskı yapıyor mideme.. daha nereye çıkacaksa yukarı yukarı geliyor
2 yastıkla yatıyorum.. nefes almakta zorlanır oldum yatarken.. daha da 1 buçuk ay var..

ay hala yatıyorum laptopla.. kalkayım artık diiimi..
eşimde akşam diyor bana sen böyle değildin dağıldın iyice, noluyor...
dedim karpuz taşıyorum 7/24 yoruluyorum herhalde.. şaka ve sinirle karışık dedim tabi..
benim adam hala durumun ciddiyetini kavramış değil..
yarın kaynanamın kurbanı için kesimhaneye gidecek eşimde beni de götürecekmiş..
ayol dedim ne işim olur orda okadar kokunun içinde, ayakta duramıyorum zaten.. e ozaman annemde oturursun (tek başıma olcam)
orda ne yapıcam dedim yalnız kukumav kuşu gibi.. evde otururum daha didim.. eccik atıştık.. bakalım sabah ne yapcez..

ay hala çene çalıyorum.. kaçtım kaçtım.. dövmeyin nolluyy :1:

Eki Görüntüle 285339
birinci ince olan kaybettigim bebegim den kalan silik cizgili test
kizlar sisko testide yeni yaptim 5 dak sonrami yoksa icindemi belirdi bilemiyorum artik yaa adetimi bekliycem gelmesse 3 gun sonrasi test yapicam

gurbet testten anlaşıldığı üzere hamilesin inşallah
bilmem beni hatırlarmısın. ben hala aynı tas aynı hamam. kızımdan sonra 1 düşük yaşadım. sonrada hamile kalamadım. gız bacım varsa bi formülü banada deyiver :58:

Eki Görüntüle 285929
bu sabah ilk idrarla yaptim birinci testi
ikinci test pazartesi yapilan test
26 gunde oluyorsam adet tarihim dündü ve aksam pembe cok az leke geldi
kafam karisti sabir sabir zaman herseyin ilaci beklemek zorundayim
hamileysem leke neyin nesi (gecen gebeligim de yerlesme kanamasi oldu 3 gun pembe sekilde buda ole olabilirmiki)hamile degilsem cizgi neyin nesi iki test de bozuk cikma ihtimali olabulurmu fikir danisicam sizlere kizlarrr

Eki Görüntüle 285929
bu sabah ilk idrarla yaptim birinci testi
ikinci test pazartesi yapilan test
26 gunde oluyorsam adet tarihim dündü ve aksam pembe cok az leke geldi
kafam karisti sabir sabir zaman herseyin ilaci beklemek zorundayim
hamileysem leke neyin nesi (gecen gebeligim de yerlesme kanamasi oldu 3 gun pembe sekilde buda ole olabilirmiki)hamile degilsem cizgi neyin nesi iki test de bozuk cikma ihtimali olabulurmu fikir danisicam sizlere kizlarrr

gurbetçim eltime yaptığım testte de aynı böle ikinci çizgi çok silikti ve hamileydi
hadi inşallah sende güzel haberler verirsin bize
bence de hamilesin yoksa ikinci çizgi hiç çıkmazdı yani

gurbetçim eltime yaptığım testte de aynı böle ikinci çizgi çok silikti ve hamileydi
hadi inşallah sende güzel haberler verirsin bize
bence de hamilesin yoksa ikinci çizgi hiç çıkmazdı yani

ercem ins hayirla gelsin bebem yaa saglikli sihhatli herkesle beraber herkese nasip olsun guzelim ins ne yaptin sen guzelim calismalar oldumuu

hepinize iyi bayramlar kızlar:16:

gurbet abla gördüğüm testler doğruysa sen hamilesin:52: ay inşallah hayırlısıyla bu sefer yavrunu kucağına alabilirsin güzel haberlerini bekliyoruz:29:

Back
X