Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar hsg cektırdım hıç acımadı ama bacaklar tır tır tıtredı

ve bekledıgım kötü haber

sol tup tıkalı sıvı bırıkmış bişiler olmuş
amelıyat yolu gorunuyor anlayacagınız doktora gosterecem yarın veya öbürgün bakalım acıkmı kapalımı amelıyat onerecek

ne diyim bilmiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ruhum daraldı

en azindan bir problemin oldugunu ögrendin,problem cikmasaydi bu sefer daha cok kendini üzücektin hic bir sey yok neden hamile kalamiyorum diye ve cok sükürki cözümü var,ben hic bir sebeb yokken 3 kere düsük yaptim ve sonra kac yil hamile kalamadim,insallah iyi olucak her sey senin icin bundan sonra,güzel haberi burdan bizimle payylastigin günü göstersin rabbim bize,,seni dogum anindayken bile aklimdan gecirdim,ve dua ettim,ve diger arkadaslari,bunuda atlaticaksin,güzel günler seni bekliyo

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aramıza hoş gelsin en küçük sıpaaaaaaaaaaaaa
:1:hoşbulduk canlarım,inşallah ben de sizler gibi kavuşurum sağlıkla yavruma..
ayyyyy canim tebrik ederim,cok sevindim,rabbim insallah tamamina erdirir,kucagina aldigin günü göstersin rabbim:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim poticiğim,amin inşallah ben de görürüm o günleri Allahın izniyle:nazar::nazar::nazar:

:1:hoşbulduk canlarım,inşallah ben de sizler gibi kavuşurum sağlıkla yavruma..

çok teşekkür ederim poticiğim,amin inşallah ben de görürüm o günleri Allahın izniyle:nazar::nazar::nazar:

yaşasınnnn ikizlere kardeş geliyoooo:16:
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

ve bekledıgım kötü haber

amelıyat yolu gorunuyor anlayacagınız doktora gosterecem yarın veya öbürgün bakalım acıkmı kapalımı amelıyat onerecek

ruhum daraldı

canım geçmiş olsun rabbim çaresiz dert vermesin
bunlarda geçicek baı insanlar hedeflerini çabalalayarak savaşarak ulaşırlar sende onlaradan birisin çok zorlu günler geçirdin ama mükafatınıda vericak rabbim inşallah
bişey daha benim halamın kızı 5 sene çocuk için uğraştı gitmediği doktor kalmadı en son tüp bebeğe karar verdiler rahim filmi çekildi ve o ay hamile kaldı herşeyin bi sebebi varmış bu dünyada
inşallah seninde meleğin gelicek annesine

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim canlarım sonucum 109,41 den 224,83 e katlanmış:nazar::nazar::nazar: Allahıma şükürler olsun dr 200 bile olsa iyi demiştii,içim rahatladı sanırım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecektir..Dua edicem hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için..

canım hadi gözün aydın artıyor değerin.. :) dualarımız seninle

canım hadi gözün aydın artıyor değerin.. :) dualarımız seninle
ay canım inşallah artarak devam eder çok heyecanlıyım valla:)
yaşasınnnn ikizlere kardeş geliyoooo:16:
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

:)))amin canım hepimize..:nazar:demek Vera ve Eymen geliyor,biri kız biri oğlan mı geliyor seninkilerrr,maşallah,çok güzel yaa:nazar:

ay canım inşallah artarak devam eder çok heyecanlıyım valla:)

:)))amin canım hepimize..:nazar:demek Vera ve Eymen geliyor,biri kız biri oğlan mı geliyor seninkilerrr,maşallah,çok güzel yaa:nazar:

ben akıllıbıdışıma özel mesajla içimden geçeni demiştim tee daha 2 aylıkken falan.. dediydim ki biri kız biri erkek doğdu içime diye :)
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

ben akıllıbıdışıma özel mesajla içimden geçeni demiştim tee daha 2 aylıkken falan.. dediydim ki biri kız biri erkek doğdu içime diye :)
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

evet kopişim demiştin, zaten bir ben bilemedim:1: iki kız doğuyordu içime
güzel duan için de kocaman aminnnn:16:

öyleymiş kuzum Allaha şükür sağlıklılar inşallah öyle de doğarlar
hayırlı olsunlar başka bişey istemem kendilerinden:1:

akillibidik tebrik ederim canim yavrularinin cinsiyetini ogrenmissin ohh masallah bir kiz bir erkek tek seferde iki mutluluk :nazar::nazar:
Allah yavrularina hayirlisiyla saglikla kavusmani nasip etsin, hayirli evlat etsin insallah :16:

Son düzenleme:

ve bekledıgım kötü haber

ruhum daraldı

hsg sırasında acmaya calısıldı bıraz beklendı cnm ama operasyon onerıcektır doktorun dedı radyoolog dr. kendılıgınden acılacak tarzda bişi değil.

bi tane dogursam bıdaha tovbe edicem ben bu işe ömrümü törpüleyemem daha fazla.Dahi filan doguracam heralde ben bukadar gelmeye ınat ettıgıne gore...

bu arada fık fık zamanı fılan yok... olsa bıle tutunmaz ... olsa bile dıs gebelık olur.:(

tam da karıyerıme odakalnmısken surprıze bakın yaaaaa
yorgunum ulan!!

Canim gecmis olsun... Allah sana 2 kere hamile kalabilmeni nasip etti ama bebeklerin seninle kalamadi vardir hayirli bir sebebi deyip kendimizi teselli ediyoruz. Tupun tikaliyken bile hamile kalabilirsin diger tarafindan yumurtladigin taktirde o yuzden operasyon gerekiyorsa operasyonunu olursun ve insallah hemen ardindan bu sefer sana sıkıca tutunacak bebegin gelir gobegine:49: dualarini eksik etme sukredelim elimizden baska birsey gelmiyor sen guclu bir kadinsin 2012 dolmadan bebegini kucagina alip annelik duygusunu yasayacaksin insallah:29:

akillibidik tebrik ederim canim yavrularinin cinsiyetini ogrenmissin ohh masallah bir kiz bir erkek tek seferde iki mutluluk :nazar::nazar:
Allah yavrularina hayirlisiyla saglikla kavusmani nasip etsin, hayirli evlat etsin insallah :16:

evet çok değişik ve güzel bir duygu
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım canım

kız maaaşaallaaaaahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
ne ara 28 haftalık oldun yavrum sen ya :)
bebişine isim düşündünüz mü :)
hadi az kalmış.. rabbim bir avazda kurtarsın

tebrik ederim canım ne güzel bir kerede iki farklı kuş ne güzel Allah(c.c) yavrucuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::

bıdığım maşallahh ...Çoook sevindim ..İsimleri de çok güzel bnm de beğendiğim isimlerden hatta vera yı takmıştım kafama ... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

ah canım inşallah,ama dün çok korktum o leke gelince Allaha şükür bir daha gelmedi ama biliyorsunuz daha regli günüm bile yarın kimyasal olmasından değerimin düşmesinden çok korkuyorum ama dua ediyorum inşallah bu sefer kaybetmeyeceğim diyorum..:nazar:

İrm ben inanıyordum güzel haber vereceğine ..Tebrik ederim cnm.Gözün aydın..bizim için de duanı esirgeme...

bıdığım maşallahh ...Çoook sevindim ..İsimleri de çok güzel bnm de beğendiğim isimlerden hatta vera yı takmıştım kafama ... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

İrm ben inanıyordum güzel haber vereceğine ..Tebrik ederim cnm.Gözün aydın..bizim için de duanı esirgeme...
canım benim çok teşekkür ederim,dualarım bebeğine kavuşmak isteyenlerle..

Allah herşeyin sağlıklısını ve hayırlısın versin canım ,çok şeker ama ya bir çırpıda 2 tane:):nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar

sın durum bılgısı verıyorum
hsgyı doktora gosterdım amelıyat fılan demedı muayene etti sagdan yumurtladıgın zamanları yakalayıp degerlendırmeye calısalım dedı
derkenn birde baktı ne görsün sağda 16 mm yumişim var

fik fik yapın bugun dedı bide çarşamba tekrar cagırdı yumyuma bakçak fik fik günü vercek

ay hadi bana yorum yapın

(bence o hıdrosalpenksı dogumda almayı planlıyor)

merhaba kızlar

hsgyı doktora gosterdım amelıyat fılan demedı muayene etti sagdan yumurtladıgın zamanları yakalayıp degerlendırmeye calısalım dedı

fik fik yapın bugun dedı bide çarşamba tekrar cagırdı yumyuma bakçak fik fik günü vercek

ay hadi bana yorum yapın

ohh ne güzel bir haber medi bu.... bu akşamı boş geçirmiyorsun o zaman.eşinede takviyeyi ihmal etme sakın...türk kahvesi içir mutlaka..hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm..

merhaba kızlar

ay hadi bana yorum yapın

eee çok güzel haber medi yumoşun büyüsün bebiş olsun inş :nazar::nazar::nazar:
daha ne diyim hayırlı bereketli halvetler olsun inş :1::1::1:

Back
X