Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar selam,bugün sabah içimdeki sesi dinleyerek test yaptım,2 tane ikisinde de silik çizgi çıktı,tereddütlüydüm kan testi yaptırmakta ama dayanamadım,yaptırmasam da meraktan çatlayacaktım,ama aslında belki de hislerime güvendiğim için yaptırdım,daha reglime 3-4 gün var değerim 109,41 çıktı,hamileyimmm,inşallah değerim katlanarak artar sağlıkla kavuşurum bu sefer bebeğime,darısı burda hamile kalmayı isteyen diğer arkadaşlarımın başına, medi,erce,gıdapınar,gurbet abla daha ismini saymayı unuttuğum arkadaşlarımın başına..bana dua edin tutunsun bebeğim sıkı sıkı:nazar::nazar::nazar:

canımmm senin adına çok sevindim..
sağlıklı bir bebiş diliyorum.. kız olursa da kesinlikle sana benzesin :)
kendine çok çok dikkat et yavrucuğum.. ağır hiç bir iş yapma.. süpürmek olsa bile ...
inş bu sefer yavrucuğun sımsıkı tutunur sana.. eylül annesi mi olacaksın şimdik sen :)

kızlar hsg cektırdım hıç acımadı ama bacaklar tır tır tıtredı

ve bekledıgım kötü haber

sol tup tıkalı sıvı bırıkmış bişiler olmuş
amelıyat yolu gorunuyor anlayacagınız doktora gosterecem yarın veya öbürgün bakalım acıkmı kapalımı amelıyat onerecek

ne diyim bilmiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ruhum daraldı

ah medişim geçmiş olsun gülüm.. dermansız dert vermesin Rabbim, ameliyat ise ameliyat.. dualarımız seninle güzelim, inşallah artık bu son imtihanınız olur bu yolda..

canımmm senin adına çok sevindim..
sağlıklı bir bebiş diliyorum.. kız olursa da kesinlikle sana benzesin :)
kendine çok çok dikkat et yavrucuğum.. ağır hiç bir iş yapma.. süpürmek olsa bile ...
inş bu sefer yavrucuğun sımsıkı tutunur sana.. eylül annesi mi olacaksın şimdik sen :)
canımm çok teşekkür ederim,inşallah Allah izin verirse:nazar:,bugün bi kereliğine hafif kahvemsi bir leke geldi korkudan dr da aldım soluğu,ultrasonla baktı rahim çok güzel kalınlaşmış dedi,kanamaya dair bir iz yok dedi,ama her ihtimale karşı progestan verdi ve 2 günde bir hcg takibi istedi,heralde biraz heyecanla beklemeler olacak..
:nazar::49::emir bebek::46: canm gozumuz aydinnnnn saglicakla bebeni kucunaaaa darisi bekleyen tum ananlara valla bu kadar cabuk bir dua tesir edermi cok sasirdim herkes isimlerimizi yazip dua etmisti sira ercede gidada medi de ve bnde inssssssss
inşallah gurbet abla dua edin bana hamileyim ama sıkı tutunsun bebeğim,çok korktum bugün
Canım benim ya senin adına çok sevindim.:16:Rabbim sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sıskı sıkı tutunsun bebişin sana inşallahhhh.Darısı bekleyen diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhhhhhh

Dosthaneciğim çok teşekkür ederim,inşallah kavuşuruz sağlıkla,darısı diğer arkadaşlarımızın başına,biraz heyecanlı günler bekliyor işte beni

kızlar selam,bugün sabah içimdeki sesi dinleyerek test yaptım,2 tane ikisinde de silik çizgi çıktı,tereddütlüydüm kan testi yaptırmakta ama dayanamadım,yaptırmasam da meraktan çatlayacaktım,ama aslında belki de hislerime güvendiğim için yaptırdım,daha reglime 3-4 gün var değerim 109,41 çıktı,hamileyimmm,inşallah değerim katlanarak artar sağlıkla kavuşurum bu sefer bebeğime,darısı burda hamile kalmayı isteyen diğer arkadaşlarımın başına, medi,erce,gıdapınar,gurbet abla daha ismini saymayı unuttuğum arkadaşlarımın başına..bana dua edin tutunsun bebeğim sıkı sıkı:nazar::nazar::nazar:

iremcim çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah evham yapma lütfen bu kez sıkı sıkı tutunacak bebişin sana :nazar:

kızlar hsg cektırdım hıç acımadı ama bacaklar tır tır tıtredı

ve bekledıgım kötü haber

sol tup tıkalı sıvı bırıkmış bişiler olmuş
amelıyat yolu gorunuyor anlayacagınız doktora gosterecem yarın veya öbürgün bakalım acıkmı kapalımı amelıyat onerecek

ne diyim bilmiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ruhum daraldı

medicik sen çok güçlüsün neleri atlattın bu da bir şey mi senin için..ufacık bir operasyon büyük ihtimalle de kapalı yapılacak sonra allah gönlündeki meleği göbişine konduracak bütün kalbimle dua ediyorum senin için canım

iremcim çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah evham yapma lütfen bu kez sıkı sıkı tutunacak bebişin sana :nazar:

canım çok teşekkür ederim,çok evham yapmıyordum pozitif düşünmeye çalışıyordum ama bugün hafif leke gelince korktum:( herşey yolundaymış şimdilik:nazar:,inşallah yarın değerim de normal şekilde artar da rahatlarım canım,çok sağol iyi dileklerin için,sen de inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine..:nazar:

hadi bakalım hayırlısı olsun pınarım rabbim inşallah yüzünü güldürcek seninde
ayrıcana dualarım seninle olucak :34:

Ahh ablacım inşallahhh...Dualarımız kabul olsun inş..

selam kızlar sonunda doğurdum 7 ocak günü kontrole gitmiştim sabahtan tabı yıne sancı yok geri gonderdi doktor ptesiye kadar bekle artık yavaş yavaş suni sancı veririz dedi eve döndüm dinlenmeye yattım sonra aniden gözlerim bulutlandı drumu aradım tansiyonunu ölçtür dedi tansiyonum yükslmiş birden doktor hemen çantanı al gel dedi gittim yatışım yapıldı suni sancı verilecekti ben korktum iyi değildim çünkü dedim sezeryan olsun sen bilirsin dedi sonra bi koşturmaca başladı kan alındı idrar alındı görevliler geldi önlük giydirdi sonta takıldı sonra hemen ameliyathaneye spinal anestezi yapıldı orda bi fena oldum bu sefer tansiyon düştü bilincimi kaybediyodum oksijen falan verdiler kendime geldim 17 30da kızım doğdu rabbime çok şükür 3700 gr 50 cm sağlıkla geldi kzım normal doğum yapamadım hala ağrılarım var ama olsun kızım sağlıklı ya gerisi önemli değil

Beklemede cnm tebrik ederim.Sağlıcakla büyüt yavrunu..Maşallahh kızımıza ,hoşgeldi topiğimize:)))

Hadi gozumuz aydin sizlerde kurtuldunuz yavas yavas hamisler bitiyor ins darisi erceye bana gidamaaa Medime daha ismini unutup yazamadihim guzel dostlatima ins

Gurbet ablacım beni de unutmadığın için tşk ederim...İnş bizde yazacağız buraya sevincimizi...

günaydınlar ne kadar güzel haberler trilaylom ve beklemede tebrik ederim:nazar::nazar: darısı hamilelere ve hamilelik yolu gözleyen herkese. İlerlemiyor diye topiğe fazla bakmıyordum yeni kararlar yeni gelişmeler olmuş. Gıda_pınar inşallah crafty gibi güzel sonuçlar alırsın. Medical, gurbetgüzeli, ırm83,erce adını yazamadığım tüm arkadaşlarım dualarım sizinle en yakın zamanda umarım hamilelik bulantılarını çekmeye başlarsınız:emir_bebek:

Eylülcüm hatırladığın içn tşk ederim. Bir gün sıra bize de gelecek biliyorum...

inşallah herşey yolunda gider pınarım
hatta belki sen de bir derken ikiz anası bile olabilirsin :) (2 blast koyarlarsa)
herşeyin hayırlısı

Bıdığım ,güzel kalpli arkadaşım iyi dileklerin için sağol. aslında bu stresi tekrar yaşamayalım diye 1 kerede 2 bebeğimiz olsun bu sayfayı kapatalım diyoruz ama 2 bebek bakımı kolay değil hem maddi hem manevi nasıl olur bilmiyorum..İkizler hep hoşuma gitmiştir ama korkuyorum

CUMAMIZ, İslamın Güneşi Kadar Aydın, Bir Müminin Tebessümü Kadar Tatlı, MUHAMMEDÜL EMİNİ S.A.V Hatırlatan Gül Kadar Güzel Olsun.

kızlar günaydın,bugün saat 3te tekrar kan vereceğim hcg düzgün artmış mı diye,çok heyecanlıyım korkuyorum:(

hiç korkma canımm..
Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.. en az senin kadar heyecanlıyım.. mutlaka haber ver sonucunu.. ve stres yapma.. bilirsin hamilelikte stres yasak :)

hiç korkma canımm..
Allahın izniyle herşey çok güzel olacak.. en az senin kadar heyecanlıyım.. mutlaka haber ver sonucunu.. ve stres yapma.. bilirsin hamilelikte stres yasak :)

ah canım inşallah,ama dün çok korktum o leke gelince Allaha şükür bir daha gelmedi ama biliyorsunuz daha regli günüm bile yarın kimyasal olmasından değerimin düşmesinden çok korkuyorum ama dua ediyorum inşallah bu sefer kaybetmeyeceğim diyorum..:nazar:

ah canım inşallah,ama dün çok korktum o leke gelince allaha şükür bir daha gelmedi ama biliyorsunuz daha regli günüm bile yarın kimyasal olmasından değerimin düşmesinden çok korkuyorum ama dua ediyorum inşallah bu sefer kaybetmeyeceğim diyorum..:nazar:

o zaman sen ustune gordun bacım yaaa korkma bebgın senınle olacakkkkk

o zaman sen ustune gordun bacım yaaa korkma bebgın senınle olacakkkkk

valla bilmiyorum gurbet abla çok azdı zaten gelen leke ve kahverengiydi,bi kere geldi bir daha gelmedi,ama sürekli kendimi dinliyorum,sanki göğüslerim her an aynı acımıyor gibi geliyor değerim düşüyor mu diye korkuyorum hep:(

valla bilmiyorum gurbet abla çok azdı zaten gelen leke ve kahverengiydi,bi kere geldi bir daha gelmedi,ama sürekli kendimi dinliyorum,sanki göğüslerim her an aynı acımıyor gibi geliyor değerim düşüyor mu diye korkuyorum hep:(

Cnm nlen bol bol bebegin siki siki tutunsun sana ananas ye cnm tutunmasini kolylastiriyormus

hepinize desteğiniz için teşekkür ederim canlarım sonucum 109,41 den 224,83 e katlanmış:nazar::nazar::nazar: Allahıma şükürler olsun dr 200 bile olsa iyi demiştii,içim rahatladı sanırım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecektir..Dua edicem hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için..

Son düzenleme:
hepinize desteğiniz için teşekkür ederim canlarım sonucum 109,41 den 224,83 e katlanmış:nazar::nazar::nazar: Allahıma şükürler olsun dr 200 bile olsa iyi demiştii,içim rahatladı sanırım çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gidecektir..Dua edicem hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::emir_bebek::12::6:DAHA NE OLSUN DUALRINI ESIRGEME GUZELIM BOL BOL DINLENNN GOZUMUZ AYDINNNN

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aramıza hoş gelsin en küçük sıpaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy canim tebrik ederim,cok sevindim,rabbim insallah tamamina erdirir,kucagina aldigin günü göstersin rabbim:nazar::nazar::nazar:

Back
X