Eski dostlar hep beraber elele verelim

kızlar dua kapılarının acık oldugu bugünlerde bol bol dua edelim.....inş tüm anne adayları kısa zamanda kavusur meleklerine...

göğsümdeki ağrı için gittim az önce doktora muayene etti kötü bişey görünmüyo bi haftaya geçmezse gel dedi. yumurtana da bakalım çatlamış mı dedi :) baktı çatlamış. sevindim :)

aferin o güzel yumurtaya :)
kaç günün kaldı ... geri döndüğümde hamile haberini alırım senden de inşallah.. :) bugün ayın 3ü... hım... 15de dönüyorum en geç... 12 gün geçmiş olur.. tam testlik olursun :1:

kopri hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah memleketine :16: yolda dikkat et valizini sen kaldırma tamam mı:54:

tannselim..
canım benim hoşgeldin.. seni burda görmek ne güzel :)
nasılsın ? anlat bakalım neler yaptın bizlerden uzaktayken :)

Ayy ne güzel oldu bu topic kızlar,

Eskiler gelmeye başladı hareketlendik yine..

Güzel hamiş haberleri de peşpeşe geliyor gelmeye devam eder inş.

ay sahura kalkmadan önce erkek bebeğim varmış böyle 7-8 aylık sapsarı,Hareketli bişey,durmuyo kucağımda..

Uyutmuşum terlemiş saçlarını okşuyodum uyurken sonra yanına uzanıyorum minicik kollarınla sarılıyodu bana..Kimseye anlatmadım eşime sadece erkek bebek gördüm dedim.Bu 3. erkek bebek görüşüm.
Hayırlara çıksın inş.Mübarek Ramazan da rüyam gerçek olsun inş..

ay sahura kalkmadan önce erkek bebeğim varmış böyle 7-8 aylık sapsarı,Hareketli bişey,durmuyo kucağımda..

Uyutmuşum terlemiş saçlarını okşuyodum uyurken sonra yanına uzanıyorum minicik kollarınla sarılıyodu bana..Kimseye anlatmadım eşime sadece erkek bebek gördüm dedim.Bu 3. erkek bebek görüşüm.

canım benim hayırlara vesile olur inş rüyan :)
anası gibi sarı mı olacak ne seninki :)
rüyada görmek bile insanı nekadar çok etkiliyor.. ben hep kız bebek görürdüm rüyamda.. belki biraz ondan da hep kız bekledik..
erkek olduğunu öğrenince 1-2 defa erkek gördüm daha bebek girmiyor rüyalarıma :1:
Rabbim hayırlısını versin herkeze...

canım benim hayırlara vesile olur inş rüyan :)
anası gibi sarı mı olacak ne seninki :)
rüyada görmek bile insanı nekadar çok etkiliyor.. ben hep kız bebek görürdüm rüyamda.. belki biraz ondan da hep kız bekledik..
erkek olduğunu öğrenince 1-2 defa erkek gördüm daha bebek girmiyor rüyalarıma :1:
Rabbim hayırlısını versin herkeze...

Kopiş hatılıyo musun kız beni:))
Valla babası daha sarı belki ondandır..Bu sefer uzun bi rüyaydı,hep onunlaydım ,hatta göbeği açıldı rüyamda eşim kızdı üşüyecek falan diye o kadar yani:)
Hayırlısı cnm ya rüyalar çıksaydı şimdiye 3. yü doğurmuştum:))

Sen de memlekete gidiyormussun kendine dikkat et cnm,fazla özletme hem sensiz topic sessiz kalır..

Kopiş hatılıyo musun kız beni:))
Valla babası daha sarı belki ondandır..Bu sefer uzun bi rüyaydı,hep onunlaydım ,hatta göbeği açıldı rüyamda eşim kızdı üşüyecek falan diye o kadar yani:)
Hayırlısı cnm ya rüyalar çıksaydı şimdiye 3. yü doğurmuştum:))

Sen de memlekete gidiyormussun kendine dikkat et cnm,fazla özletme hem sensiz topic sessiz kalır..

:60::60::60:
merak etme bacım.. ben ordan da yetişirim size.. sürekli takipte olamasam da.. göz kaş arası bir iki laf sokuştururum topiğe :1:

erkek çocuğu görmek rüyada iyidir der eskiler:34: hayırlara gitsin inşallah adetine 5 gün mü var? :26:

erkek çocuğu görmek rüyada iyidir der eskiler:34: hayırlara gitsin inşallah adetine 5 gün mü var? :26:

Erkek çocuk müjde kız çocuk sıkıntı gibi şeyler yazıyo tabirde.Kısmet tabi..Bnm ticker ım şaştı iyice ama aslında 5 günüm var diyebiliriz.Çünkü artık 30 günü bulmuyo reglim ..İlaçlardan dolayı erken geliyo tafcım.

ben ilk defa gördüm geçen gün rüyamda. çok garip bir histi :) cinsiyetini soruyo biri ayy hiç bilmiyorum ki altını açmadık hiç diyorum :D kız galiba diyorum bir açıp bakıyoruz ki erkek :)

ben ilk defa gördüm geçen gün rüyamda. çok garip bir histi :) cinsiyetini soruyo biri ayy hiç bilmiyorum ki altını açmadık hiç diyorum :D kız galiba diyorum bir açıp bakıyoruz ki erkek :)

Hay Allah İlahi altını açmadınız mı:)) Ben kalktım hala endişeliyim terledi hasta olacak diye atamdım üstünden bi süre:)) Rabbim gönlümüze göre versin inş.

ay senin rüyanda çok güzelmiş :81::81: hayırlara gider inşallah ramazanın hürmetine :16:

Hayırlara vesile olsun canım ne güzel rüya.
Ben bugün iptal oldum resmen sahurdan sonra sanki karabasan çöktü üzerime eşimin ayaklarının ucunda başı örtülü bir kadın gördüm yalvarıyor yardım istiyordu eşimden.Eşimde o anda uyuyor hareketsiz bir şekilde yatıyordu kadın tam gidecekken kadını durdurdum ve çevirdim ben sana yardım edeyim dedim o sırada kadının gözlerini gördüğümde ürperdim rengi farklıydı ve kovdum defol git dedim döndü ve yarın tekrar geleceğim dedi.Onun etkisindeyken sabah yengemin vefat ettiğini öğrendim çok üzgünüm cenazesi bugündü iznim kalmadığı için cuma günü yola çıkacağım.Çok canım sıkkın.Kusura bakmayın buraya yazdım yapayanlızım anlatacak kimsem bile yok bir kaç saattir kk da oyalanıyorum.

Ben bugün iptal oldum resmen sahurdan sonra sanki karabasan çöktü üzerime eşimin ayaklarının ucunda başı örtülü bir kadın gördüm yalvarıyor yardım istiyordu eşimden.Eşimde o anda uyuyor hareketsiz bir şekilde yatıyordu kadın tam gidecekken kadını durdurdum ve çevirdim ben sana yardım edeyim dedim o sırada kadının gözlerini gördüğümde ürperdim rengi farklıydı ve kovdum defol git dedim döndü ve yarın tekrar geleceğim dedi.Onun etkisindeyken sabah yengemin vefat ettiğini öğrendim çok üzgünüm cenazesi bugündü iznim kalmadığı için cuma günü yola çıkacağım.Çok canım sıkkın.Kusura bakmayın buraya yazdım yapayanlızım anlatacak kimsem bile yok bir kaç saattir kk da oyalanıyorum.

oy güzelim başın sağolsun..
ben artık rüyamda bile euzu besmele çekmeye öğrendim ve çok etkili oluyor.. bazen nefesim gidiyor okurken rüyamda ama pes etmiyorum..
benim de çok tuhaf rüyalarım oluyor bazen.. anmayım şimdi ne gördüğümü ama dua etmek gerçekten çok işe yarıyor..
sonra da boncuk boncuk terlemiş uyanıyorum.. Rabbim herkesi korusun..

hayır olsun canım ürkütücü bir rüya üstünde düşünmemeye çalış. belki başka güzel bir anlamı vardır. çünkü bazen şer gördüklerimizde hayır. hayır gördüklerimizde şer vardır diye bir söz var ya. içini ferah tutmaya çalış. allah rahmet eylesin yengene

oy güzelim başın sağolsun..
ben artık rüyamda bile euzu besmele çekmeye öğrendim ve çok etkili oluyor.. bazen nefesim gidiyor okurken rüyamda ama pes etmiyorum..
benim de çok tuhaf rüyalarım oluyor bazen.. anmayım şimdi ne gördüğümü ama dua etmek gerçekten çok işe yarıyor..
sonra da boncuk boncuk terlemiş uyanıyorum.. Rabbim herkesi korusun..

sağol canım bende bildiğim her duayı okuyorum.Rabbim hepimize sağlık şifa versin aslında her şeyden önemlisi sağlık yıllardır çekiyordu yengem.

hayır olsun canım ürkütücü bir rüya üstünde düşünmemeye çalış. belki başka güzel bir anlamı vardır. çünkü bazen şer gördüklerimizde hayır. hayır gördüklerimizde şer vardır diye bir söz var ya. içini ferah tutmaya çalış. allah rahmet eylesin yengene

amin canım teşekkür ederim

Back
X