Eski dostlar hep beraber elele verelim

geçmiş olsn melekcim
ınsallah sız de ıyı sonıc alırsınız
kaan beyın uygulatacagı ılac tedavısı protokolunu paylasır mısın kontrolden sonra..
bende paylasımda bulunacagım fıkre ıhtıyac olanlar ıcın
örnekler cok onemlı amelıyattan sonrakı

hayırlısı bakalım cnm:68:...

tabi paylaşırım sonucu yazarım buraya mutlaka ama kaan hoca çok ilgili halada telefon açıp eşimin durumunu soruyo ameliyattan sonra ne kadar düzelme

olduğunu görmek için ilaç vermedi sadece antibiyotik verdi ama eşimin ağrısı ameliyat öncesine oranla baya azaldı bizde hala bebek yok bende pko var

ama umarım sen biran önce kavuşursun bebeğine :16::16::16:

tabi paylaşırım sonucu yazarım buraya mutlaka ama kaan hoca çok ilgili halada telefon açıp eşimin durumunu soruyo ameliyattan sonra ne kadar düzelme

olduğunu görmek için ilaç vermedi sadece antibiyotik verdi ama eşimin ağrısı ameliyat öncesine oranla baya azaldı bizde hala bebek yok bende pko var

ama umarım sen biran önce kavuşursun bebeğine :16::16::16:

eşin bııyılessın de hayırlısıyla melek
pko bıle olsa takıple gebelık kolay elde edılır

yeterkı sperm saglıklı olsun
pko duzelmez dıye de bişey yok ayrıca
sadece kılo alma ona dıkkat et yeter

kopişimm tıckerın ne guze olmus yenı farkettım kusura bakma cok tatlı yegenım var bıde benım hihihihi maşallah

su crafty nerelerde ya goren bılen
pötik im sana da masallah
irm83 de ugramadı bıkac gundur
ozledım hepınızı
ya mıstık nerelerde arada kendınden haber etse bıze yaa

canım benim sağol... daha güzel bebekli tickerler senin olsun inşallah :) dualarımdasınız her zaman... eşinin sonuçları güzel çıkar inşallah..
craftym yazmış zaten :1:
potim de gün sayıyor artık ama uğruyor yine de,
iremde sanırım okuyup kaçıyor :1:
mistim de ara sıra bize uğrasa iyi olur.. :)

sebze arabasını bekliyorum.. buzluğa fasulye atıcam da.. geçmiyorrrrrr... lazım olmadığı zaman günde 5-6 araba geçiyor...
bi markete gidim kepekli ekmeğimi alayım belki yolda çıkar önüme..
of daha menemen yapıcam.. kışlık hiiç ama hiç bişiyciğim yok bezelye ve çilek reçeli haricinde

kizzzz kopissss cocuk dogunca ac kalicam saniyosun heralde:1:ne ugrasiyosun yoruyosun kendini:57:ben bu sene dogru dürüst kis hazirligi yapmadim,eltim üzüm yapragi toplayiverdi bahcemizden onu koydum derin dondurucuya,ha birde kizilcik topladilar kompostu icin süt yapiyomus dogumdan sonra,birde onu koydum,allah ne verirse onu yeriz be kopisim,yorulmaya gerek yokkk,dün doktorumuz vardi,bebegin basi tam kanalda degilmis,her an gelecege benzemiyo dedi,ama belli olmaz süprizde yapabilir dedi,dün yine akupunkturum vardi ,bu ikinci oldu,faydasimi oldu bilmiyorum gece sancilandim,bebegin basi sanki kanala girdi ,doguruyorum sandim,asagiya cok bastirdi,son 10 gün,artik baya agirlastim,canim hic bisey istemiyo,bir an önce hayirlisiyla dogsun kizim artik,simdilik bu kadarrr,:6:degisiklik olursa yazarim yine,hepinizi öpüyorum:16:

Son düzenleme:
ooh ne güzel :)
kopişimm tıckerın ne guze olmus yenı farkettım kusura bakma cok tatlı yegenım var bıde benım hihihihi maşallah

su crafty nerelerde ya goren bılen
pötik im sana da masallah
irm83 de ugramadı bıkac gundur
ozledım hepınızı
ya mıstık nerelerde arada kendınden haber etse bıze yaa

canımcım buralardayım koprimin dediği gibi girip okuyorum arada pek sık giremedim yazamadım da yazdıklarını okudum eşinin sonucunu bekliyormuşsun inşallah iyi çıkar canım sonuçların,belki de hamişsindir sonuçlara bile gerek kalmaz:))beni sorarsanız kürtajdan sonra korunmasız 4.cü ayın içindeyim hala bir numara yok,canım sıkkın tabi dolayısıyla biraz da o yüzden uzak durmaya çalışıyorum kafamı iyice bebekle bozmayayım diye,ama heralde bu ay da olmazsa eşim de belki tekrar test yaptırır aman ne biliyim işte her ay bir umut,eğer sonlanmasaydı bu ay 30 eylül gibi meleğim belki de kollarımda olacaktı,bu arada bu ay ki bat ım da 30 eylül,tesadüf işte,haberler böyle medicim,bu arada face in varsa ekle beni,kullanıyorsan facebook,buradan mesaj atarım adresimi eklersin,öpüldün

canım benim sağol... daha güzel bebekli tickerler senin olsun inşallah :) dualarımdasınız her zaman... eşinin sonuçları güzel çıkar inşallah..
craftym yazmış zaten :1:
potim de gün sayıyor artık ama uğruyor yine de,
iremde sanırım okuyup kaçıyor :1:
mistim de ara sıra bize uğrasa iyi olur.. :)

sebze arabasını bekliyorum.. buzluğa fasulye atıcam da.. geçmiyorrrrrr... lazım olmadığı zaman günde 5-6 araba geçiyor...
bi markete gidim kepekli ekmeğimi alayım belki yolda çıkar önüme..
of daha menemen yapıcam.. kışlık hiiç ama hiç bişiyciğim yok bezelye ve çilek reçeli haricinde

kız kopri az çakal değilsin valla:))öperim seni de bebeişi de:):nazar:

bu arada spermıyogram oglende cıkıyo ama bız sonucu aksam alırıız iş çıkısı..
merak edıyom yaaaaaa
ınsallah duzelmıstırrrrr Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm:49:
ALLAHIM HAYIRLI HAVADISLER AL DA GEL INSALLAHHHHHH
yarın benim için uzun zamandan sonra çok çok güzel bi gün olacak çünki eşim yanına çağırdı :17::17:
sezon kapanmadan bi kaçamak daha yapacaz sinirlerim iyice yıpranmıştı banada iyi gelecek :62::62:

canim gidin gelin moral olsun ablan ne yapti guzelim bu arada takke ne durumda guzelimmm yikasin takkeyi sicak suyla kurutsun ve eski haline getirsin sonrada asilam ayapsin kendine guzelim

hamarat kopişim kıslıkla ugrasıp yorma kendını kıtlık yok netıcede bu sene de boyle olsun balım bosverrrrrrr

kizzzz kopissss cocuk dogunca ac kalicam saniyosun heralde:1:ne ugrasiyosun yoruyosun kendini:57:ben bu sene dogru dürüst kis hazirligi yapmadim,eltim üzüm yapragi toplayiverdi bahcemizden onu koydum derin dondurucuya,ha birde kizilcik topladilar kompostu icin süt yapiyomus dogumdan sonra,birde onu koydum,allah ne verirse onu yeriz be kopisim,yorulmaya gerek yokkk,dün doktorumuz vardi,bebegin basi tam kanalda degilmis,her an gelecege benzemiyo dedi,ama belli olmaz süprizde yapabilir dedi,dün yine akupunkturum vardi ,bu ikinci oldu,faydasimi oldu bilmiyorum gece sancilandim,bebegin basi sanki kanala girdi ,doguruyorum sandim,asagiya cok bastirdi,son 10 gün,artik baya agirlastim,canim hic bisey istemiyo,bir an önce hayirlisiyla dogsun kizim artik,simdilik bu kadarrr,:6:degisiklik olursa yazarim yine,hepinizi öpüyorum:16:

kuzular ne edim.. kışın yerken güzel oluyor :)
fasulyemi hallettim 6kg aldım.. 3kg domates te aldım içine kattım.. şimcik ocağa kodum.. soğutup poşetleyip dolaba atıcam.. içim rahat etti..
2kg şeftali aldım reçel için, biraazdan onları soyup şekere basıcam sabah pişirip kavanozlara koyucam.. gün içinde de incir gelecek onları da reçel yapıcam..
haftasonuna da ayarladım kendimi menemen için (kocayı pazara götürebilirsem.. )
oof of.. daha patlıcan biber domates kurutcam.. haziranda sarma yaprağı basmıştım 3 kg.. bu kış yeter bana (sarma yapacak hatun da lazım :1: )

planlar çok ta icraat yok :1:
daha neler yapacaktım da üşeniyorum işte..
daha ne yapsam söyleyiverin bakim :1: bu hafta hamaratlığım tuttu.. koca yok ya.. iş yapasım tuttu :1:

kız kopri az çakal değilsin valla:))öperim seni de bebeişi de:):nazar:
çakalımdır.. herkesi takip ederim :) oğluşum da öper teyzelerini..

$rosets6ip9.webp

gunaydınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın medik
eeeee????
test sonucuuuu????

selam bıdık

sonucta pek bı degısıklık yok morfoloji %2 idi %4 olmuş bakalım kısmet ne dıyek elkı3 ay sonra daha da yukselır
bas anomalısı cok var ona da keçi boynunuzu kurune devam ettırıcem
cunku kür kullandıgımız 3 ayın sonunda yaptıredgmz sperm testınde anomalı cok daha azdı baş kısmındakı

selam bıdık

sonucta pek bı degısıklık yok morfoloji %2 idi %4 olmuş bakalım kısmet ne dıyek elkı3 ay sonra daha da yukselır
cunku kür kullandıgımız 3 ayın sonunda yaptıredgmz sperm testınde anomalı cok daha azdı baş kısmındakı

hayırlısı, %2 ye de şükür medi kuzu
keçiboynuzu iyidir iyi gelir inşallah

fasulyemi hallettim 6kg aldım.. 3kg domates te aldım içine kattım.. şimcik ocağa kodum.. soğutup poşetleyip dolaba atıcam.. içim rahat etti..
2kg şeftali aldım reçel için, biraazdan onları soyup şekere basıcam sabah pişirip kavanozlara koyucam.. gün içinde de incir gelecek onları da reçel yapıcam..
oof of.. daha patlıcan biber domates kurutcam.. haziranda sarma yaprağı basmıştım 3 kg.. bu kış yeter bana (sarma yapacak hatun da lazım :1: )

daha ne yapsam söyleyiverin bakim :1: bu hafta hamaratlığım tuttu.. koca yok ya.. iş yapasım tuttu :1:

Anaamm bu neee:)) Evlendim evleneli hiç bişi yapmadım ben walla:)) Kaynanamla annemden getirdim hep:17:

daha ne yapsam söyleyiverin bakim :1: bu hafta hamaratlığım tuttu.. koca yok ya.. iş yapasım tuttu :

OoOo maşaLLah ne hamaratsın kız hemde hamiLe hamiLe aferin sana : )
ßen 2 seneLik ewLİyim daha böLe hazırLık hiç yapmadım ama beni de özendirdin vaLLa :9:

selam bıdık

hayırlısı olsun yavrum.. keçiboynuzunun faydasını gördüyseniz devam tabi, sabır işi artık geri kalanı.. inşallah Rabbim fazla bekletmez sizi...

Anaamm bu neee:)) Evlendim evleneli hiç bişi yapmadım ben walla:)) Kaynanamla annemden getirdim hep:17:
OoOo maşaLLah ne hamaratsın kız hemde hamiLe hamiLe aferin sana : )
ßen 2 seneLik ewLİyim daha böLe hazırLık hiç yapmadım ama beni de özendirdin vaLLa :9:

ahh ah... anacığım yakın olsaydı bende bukadar uğraşmazdım herhalde..
arada gümrük olmasa eminim gönderirdi.. ama ben bile gittiğimde fazla alamıyorum gümrükte atarlar korkusuyla..
kaynanaya gelince.. kendine hayrı yok ki bana olsun.. geçen sene çalıştığım halde 30 kavanoz menemen yaptım.. görümcemler falan da yaptı..
kaynana demez mi.. ee siz yaptıysanız benim yapmama gerek yok.. canım istedikçe gelir sizde yerim.. bir de benden kavanoz istedi utanmadan..
Allahtan ki eşim şakayla karışık ta olsa laf dokundurdu.. "oooh, milletin anası hazırlar yollar.. bizimki bizden alır " dedi.. kadın daha gıkını çıkarmadı.. bu sene de herkezden önce yaptı menemen konservesini daha ramazana girmeden..
hani allah göstermesin hasta falan olsa iş yapamasa tabi ki bende paylaşırım.. ama çok şükür hali vakti yerinde.. bir sıkıntısı yok..
o yüzden.. kimseye minnet etmem :) kendi işimi kendim görürüm..

Ya kısLar size bişey soruCam bi kaç gündür ayakLArım buz gibi ısıtamiOrum daha adetime bi hafta var..
AyrıCa normaLden daha sık idrara çıkmaya başLadım..
GöğüsLerim şişmeye başLadı ama öLe ağrı faLan yOk..
ßi de 1-2 gün öNce akŞam yemeğinden sOnra birden midem buLanmaya başLadı ama ne buLanma durduk yere bi de böLe ayıptır söLemesi derLer ya hortum gibi o şekiLde kustum..

Sizce üşütmüşmüyümdür ayak üşümesi gebeLikte var mıdır ?

Back
X