Eski dostlar hep beraber elele verelim

selam kizlar epeydir giremedim,baya yogunum bu siralar,kirkimiz cikti,bu pazar camide 40 mevlütümüz var bayanlar arasi resim ekleyebilirsem koyarim,kosusturmakla mesgulüm,kizimin gaz sorunu devam ediyor,mamaya basladik emmek istemiyor cadi,yinede zorla emziriyorum,canom kirkiniz cikmis masallah sizede,kopis sen nasilsin canim,gurbet ablacigim hayirlisi olsun,medicigim 2012 insallah sana güzel günler getirecek buna inan,ercecigim sen napiyosun,bidigima cok sevindim,pinarcigim, medicim, erce,gurbet abla salati tefriciye okuyun cok faydasini görüceksiniz,ben kendim okumustum 4444 tane,birde 500 yasin dagitmistik,daha 500 yasin bitmeden hamile kalmistim denemenizi tavsiye ederim,inanin her sey dua ile, inanin allah niyetlere bakiyor niyet edin ve baslayin hepinizi öpüyorum

maşallah minik kızımıza :nazar::nazar::nazar:
poticim salati tefriciyeyi bende bi deniyim yer gök dua ile dururmuş yerinde
malesef çevrem çok geniş olmadığı için bide burası küçük bi yer insanlardan yasini şerif okumasını istesem bütün ilçe benim çocuk için çabaladığımı duyar milletle uğraşmaya gücüm yok en iyisi kendim okurum artık napalım

topik bom boş kalmış bişeyler yazıyım :1::1:
bugün çok çok güzel bir gün geçirdim annem halam ve yengem sabahtan bu saate kadar gezdik güldük alışveriş yaptık çok eğlendik iyi geldi
bi kaç gündür üstümdeki sıkıntının hepsini attım ohhh çok şükür
annem alışverişi abartıp cerene çeyizine nevresim takımı aldı daha bu yaşında :53::53:yazık heveside var annecimin kıramıyorum da napalım alsın diyorum bende

mistralcigim kizin olacakmis cok sevindim,kiz annesi olmqk cok güzel bir duyguYmus,kendimi cok sansli hissediyorum kizim oldugu icin ve rabbime sükrediyorum,rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin

teşekkür ederim cnm...Rabbim inşallah bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...hayırlı olsun kırkınızda çıkmış.darısı başımıza inşallahh.o günler çok uzakmış gibi geliyor sanki bana...

teşekkür ederim cnm...Rabbim inşallah bizlerede sağ salim kucağımıza almayı nasip eder...hayırlı olsun kırkınızda çıkmış.darısı başımıza inşallahh.o günler çok uzakmış gibi geliyor sanki bana...

mistrallcim kızın olacakmış,ne güzel,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:):nazar::nazar::nazar:

Daha dun gibi masallah kimisi dogum yapti kmisi. Hamis kimisi bebegini kaybetti ve kkmisise o mucizeyi bekliyor Allahim bekletmeden hayirla yolla ins herbirimiz ayri ayri imtihana tabiyiz alnimizin akiyla cikmak nadip et Allahim
HAYIRLI CUMALAR

Daha dun gibi masallah kimisi dogum yapti kmisi. Hamis kimisi bebegini kaybetti ve kkmisise o mucizeyi bekliyor Allahim bekletmeden hayirla yolla ins herbirimiz ayri ayri imtihana tabiyiz alnimizin akiyla cikmak nadip et Allahim
HAYIRLI CUMALAR

sana da hayırlı cumalar olsun abla
mübarek günde Allah hepimizin gönlümüzün muradını versin

hoşgeldiniz kızlar :)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

koprina87,
erce41+,
beklemede,
crafty+

kaçmamanız için ne ikram edelimmmm :1::1:

anaaaa
34 haftalık olmuşuz.. 35'e adım attık mı şindik biz.. :18::18::18:
tickerde uşşumun kafası aşağı dönmüş.. ama karnımdakinin hala yukarda..
uy kabak kafalım ananı üzmeden dönüver de normal doğuram seniii :18::18::18:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamadım zor bi hamilelik geçiriyorum doğuranları yeni hamileleri tebrik ediyorum bekleyenleride rabbim fazla bekletmez inşallah

Back
X