Eski dostlar hep beraber elele verelim

Medimmmm hosgeldin anacm
Poti masallah size yavrummmm
Beklemede gecmis olsun aman normal olsun dogummm
Kopisss napiyon cnm sen
Akillibidikk hayranim sanaaa
Ercecim tadinin yeni mekan yeni is en azondan bir tasla ikki kus vurmus olursun
Gidam sen ne yapiyon nasilsin

Ben de bi değişiklik yok ablacım.1 hafta kaldı reglime bekliyorum yine umutla..Nedense eşim ve etrafımdakiler bu ay hamile kalacakmısım hissine kapıldılar bende kaptırdım yine onlar sayesinde ..Görümcem tel de içimden bir his hamilesin diyor, dedi.Eşimde sen de bi değişiklik var hamilesin sanki falan diyo..Artık onlarda tırlattı sayemde:))
Olmazsa 2012 başı itibarıyla tüp bebek merkezlerine dadanıcam bende sanırım.

Rabbim inş gerek kalmadan verir bebeğimi hayırlısıyla..

medim medimm. :)
eski mediyi özlemişim yaw... hakkında hayırlısı olsun birtanem.. inşallah bu sene okulun da biter.. pozisyonun da değişir iş yerinde..
sonracım.. gıy gıy medim :1: bir ara bir parça patlatıver.. artık kıvama gelmişsin anlaşılan :1: konserler falan.. başarıların devamını dilerim..

anneciğin de kolay bir ameliyat geçirir de çabuk toparlanır inşallah..
seni seviyoruz

Potimm.. o ne şıklık güzellik :) hele o kucağındaki minik prenses mi diyim .. oyuncak bebek mi diyim ne diim bilemedim :1:
oğluşun da pek bir yakışıklı annesi.. abi de olmak kolay değil :) kardeşine kol kanat olacak artık..
üçünüze de maşallah.. darısı bizlere artık.. ve doğum sonrası gayet hoş gördüm seni :)

cok tesekkür ederim canim benim,insallah darisi sana,

Ben de bi değişiklik yok ablacım.1 hafta kaldı reglime bekliyorum yine umutla..Nedense eşim ve etrafımdakiler bu ay hamile kalacakmısım hissine kapıldılar bende kaptırdım yine onlar sayesinde ..Görümcem tel de içimden bir his hamilesin diyor, dedi.Eşimde sen de bi değişiklik var hamilesin sanki falan diyo..Artık onlarda tırlattı sayemde:))
Olmazsa 2012 başı itibarıyla tüp bebek merkezlerine dadanıcam bende sanırım.

Rabbim inş gerek kalmadan verir bebeğimi hayırlısıyla..

cnm benim sorun yoktu sanirim sende dimi yanlis hatirlamiyorsam hic yumurta takibi yaptinmi ovularla falan denemeni tavsiye ederim ins hamissindirde

dün bismillah deyip klomene başladım
eşim o uzak şantiyeyi kabul etmedi şirkette onu tekirdağa yönlendirdi inşallah bi aksilik olmazsa yazın okullar kapanınca tekirdağda kışında evimizde olucaz
hem düzenimi bıozmucam hemde yazları kocamın yanında olucam inşallah

mrb canlarım

ben dr dan geldım

rahımde yara var dedı :(
antıbıyotık ve fıtıl verdi
ondan sonra bide rahım fılmı ıstedi :((((((

cok sukur Allaha bütun mutlu sonlara kanırta kanırta ermek var yazımda ... :(

mutluluk uzak dııl ama bıraz daha acı cekmem gerekıyo demekkı

herseyım boyle benım esımle de cok zor kavustuk biz zaten ah ulennn

dün bismillah deyip klomene başladım
eşim o uzak şantiyeyi kabul etmedi şirkette onu tekirdağa yönlendirdi inşallah bi aksilik olmazsa yazın okullar kapanınca tekirdağda kışında evimizde olucaz
hem düzenimi bıozmucam hemde yazları kocamın yanında olucam inşallah
hayirlisi guzelim yaaa esin nerde sen orada
iyi klomene basladin drla demi yimirtani takip etcek dimi giiiiiii
mrb canlarım

ben dr dan geldım

cnm sen iyi olda bebk gelir ins hersey bizim icin ya sabir selamet versin guzel Allahimmm

mrb canlarım

ben dr dan geldım

geçmiş olsun canım medim..
bu yara kürtajdan mı kaynaklanıyor aceba ?
inşallah çabuk toparlanırsın.. herşeyde bir hayır var birtanem.. ama eminim Rabbim sonunu güzel yazmıştır bu çilelerin..

mrb canlarım

ben dr dan geldım

medii biraz daha sabır az kaldı güzel günler gelicek inş
bebeğini kucağına alınca herşeyi unutacaksın
geçmiş olsun canım

günaydınnn topiğimizin güzel anneleri ve anne adyları :3::3:
gurbetçim yumurta takibi için doktora gidicem inşallah bakalım yumoşlar ne alemde bugün doktorla bi görüşücem ona göre randevu alcam
hakkımızda hayırlısı

günaydınnn topiğimizin güzel anneleri ve anne adyları :3::3:
gurbetçim yumurta takibi için doktora gidicem inşallah bakalım yumoşlar ne alemde bugün doktorla bi görüşücem ona göre randevu alcam
hakkımızda hayırlısı
Sanada gunaydin tatlim
Hadi bakalim kolay gelsin tatlim bu guzel haber aliriz senden insAllah:nazar:

:21::21::21::24::24::21::21::21::32::32::24::24:

gece kuşu kesildim hee.. koca 3. gece çalışıyor.. gündüz evde oluyor.. oyun oynadım çocuk gibi bilgisayarda bu saate kadar.. yatayım bari.. gündüz herif yokken uyuyabiliyorum da.. gece uykusu bi başka yaw..

öpenzi hepiniziii

hı.. bu arada akşam saati gelince ayaklar eller şişmeye başladı.. turşu yedim 2 lokma bişi görümcemde sanırım ondan oldu.. puuff.. ağır vasıta gibiyim tuvaletim bile gelince melül melül kapıya bakıyorum kim kalkı gidecek diye..
kemiklerim çatır çutur ediyor.. çürüğe çıkıcam yakında..

Son düzenleme:
Kiz kopis yat uyu mumla ararsin bugunleri pazardan buyana gram uyku uyumadim once ufaklik ishal kusma nedeniyle ayaga dikti beni sonra kizim ayni sekilde hastalandi derken siddetli bas agrisi ve tansiyon yuksekligiyle esimi hastaneye goturdum gece asiri sinir stresten kaynaklamis dediler gece hic uyumadim bide tasinma evi toprlama derken bn yamuldum Allah verede ortanca oglana birsey olmasa ins yarinda esyalar gidecek dolaplari bosaltmam lazim dua edin bn bcm

ah abla doğru diyorsun da.. ben adam akıllı uyuyamıyorum zaten nerden baksan 2 ay olmuştur.. 1 ay daha böyle gidecek..
sanırım vücut uykusuzluk alıştırmalarına erken başladı...
son bir haftadır hele kurulmuş saat gibiyim.. ..
örn. 12 de yatıyorum gece.. 2de wc molası.. 4te wc molası.. sonra 6,30 da wc molası.. 8,30 wc molası.. 10,00 wc molası..
alt üst oluyor uyku.. parça pörcük uyumaktan sürekli uyuyasım var...

Kiz kopis yat uyu mumla ararsin bugunleri pazardan buyana gram uyku uyumadim once ufaklik ishal kusma nedeniyle ayaga dikti beni sonra kizim ayni sekilde hastalandi derken siddetli bas agrisi ve tansiyon yuksekligiyle esimi hastaneye goturdum gece asiri sinir stresten kaynaklamis dediler gece hic uyumadim bide tasinma evi toprlama derken bn yamuldum Allah verede ortanca oglana birsey olmasa ins yarinda esyalar gidecek dolaplari bosaltmam lazim dua edin bn bcm

gurbetçim geçmiş olsun allah kolaylık versin hem ev taşımak hemde çocukların hastalığı üst üste gelmiş
bu arada kayınpederin nasıl oldu sağlında bi değişiklik var mı

:18::18::18:
35 haftalık olmuşuz.... 36ya giriyoruz...
35 günümüz kalmış.. Allahım tırsmaya başladım :52::52::52::18::18::18:

ayol bir de bu tickerdeki bebek 1 haftadır ters.. benimki hala dönemedi..
anneeem parriiis.. dön artık... sezo olmayalım kuşum.. korkuyoom heee

Son düzenleme:
gurbetçim geçmiş olsun allah kolaylık versin hem ev taşımak hemde çocukların hastalığı üst üste gelmiş
bu arada kayınpederin nasıl oldu sağlında bi değişiklik var mı

sagol cnm bu sabah esime beyninden tomografi cektirdik beyin kanamasi gecirmis acil ambulansla hastaneye kaldirdik yogun bakimda simdi
yarin sabah normal odaya alcaklar ins kizlar dua edin bu genc yasta daha 35 yasinda yaa Allhim esimi bana bagislasin insssss

Back
X