Eski dostlar hep beraber elele verelim

kopiş ben buralardayım canım var mı bir hareket bizim oğlanda dönsün artık normal doğum olsun diye de dua ediyorum canım hayırlısıyla inşallah

pazartesiden beri konuşmuyorum oğlanla :1: küsüm ona.. dönmek istemiyor.. tembel dötlü iste.. gelsin hele kıçından ısırcam.. hıncımı alcam :1:
genel olarak iyiyim.. ufak tefek kasılmalarım oluyor.. doktor kendimi yormamamı söyledi (işime de geliyor)
bugün de görümcem geldi 5 aylık hamile.. iki göbekli temizlik yaptık evde.. çoğunu o yaptı ama ben iyi yoruldum ona baktıkça :1:
cuma 36 bitiyor 37ye giriyoruz .. haftaya cumaya kadar müddeti var dömezse kesip biçecekler :1:
her gece rüyamda sezeryan oluyorum o ayrı konu..
artık hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum .. sağlığımız yerinde olsun da nasıl gelirse gelsin (kendimi alıştırmaya çalışıyorum)

hayırlısı olsun koprinacım benim oğlusumda dönmemişti son güne kadar bende sezaryen olmuştum.bşver sağlıkla dünyaya gelsinlerde anneler her fedakarlığa katlanıyor...dr un dediğine göre bende rahimde yer kalmamış o yüzden dönemişti....bu erkek çocukları zaten biraz tembel oluyorlar:9::9:

çok fena midem bulanıyo klomeni içtiğim günden beri midem felaket oldu doğru düzgün hiçbişi yiyemiyorum :25::25:
galiba bende yan etki yaptı doktora da gitmedim bu ay iyice boşladım randevum vardı ama canım hiç istemedi ayağım çekmedi randevumu iptal ettim doktora gitmediğim zaman kafamda bebek fikri çok az oluyo farkettim
sonracıma kaynanayla güzel bi konuşma yaptım içimdekileri kırmadan söyledim anlattım allahım nası rahatladım anlatamam :24:
boşuna içimde o kadar biriktirip kendimi üzmüşüm meyer keyfim tavan yaptı valla :1:

medimmm.. hrs için fikir veremicem kuzum ama sancısız geçmesi dileğimle.. dualarım seninle yavrum..
nezaman çekilecek rahim filmi?
endişelenme bak kızlar da anesteziye gerek yok diyorlar o yerde.. hayırlısıyla ağrısız kurtulursun..

dostummm dosthanem.. nasılsın balım nasıl gidiyor ?

Sevsena, Tirilaylom kızlar sizin sesiniz pek çıkmayı.. nerelerdesinizzz

Canım kopricim ben iyiyim çok şükür.Geçen hafta biraz sıkıntım oldu baya korktum neyse geçti gitti şimdi iyiyim çok şükür.Rapor aldım evdeyim.Dinleniyorum bol bol.Allah hayırlısıyla kurtarsın senide canım ya.Sağ salim al oğluşunu kucağına inşallah.Dualarımız seninle.....

koprinacım ınsallah en hayırlısı olur bebıs ıcın sen merak etmee doğa herseyı ayarlar akışına göre

şu anda adetım hsgyı ne zaman cektırsem acaba bır adet dahamı beklesem okul taksıdım var baska param yok acıkcası yaneee :)

koprinacım ınsallah en hayırlısı olur bebıs ıcın sen merak etmee doğa herseyı ayarlar akışına göre

şu anda adetım hsgyı ne zaman cektırsem acaba bır adet dahamı beklesem okul taksıdım var baska param yok acıkcası yaneee :)

hmm işin içinde maddiyat ta var.. kendini sıkıştırma yavrum.. okadar bekledin zaten.. 1 ay daha bekle.. herşey gönlünce olsun bitaneemm..

bu arada benim babişim geldi perşembe.. pazartesi dönecek istanbula.. az da olsa görüşüyoruz işte çok şükür.. anacığım da doğum haberini alır almaz yola çıkarım dedi.. çok rahatladım o yönden..
Rabbimden hayırlısı artık .. dualarım herkezle.. kızlar sizlerden de dua bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var...
bugünlere beraber geldik.. iyi ki varsınız kızlar..
Allah isteyen herkeze yaşatsın bu mucize duyguyu..

hmm işin içinde maddiyat ta var.. kendini sıkıştırma yavrum.. okadar bekledin zaten.. 1 ay daha bekle.. herşey gönlünce olsun bitaneemm..

bu arada benim babişim geldi perşembe.. pazartesi dönecek istanbula.. az da olsa görüşüyoruz işte çok şükür.. anacığım da doğum haberini alır almaz yola çıkarım dedi.. çok rahatladım o yönden..
Rabbimden hayırlısı artık .. dualarım herkezle.. kızlar sizlerden de dua bekliyorum gerçekten çok ihtiyacım var...
bugünlere beraber geldik.. iyi ki varsınız kızlar..
Allah isteyen herkeze yaşatsın bu mucize duyguyu..

gözün aydın babanla hasret gideriyosun ne güzel
az kaldı canım biraz daha sabır rabbm yardım eder merak etme
ayrıcana dularımda buradaki kızlar ayrı bir yer alıyo gerçi dua ederken niclerinizi sölemek biraz tuhafıma gidiyo hafif bi gülümsüyorum ama olsun allah kabul eder inş

bugün minübüsle çarşıya gittim en arka koltuk boştu bir kadın oturdu yanındaki de uyardı orası çok sallanıyor sen başka bi yere otur allah korusun bebeğe bişey olur dedi
kadında amann boşver olursa olsun gibisinden bişey söledi meğersem bi tanede çok küşük bebeği varmış kazayla kalmış ama ben nasıl üzüldüm nasıl içim yandı anlatamam hayat çok tuhaf kimimiz olsun aman düşmesin diye neler yaparken
yanımda halam oturuyodu oda benim üzüldüğümü görünce eve gelene kadar teselli cümlesi söledi ona bile kızdım içten içe
şu an ezan okunuyor rabbim isteyen herkese versin kimseyi evladıyla sınamasın artık yorulduğumu hissediyorum isyan etmiyorum kesinlikle herşeyin zamanı vardır biliyorum rabbimede şükrediyorum en azından bana bir tane dünyalar güzeli bir kız nasip etti bunlarıda niye yazıyoruym bilmiyorum ama iyi geliyo işte anlatmak

iyi akşamlar kızlar,ne zamandır yazmıyordum,ne var ne yok,benim kafam çok karışık,eşim sperm testi vermişti,sayımız 8 milyon hareketimiz morfolojimiz iyi ama 2 üroloğa muayene oldu eşim,ilki muayenede bişey anlamadı doppler istedi,dopplerde subklinik varikosel yazıyor anladığım kadarıyla hafif derecede,bugün 2.doktor gördü ve muayenede net klinik varikosel dedi,moralimiz çok bozuldu,hep bir ümit bi kere hamile kaldım yine kalırım diyorum ama ümidim kırılıyor,ne yapsak bilemiyorum heralde bir doktora daha görüneceğiz,6 aydır olmuyor ki 3 aydır falan da ateş ölçerek yumurtlamamı takip ediyorum..ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok

günaydınnn
bugün aşure günü hepimize bereketli gelsin inş
kızlar biz aşure günü eve ufak tefek alışveriş yaparız yani bir kilo pirinç bi paket makarna falan yani sadece bugünün anlamı olsun diye ve bütün sene bereketli geçeceğine inanırız ve gerçekten de öle oluyo
size de yazmak istedim
hepimizin evleri bereketli huzurlu olsun inş

günaydınnn
bugün aşure günü hepimize bereketli gelsin inş
kızlar biz aşure günü eve ufak tefek alışveriş yaparız yani bir kilo pirinç bi paket makarna falan yani sadece bugünün anlamı olsun diye ve bütün sene bereketli geçeceğine inanırız ve gerçekten de öle oluyo
size de yazmak istedim
hepimizin evleri bereketli huzurlu olsun inş

oh :) aşure kokuverdi burnuma :1:
bu sene yaparım diye niyetlendim de ayakta durcak halim yok..
alışverişe gelince.. kocacım inş bugün maaş alır da biz de alırız bereketli gıdalardan..
görümcem yapacaktı aşure.. inş yapmıştır da :1: davet bekliyorum :D neka yüzsüzüm ama dimiiiii

Allah size bağışlasın kuzuyu tatlım şansı bol olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım kuzum inşallah benimle kalır sağlıkla kollarıma alırım.

eylülüüüm.. çok sevindim senin adına bitanem.. duygulandım da biraz..
bak ummadığın bir anda kondu bebişin göbişine..
Rabbim tamamına erdirsin.. sağlıklı bir gebelik diliyorum..
:nazar::nazar::nazar:

öyle oldu tatlım gerçekten bir sene uğraştım tam bıraktığım anda oluverdi Allah'ın takdiri. İnşallah canım parçam her şeyim benimle kalır. Rabbim bütün isteyenlere nasip eder inşallah. Seninde az kaldı doğumuna sonuna geldin Allah'ım (c.c) inşallah banada o günleri nasip eder.

rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin bahtı güzel olsun meleğinin:nazar::nazar:

amin canım Allah'ım (c.c) inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder.

Eylül cüm bebeğin stresten etkilendiğinin en güzeli örneği yine bak ne zaman rahatlarsan o zman geliyor..Tebrik ederim cnm.Sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Bu arada topic ne güzel birbir geliyor bebekler..

teşekkür ederim canım inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder. Her şeyi unutun ve tamamen sağlıklı olduğunuza hiç bir sorununuzun olmadığına kendinizi inandırın.
Eşimde düşük morfoloji olduğunu öğrenince sorunun kaynağını bulduk tedavi olur nede olsa diye bir rahatlık başladı bende hiç beklemediğim zamanda oldu.

iyi akşamlar kızlar,ne zamandır yazmıyordum,ne var ne yok,benim kafam çok karışık,eşim sperm testi vermişti,sayımız 8 milyon hareketimiz morfolojimiz iyi ama 2 üroloğa muayene oldu eşim,ilki muayenede bişey anlamadı doppler istedi,dopplerde subklinik varikosel yazıyor anladığım kadarıyla hafif derecede,bugün 2.doktor gördü ve muayenede net klinik varikosel dedi,moralimiz çok bozuldu,hep bir ümit bi kere hamile kaldım yine kalırım diyorum ama ümidim kırılıyor,ne yapsak bilemiyorum heralde bir doktora daha görüneceğiz,6 aydır olmuyor ki 3 aydır falan da ateş ölçerek yumurtlamamı takip ediyorum..ben de durumlar böyle sizde ne var ne yok

canım ben senin için ideal örneğim eşimde düşük seviyede varikosel çıktı başta endişelenmiştim sonra nasılsa tedaviyle çözülür dedim inan ki Allah'ın takdiri öğrendiğim ay hamile kalmış oldum zaten çözülemeyecek problem değil umudunu kaybetme ve dua et. Hayırlısıyla inşallah senden de güzel haberleri alırız. Bu arada ben öğrendiğim anda eşime keçiboynuzu pekmezi aldırıp her gün birer kaşık yemesini söyledim bir faydası olmuşmudur bilmiyorum ama yazayım dedim.

canım ben senin için ideal örneğim eşimde düşük seviyede varikosel çıktı başta endişelenmiştim sonra nasılsa tedaviyle çözülür dedim inan ki Allah'ın takdiri öğrendiğim ay hamile kalmış oldum zaten çözülemeyecek problem değil umudunu kaybetme ve dua et. Hayırlısıyla inşallah senden de güzel haberleri alırız. Bu arada ben öğrendiğim anda eşime keçiboynuzu pekmezi aldırıp her gün birer kaşık yemesini söyledim bir faydası olmuşmudur bilmiyorum ama yazayım dedim.

canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine:nazar::nazar::nazar:biz de endişeliyiz bakalım bir doktora daha göstericez eşimi,ondan sonra durum neyse yolumuzu çizeceğiz,biraz ümitsizliğe kapılmadım değil,ama sonuçta daha önce bi kere hamile kaldım,belki bir daha olur,hep dua ediyorum Allah hayırlısını versin diye,belki de böylesi hayırlı bakalım,sağlıklı bir gebelik dilerim sana,darısı olmayanların başına:)

bugün öyle kötü düştümki rezilll oldum valla :17::17::17:
annem aşure yapmıştı mahalledeki komşulara bide bi kaçtane esnaf var sırayla herkese dğıtıyorum tabi
tam fırına girdim orada çalışan 7 kişiye daha tabak bıraktım tam merdivenlerden inerken nasıl olduysa anlamadım hoppp en aşadaki merdivende popo üstü elimde aşure dolu tepsi kalakaldım:17::17::17:
fırındakiler başıma toplandı bişey varmı diye üstüm başım heryerim yapış yapış oldu rezil oldum offf çok fena :1::1:
eve girdim ağlıyorum annem korktu noldu diyo rezil oldum anne diyorum ağlamaktan anlatamıyorum tabii:43::43:
çok şükürki biyerim kırılmadı şu an popom felaket acıyo oturamıyorum bile
zaten düşmelerim çok meşurdu benim artık oskarlık bundan sonra :1::1::1::1::1:

annem aşure yapmıştı mahalledeki komşulara bide bi kaçtane esnaf var sırayla herkese dğıtıyorum tabi
tam fırına girdim orada çalışan 7 kişiye daha tabak bıraktım tam merdivenlerden inerken nasıl olduysa anlamadım hoppp en aşadaki merdivende popo üstü elimde aşure dolu tepsi kalakaldım:17::17::17:
fırındakiler başıma toplandı bişey varmı diye üstüm başım heryerim yapış yapış oldu rezil oldum offf çok fena :1::1:
eve girdim ağlıyorum annem korktu noldu diyo rezil oldum anne diyorum ağlamaktan anlatamıyorum tabii:43::43:

ay abla gülsem mi üzülsem mi bilemedim ..
geçmiş olsun.. dikkat et yinede..

canım dikkat et kendine nazar değmiştir okutuverseydin anacığına allah kabul etsin aşurenizi de

kopricik senin durum nasıl dönmedi mi oğluşun daha ne zaman belli olacak doğum zamanı :52::52::52:

gül canım gül bizde çok güldük ilk şoku atlatınca :1::1::1::1:
canım dikkat et kendine nazar değmiştir okutuverseydin anacığına allah kabul etsin aşurenizi

kopricik senin durum nasıl dönmedi mi oğluşun daha ne zaman belli olacak doğum zamanı :52::52::52:

saol canım nazar mı sakarlık bilemedim valla ama okuttum
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

Son düzenleme:
Back
X