Eski dostlar hep beraber elele verelim

canım dikkat et kendine nazar değmiştir okutuverseydin anacığına allah kabul etsin aşurenizi de

kopricik senin durum nasıl dönmedi mi oğluşun daha ne zaman belli olacak doğum zamanı :52::52::52:

sanırım daha dönmedi.. en azından karnımın şekli sertlikleri aynı.. ayırt edemiyorum.. yarın kontrolde belli olacak..
artık sezeryana da alıştırdım kendimi.. :D
hatta tarih seçme imkanım olursa 20.12.2011 seçerim diye düşündüm.. tabi doktora bağlı artık... o tarihte 38+5 olucam.. zaten bir sıkıntı olmadığı sürece 39. haftada alıyorlar sezeryana.. yani 38+1..2..3..4..5.. fln fark etmez artık
bu arada primanın ilk hediyem kampanyası var.. katılmak isteyen hamişlere duyurulur ..
24 kasımda form doldurmuştum anca bugün aradılar :1:

sanırım daha dönmedi.. en azından karnımın şekli sertlikleri aynı.. ayırt edemiyorum.. yarın kontrolde belli olacak..
artık sezeryana da alıştırdım kendimi.. :D
hatta tarih seçme imkanım olursa 20.12.2011 seçerim diye düşündüm.. tabi doktora bağlı artık... o tarihte 38+5 olucam.. zaten bir sıkıntı olmadığı sürece 39. haftada alıyorlar sezeryana.. yani 38+1..2..3..4..5.. fln fark etmez artık
bu arada primanın ilk hediyem kampanyası var.. katılmak isteyen hamişlere duyurulur ..
24 kasımda form doldurmuştum anca bugün aradılar :1:

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de önemli değil gerisi. bu arada ben primanın ilk hediyem kampanyasına katılmıştım geçen hafta geldi hediyemiz .... içinde wenice markalı body, zıbın ya da tulum... bir iki bez... tupper mama kabı... numune şampuan saç kremi ...hamilelikle ilgili bir cd + kitapcık ... indirim kodları gibi hediyeler var

kızlar ben geldim uzun zamandır netten uzağım ilk fırsatta gelmeye çalıştım haberdar ediyim dedim sizi şu anda 23 haftalık güzel gözlü KIZIM... :1::1::1::1: bütün sağlığımız yerinde ankarada gezmelerdeyiz.. hepinizi öpüyoruz...

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler de önemli değil gerisi. bu arada ben primanın ilk hediyem kampanyasına katılmıştım geçen hafta geldi hediyemiz .... içinde wenice markalı body, zıbın ya da tulum... bir iki bez... tupper mama kabı... numune şampuan saç kremi ...hamilelikle ilgili bir cd + kitapcık ... indirim kodları gibi hediyeler var

aralık topiğinde kızlar giysilerden sanırım pek memnun kalmamışlar.. prematüre bebek için miş diye yazmış çoğu.. yani minicik..
bedava buldular da bunuyorlar :1:
bende ümidi kesmiştim artık.. 24 kasımda doldurdum formu taaa nezaman aradılar.. buna şükür..

kızlar ben geldim uzun zamandır netten uzağım ilk fırsatta gelmeye çalıştım haberdar ediyim dedim sizi şu anda 23 haftalık güzel gözlü KIZIM... :1::1::1::1: bütün sağlığımız yerinde ankarada gezmelerdeyiz.. hepinizi öpüyoruz...

gez bakalım gez :1: sonra ah vıh derken evden bile çıkamıycan :1: bir yürüyüşüm var ne sen sor ne ben diyim.. eşim kopuyor gülmekten..
penguen de ne ki yanımda :1:
detaylı ultrasonu ne yaptın ?

koprina bugün doktora gittin mi senin inatçı oğlan dönmüş mü

gittim ablam.. inatçı oğlumun laz inadı mı tuttu ne artık bilmem.. dönmemekte ısrarcı.. haftaya cuma 38 haftam bitiyor.. tekrar kontrolüm olacak.. ozaman sezeryan gününü kararlaştırcaz dedi doktor..
hayırlısı artık.. inşallah bir mucize olur da döner diye dua ediyorum..

bu arada .. kaynanamın eşi tekrar almanya seferine gitti perşembe günü.. ödüm patladı bizde kalacak 1-2 hafta diye..
nasıl oldu da kayınım aldı onu bilmem :1: 2 gece orda kaldı.. bugün de evine geçecekti 2 büyük torunla orda kalaacaktı.. ve bu sabah saat 7de ev telefonu gizli numaradan zar zar zar arandı..
ilk başta yetişemedim.. 20dk sonra tekrar çaldı direk eşime verdim (nebilim alışkın değiliz o saatte aranmaya)
kaynanamın eşi arıyor almanyadan sabahın köründe .. saat farkını da düşünürsek orda saat sabah 6..
neysecime adam işlerini halletmiş te salı günü geri geliyormuş.. allahım bir sevindim bir sevindim anlatamam :D sanırım kaynanamın bizde kalmaya fırsatı olmayacak..

heee dün ne oldu kaynıma gitmiştim bücürü sevmeye.. eşim de ordan almaya geldi.. oturduk birz işte..
eşim de diyo.. anne niye bize gelmiyorsun falan hertaraf sıcak mahalleyi de dolaşırsın falan işte..
kaynana : ne yapayım oğlum sizde.. kızın karnı burnunda.. bir de bana mı hizmet etsin..
o anda eşim onu öyle bir bozdu ki anlatamam..
lafı çaktı.. bende bekliyordum ki gelim yardım edim işine dersin diye.. yemeğini yaparım falan dersin diye düşündüm.. kaynana da demez mi.. bana bişey yaptırmıyor ki size gelince..
sanki mutfağa ben girince çok gelip yardım lazım mı diye sorduğu var da bişe yaptırmıyomuşum.. hazıra alışkınlar.. yiyip içip kalkar gider..
neyse de. :D eşim laf soktu ya o hoşuma gitti
allahtan ki annem doğumuma hemen gelecek..
yoksa kaynanamı evde düşünemiyorum.. bir de benden o halde hizmet bekler..

şok şok şok..
kaynanam yarın akşam bizde kalacak..
neymiş bizde ev telefonu var.. kocası ev telefonunu arayacakmış ta.. mış mış ta mış..
ayol p.k gibi paraları var.. cebini aramıyor adam.. sabah 7de ev telefonunu aradı kaynanamın eşi.. manyak mıdır nedir.. gitsin karısını arasın o saatte ayol..
neymiş ev telefonunu aramak almanyadan bedavaymış.. yaw bana neeeee..

başka bir olay...
bebek takımımız hazırmış yarın gelecek sanırım..
ama yaptırdığımız yerde odunun biri ne akla sahipse artık.. kahverengi beyazlı mobilyaya yeşil kelebek kulp takmış.. sinir oldum.. ya beyaz tak yada kahve.. ne bilim krem olsun ama yeşil.. hemde çimen yeşili..
başladım telefonda eşime cırlamaya.. tamam hayatım ben değişirim onları diyo bir de.. sanki parasıyla değil mi..
bir de öndeki korkuluk asansörlü olsun dedim takıp çıkarmalı yapmışlar..
akrabayla iş yapmak böyle boktan iş demek ki..
daha baştan istememiştim onlarla iş yapmasını ama sakalım yok kiiiii..
neysem .. eskisi gibi uzun yazmaya başladım yine :D okuyan bulunur elbet

şok şok şok..
kaynanam yarın akşam bizde kalacak..
neymiş bizde ev telefonu var.. kocası ev telefonunu arayacakmış ta.. mış mış ta mış..
ayol p.k gibi paraları var.. cebini aramıyor adam.. sabah 7de ev telefonunu aradı kaynanamın eşi.. manyak mıdır nedir.. gitsin karısını arasın o saatte ayol..
neymiş ev telefonunu aramak almanyadan bedavaymış.. yaw bana neeeee..

başka bir olay...
bebek takımımız hazırmış yarın gelecek sanırım..
ama yaptırdığımız yerde odunun biri ne akla sahipse artık.. kahverengi beyazlı mobilyaya yeşil kelebek kulp takmış.. sinir oldum.. ya beyaz tak yada kahve.. ne bilim krem olsun ama yeşil.. hemde çimen yeşili..
başladım telefonda eşime cırlamaya.. tamam hayatım ben değişirim onları diyo bir de.. sanki parasıyla değil mi..
bir de öndeki korkuluk asansörlü olsun dedim takıp çıkarmalı yapmışlar..
akrabayla iş yapmak böyle boktan iş demek ki..
daha baştan istememiştim onlarla iş yapmasını ama sakalım yok kiiiii..
neysem .. eskisi gibi uzun yazmaya başladım yine :D okuyan bulunur elbet

ben okudum bile:1::1:
boşver canım kaynanayı bir gecelik takma kafana ben kaynanama sinirlenince allahım çok şükür beraber yaşamıyoruz bu kadınla diyip kendime teselli veriyorum sende öle yap geçici bi durum yani takma üzme kendini
mobilyaya gelince düzelmicek bişi değilki sonuçta bak kocacın halletcekmiş ama akraba konusunda bende aynı düşünüyorum valla akrabayla alışveriş olmaz :50:

ben okudum bile:1::1:
boşver canım kaynanayı bir gecelik takma kafana ben kaynanama sinirlenince allahım çok şükür beraber yaşamıyoruz bu kadınla diyip kendime teselli veriyorum sende öle yap geçici bi durum yani takma üzme kendini
mobilyaya gelince düzelmicek bişi değilki sonuçta bak kocacın halletcekmiş ama akraba konusunda bende aynı düşünüyorum valla akrabayla alışveriş olmaz :50:

katlanamıyorum işte kaynanaya.. bazen melek oluyor kanatlanıyor (eşim evdeyken)
ama yokken wc bile gitmeye üşenen bir tiptir..

mobilyaya gelince başta zaten istediğim kahve tonu yoktu .. hadi neyse dedim.. az açığı olsun..
kendim de gidip görmedim, her erkek dolu diye eşim götürmek istemedi, nasıl birşeyle karşılaşacağımı da bilmiyorum açıkçası.. yarın bakalım oda gecelekmiş bir aksilik çıkmazsa..

katlanamıyorum işte kaynanaya.. bazen melek oluyor kanatlanıyor (eşim evdeyken)
ama yokken wc bile gitmeye üşenen bir tiptir..

mobilyaya gelince başta zaten istediğim kahve tonu yoktu .. hadi neyse dedim.. az açığı olsun..
kendim de gidip görmedim, her erkek dolu diye eşim götürmek istemedi, nasıl birşeyle karşılaşacağımı da bilmiyorum açıkçası.. yarın bakalım oda gecelekmiş bir aksilik çıkmazsa..

kaynana konusunda bende katlanamıyorum dün akşam bile sinirimi zıplattı aman iyi olalım yazık dul kadın diyorum öle bişi diyorki boğsam sinirim çıkmaz o esnada o derece takığım yani bende
inşallah içine siner mobilyan hazır olanlardan niye almadın akrabalar daha ucuza mı yaptı onun için yaptırdın onlara

kaynana konusunda bende katlanamıyorum dün akşam bile sinirimi zıplattı aman iyi olalım yazık dul kadın diyorum öle bişi diyorki boğsam sinirim çıkmaz o esnada o derece takığım yani bende
inşallah içine siner mobilyan hazır olanlardan niye almadın akrabalar daha ucuza mı yaptı onun için yaptırdın onlara

dul kadın deyip geçme canım.. bazen bunu fırsat bulup tepemize çıkmaya çalışıyorlar.. tabi Rabbim kimseye yaşatmasın yalnızlığı da..
bizim kaynana evlendi çok şükür.. ama yine acitasyon yapıyor..

mobilyayı epey düşündüm alıp almamak için.. kiracıyım diye park yatak alacaktım içime sinmeyerek..
ama eşimin patronları sağolsun oda için 500 tl verdiler..
hazırı 1300 liraydı biz 600'e mal ettik.. iyi mi ettik bilmiyorum :1:

dul kadın deyip geçme canım.. bazen bunu fırsat bulup tepemize çıkmaya çalışıyorlar.. tabi Rabbim kimseye yaşatmasın yalnızlığı da..
bizim kaynana evlendi çok şükür.. ama yine acitasyon yapıyor..

mobilyayı epey düşündüm alıp almamak için.. kiracıyım diye park yatak alacaktım içime sinmeyerek..
ama eşimin patronları sağolsun oda için 500 tl verdiler..
hazırı 1300 liraydı biz 600'e mal ettik.. iyi mi ettik bilmiyorum :1:

ooo 600 çok iyi valla yarı yrıya az ödemiş oluyosun önemli olan içine sinsin iyi günlerde kullan oğluşun mutlu mutlu yatsın oynasın odasında gerisi boş eskiyince yenisini alırsın canım :34:

ooo 600 çok iyi valla yarı yrıya az ödemiş oluyosun önemli olan içine sinsin iyi günlerde kullan oğluşun mutlu mutlu yatsın oynasın odasında gerisi boş eskiyince yenisini alırsın canım :34:

ah ablam aaah..
dün mobilyam gelecekti de.. kaynana yüzünden bütüüüün planlarımız yattı
tutturmuş kaban ya da mont alacakmış diye.. ayol kocanla çık gez.. aldı eşimi kaynımı.. biz evde eltimle bebekle kaldık..
3 saat onları bekledik çıldırdım resmen.. eşim gidip mobilyanın son durumuna bakıp onaylarsa getirecektiler eve..
ama çıktılar saat 2 de geldiler saat 5te.. e mobilyamızı yapan adam pazar çalışmıyor zaten gitmiş atölyede beklemş sonra da eşimi aramış gelemiyeceksen kapatıcam diye.. adam da haklı..

sonracıma.. geldiler eve.. kayınım aldı eltimi gittiler soba falan yakılacak geçe kalmak istemediler.. neysecime.
kaynanaya dedim hani bakayım aldığına..
çok bozuk moralim diyo.. hayırdır dedim.. ayakkabı alamadım..(hem ortopedik olcak hem fantazi.. hem boncuklu)
gösterdi kabanı ama içine sinmemiş.. ve de önü kapanmıyordu okadar kilolu ki..
dedim 1 numara büyüğünü alsaydın.. zayıflıcam diye almadım dedi.. bir de boyu uzun kısaltılacakmış..
evde dolabı kaban dolu.. gidip aldığı şeye bak yarabbi..
parayı bol bulup böyle fuzuli harcayanlara laf bulamıyorum..
benim 4 senedir.. 2 kışlık montum var biri kısa biri uzun.. 2 tane de mevsimlik.. yeter.. hiç dönüp te yeni birşey istemedim..
azdı iyice kadın..
dün temizlik işim de yattı eşim evde olmayınca..
dedim neyse yarın yaparım artık.. bu gece de gitti görümcemde kaldı kaynanam eşyalarını buraya bırakıp..
sabah 8de dayandı kapıya herkes işine okuluna gitmiş..
1saat daha yatayım kalkcam dedim temizlik falan yapmam lazım dedim.. kadın hemen zıpladı şeyy ben arkadaşları dolaşçam bugün uyu sen dedi.. kapıyı çekerim rahatsız etmem seni dedi..
yardıma kalcak diye ödü patladı.. çok şükür ki akşama bizde kalmayacak eşi de yarın sabah geliyor

uzun zamandır belirti yazmamıştım her ay bissürü hamileleik belirtisi yaşıyordum ya onun için kendim heveslendirmek istemiyorum ama bu ay yüzümde hiç sivilce çıkmadı hatta pürüssüzleşti çok güzel görünüyor acaba klomenin etkisi olabilirmiki :44::44:
onun dışında kasıklarımda ağrı var göğüslerimd hiç bi değişiklik yok herkes yazıyo ya çok büydüler acıyo falan diye bende öyle bişey yok
neyse zaten az kaldı bakalım nolcak

uzun zamandır belirti yazmamıştım her ay bissürü hamileleik belirtisi yaşıyordum ya onun için kendim heveslendirmek istemiyorum ama bu ay yüzümde hiç sivilce çıkmadı hatta pürüssüzleşti çok güzel görünüyor acaba klomenin etkisi olabilirmiki :44::44:
onun dışında kasıklarımda ağrı var göğüslerimd hiç bi değişiklik yok herkes yazıyo ya çok büydüler acıyo falan diye bende öyle bişey yok
neyse zaten az kaldı bakalım nolcak

günün nezaman ablam _?
hayırlısı olsun.. inş güzel haberler verirsin :21::21:

günün nezaman ablam _?
hayırlısı olsun.. inş güzel haberler verirsin :21::21:

perşembe veya cuma olmam lazım canım
biliyomusun nedendir bilmem ama o güzel haberi hiç veremicekmişim gibi hissediyorum artık umutsuzluk yada isyan değil ama içimdeki bi ses benim ikinci bi çocuğum olmıcak diyo
hayırlısı bakalım mevlam neler eyler bekliyorum az kaldı

perşembe veya cuma olmam lazım canım
biliyomusun nedendir bilmem ama o güzel haberi hiç veremicekmişim gibi hissediyorum artık umutsuzluk yada isyan değil ama içimdeki bi ses benim ikinci bi çocuğum olmıcak diyo
hayırlısı bakalım mevlam neler eyler bekliyorum az kaldı

canını sıkma bitanem.. olur elbet.. belki vakti değildir .. şükürler olsun bir evladın var.. elbet ikincisi de olur.. bak benim görümceye 33 olacak.. 3. çocuğuna hamile.. tabi doktor kontrolü altında hamile kaldı o ayrı mesele de..
sen doktoruna da devam et bakalım bu kış.. sadece klomen belki etkisini göstermes.. çatlatma iğnesi falan da gerekebilir..
cuma kırmızılar gelmez inşallah... hatta 9 ay hiç gelmesinler.. kovdum onları.. kış kış kırmızılar... :21:

selam kızlar bugün doktora gittim 2900 kg olmuş kızım 37. haftadayız nstye bagladı ben nstdeyken bi normal doğum vardı ben korktum şimdi bagırıp çagırırsa etkılenırım diye ama hiç sesi çıkmadı meğer epiduraliymiş sonra bı kadın geldi aglıyodu çok korkuyorum diye bebeği ölmüş kürtaj olacakmış üzüldüm onada hem bebeğine üzülüyo hem ağlıyodu allahi hepimiz için hayırlısını versin inşallah bu arada bebeğimin başı iyice aşşagı inmiş bi sorun olmazsa normal doğurcam Rabbim izin veririse artık haftalık kontrole ceğırdı doktor zaman kısaldıkça korkmaya başladım ....

selam kızlar bugün doktora gittim 2900 kg olmuş kızım 37. haftadayız nstye bagladı ben nstdeyken bi normal doğum vardı ben korktum şimdi bagırıp çagırırsa etkılenırım diye ama hiç sesi çıkmadı meğer epiduraliymiş sonra bı kadın geldi aglıyodu çok korkuyorum diye bebeği ölmüş kürtaj olacakmış üzüldüm onada hem bebeğine üzülüyo hem ağlıyodu allahi hepimiz için hayırlısını versin inşallah bu arada bebeğimin başı iyice aşşagı inmiş bi sorun olmazsa normal doğurcam Rabbim izin veririse artık haftalık kontrole ceğırdı doktor zaman kısaldıkça korkmaya başladım ....

canını sıkma bitanem Rabbim korur meleklerimizi..
bebişine de maşallah.. 3kg den fazla doğacak desene.. ben hala benimkinin kilosunu bilmiyorum :) artık sormuyorum da doğunc öreniriz diyorum..
normal doğum yapabileceğine de ayrı bir sevindim.. ben o işi beceremicem de.. oğlum ters duruyor cuma tam 38 haftalık oluyoruz.. duruma göre artık sezo günü verecekler galiba..
hem sen nasıl bir hastaneye gidiyorsun da doğum yapacaklar da yanında olabiliyor..
benim gittiğim hastanede doğum yapacaklar ayrı yerde acilden girişleri yapılıyor nst falan ayrı..
insanda psikoloji kalmaz yaw..
neyse hayırlısıyla gelsin artık kuzular..

Back
X