Eski dostlar hep beraber elele verelim

slm kizlarrr nassiniz bakem abaniz geldi evi yerlestirdiii kocasini iyilestirdiii sizde haller nasil doguracakalr korkmayin bakemmm bir nefeste pirt cikaracaniz prens ve prensesleriii

Gurbet abla hosgeldin :3:
Evini yerlestirmissin kocacigini iyilestirmissin oh allah iyilik versin insallah yeni ev yeni bir bebek getirir hayirli olacaksa :16:

ay bana da hep spinali tavsiye ediyorlar.. okadar kaynak okumama rağmen aradaki farkı anlamış değilim.. biri aydınlatsın beniiiii...
yarın doğum şeklim kararlaştırılacak.. dua bekliyorum kızlar..

okudum üfledim pc ye doğru :1::1:
şaka bi yana dua ediyorum canım canı gönülden korkma allahın izniyle oğluşunu kucağına almaya az kaldı ayy bak bende heycan yaptım şimdi :18::18:

okudum üfledim pc ye doğru :1::1:
şaka bi yana dua ediyorum canım canı gönülden korkma allahın izniyle oğluşunu kucağına almaya az kaldı ayy bak bende heycan yaptım şimdi :18::18:

:1: bende heyecan yok desem :D belki de yatışım yapıldığı gün anca bişiy dürter beni.. ama eşim öyle değil.. ah vıh desem gidelim mi hastaneye diyor tatlı bir telaşa kapılıyor.. hoşuma da gidiyor hani :1:
düne kadar odun gibi duygusuz olan kocacım.. bugünlerde sanırım durumun ciddiyetini anladı..

bu hafta da sağ tarafımda bıçak saplanırcasına şeyimde tuhaf ağrı vardı.. yarın doktora onu söylicem.. hoş bugün kayboldu birden..
kasılmalar oluyor her saat olmasa da 2 saatte falan..

ya bir de beko reklamlarındaki sarı bebe yokmu bitiyorum onun şirinliğine :1: kocaman maviş gözlü maşallah diyorum herseferinde.. Rabbim ailesine bağışlasın..
hepinize mis kokulu bebişler diliyorum.. hamile duası kabul olurmuş ya :1: haftaya bu saatlerde belki oğlum kolllarımda olur allahın izniyle..
fışş.. bu maraton da bitti.. :9::9:
hepinizi çook ama çokk seviyorum kızlarr

ay tam gönder düğmesine bastım.. eşim aradı.. bebiş odasının mobilyasını almaya gidiymiişşş..
şimdi gerçekten heyecanlandım.. :) dün odayı süpürmüştüm.. bi vileda atayım yeter.. mobilya da silinecek zaten :1:
:21::21::21:
kaçtım ben , öpüyore :16::16::16:

ay yok ben kriz geçiricem ...
eşim aradı şimdi..
geçen sefer mobilyaya bakmaya gittiğinde garderobu büyük yapmışlardı.. hadi onu geçtim.. kulplarını adam elemanına demişki kahverengi tonlarda ayıcıklı bişey al gel..
eleman gitmiş çimen yeşili kelebek almış (kız olduğunu sanmışmış ta) bi kez kulplardan dolayı gecikme oldu..
sonracıma şimdi de eşim arıyor diyor ki beşiği büyük yapmışlar..
70*180 olması gerekiyordu.. 95*190 yapmışlar.. normal yatak boyutuna göre..miş miş. bişi biliyoz da istiyoruz herhalde o ebatlarda...
hatta odanın süslerini bile ona göre yapmıştık herşeyin yeri belli.. zaten oda küçük.. şimdi neyi nasıl sığdırcam bilmiyorum..
eşim de beni yumuşatmaya çalışıyor çok şahane olmuş çok güzel olmuş falan diyor da cinlendim resmen..
tamam hep bu evde oturacak değiliz elbet ilerde belki kendi evimiz olur ama osuruklu gibi de zırt o eve pırt bu eve taşınacak halimiz yok ya..
yok anam yok ben kesinlikle bir daha akrabayla iş yaptırtmam.. param varsa alırım yoksa almam..
şifonyeri artık kendi odama koyarım nöriiimm pööff canım sıkıldı

öhümm öhümm.. ben geldim yine :1:
oğluşumun odası geldi.. odaya beşik ve şifonyerden başka bişey sığdıramadık ne yazık ki.. baktım çekmeceler bol ve geniş.. garderobu vestiyer niyetine kullanmaya karar verdik.. evdeki kaynanadan artık bişeydi.. daha geniş bir eve geçersem yaptırırım garderob bebişime..
şu anda okadar çekmeceyi dolduracak kıyafet bile yok.. anca şifonyere sığar malzemesi..
kocaman oldu beşik :1: yan yana 3 bebe sığar.. ters koyarsam 5 tane çok rahat yatabilir içinde :1: o derece büyük yapmışlar.. neyse renkten yırttı.. güzel olmuş.. ama canım sıkıldı işte..
odanın süslerini bile beşiğin yerine göre yaptıydık.. hayırlısı artık

oğluşumun odası geldi.. odaya beşik ve şifonyerden başka bişey sığdıramadık ne yazık ki.. baktım çekmeceler bol ve geniş.. garderobu vestiyer niyetine kullanmaya karar verdik.. evdeki kaynanadan artık bişeydi.. daha geniş bir eve geçersem yaptırırım garderob bebişime..
şu anda okadar çekmeceyi dolduracak kıyafet bile yok.. anca şifonyere sığar malzemesi..
kocaman oldu beşik :1: yan yana 3 bebe sığar.. ters koyarsam 5 tane çok rahat yatabilir içinde :1: o derece büyük yapmışlar.. neyse renkten yırttı.. güzel olmuş.. ama canım sıkıldı işte..

cnm sıkma canın sen böyle konulara....iyi bak kendine..dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

çok merak ettim kız kopiş
koy fotosunu bakem

çatlak medi :1:
keşke girişi kadar çıkışı da kolay olsaydı bacım :1: :1:

nerelerdesin bakem sen.. çıtın çıkmıyor kaç gündür.. :7::7:

sagol guzelim ya alisiyoruz evimiz guzel cok sukur yerlestik esim de iyi gelsin bebe yeni eve
he valla giris kolayda cikis zor isteeeeee:52:
:1:

medicim cok cok sagol needdin sen cnm nasilsin

çok çok geçmiş olsun abla yeni eevinde hayırlı olsun inşallah

medicim girişi kolay olmamıştı hatırlarsan aylarca uğraştık:1: ama inşallah çıkışı kolay olur yarabbiiiimmmmm

:26::1::1: hakkaten yaww :)

neolsun kızlar ben de ıyıyım
ev almıstık ya ınsaat bıtmıs herey bitmişınumuzdekı hafta kat kurası çekilecek hangi cepheden gelecegı bellı olacak
onun heyecanı var tasınmayı dusunmuyordum ama tasınacagım galıba tam hayal ettıgım gibi bir ev olmuş ya bayıldımmmmmmmmmm
bir iki aya kadar teslım edılecek diyorlar..

rahımdakı kurtaj sonrası yaralar tamamen geçmiş salı gunu kontrole gitmişti. birtek hsg kaldı işte adetimi beklıyorum.
korkmuyo değilim korkuyorum :( bide iğreniyorum

ne dıyım bu son olur ınsallah cici evımde cici bebek nasıp olur ılerkıı zamanlarda.

......................................................................................................

Son düzenleme:
gurbetçim evinde güle güle otur sağlıkla artık bide bebek gelsin ohhh miss yeni eve yeni bebek :emir_bebek:
eşinin iyleşmesine çok sevindim allah bidaha göstermesin

korkmayınnn sezeryan hele epidural sezeryan çok çok çok kolayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geçmiş olsun ablaa
cok cok sagolun bacilarim bnmmmmm

medicim girişi kolay olmamıştı hatırlarsan aylarca uğraştık:1: ama inşallah çıkışı kolay olur yarabbiiiimmmmm

sezeryandan daha çok korkuyorum normal istiyorum şimdilik gidişatta öyle bi aksilik olmazsa ama gecen kontrole gittiğimde bi kadın normal doğum yapacakmış epiduralliymiş çıtı çıkmıyodu olmadı bende epidural normal doğum yapıyım ama yan etkileri oluyo diyolar baş agrısı bel ağrısı falan sende oldumu sorun
sagolasin cnm bnmmmmm
mrb kızlr kasım ayında tanışmıştık bilmem hatırladınız mı?çok guzel olmuş bu topik.yeni bebişler gelmiş çok sevindim .allah isteyenlerede versin.
ins sende tze gebe kal guzelim bnmmmm
ay bana da hep spinali tavsiye ediyorlar.. okadar kaynak okumama rağmen aradaki farkı anlamış değilim.. biri aydınlatsın beniiiii...
yarın doğum şeklim kararlaştırılacak.. dua bekliyorum kızlar..
kiz odayi faaln takma kafayaaa ilerde kullanirsin yatak derdin olmaz bebgin saglilcakla gelsindee gerisi onemli degil olmus bir kereeee
Gurbet abla hosgeldin :3:
Evini yerlestirmissin kocacigini iyilestirmissin oh allah iyilik versin insallah yeni ev yeni bir bebek getirir hayirli olacaksa :16:
he valla iyilesti ins bebem tez vakitte gelirrr
:1: bende heyecan yok desem :D belki de yatışım yapıldığı gün anca bişiy dürter beni.. ama eşim öyle değil.. ah vıh desem gidelim mi hastaneye diyor tatlı bir telaşa kapılıyor.. hoşuma da gidiyor hani :1:
düne kadar odun gibi duygusuz olan kocacım.. bugünlerde sanırım durumun ciddiyetini anladı..

bu hafta da sağ tarafımda bıçak saplanırcasına şeyimde tuhaf ağrı vardı.. yarın doktora onu söylicem.. hoş bugün kayboldu birden..
kasılmalar oluyor her saat olmasa da 2 saatte falan..

ya bir de beko reklamlarındaki sarı bebe yokmu bitiyorum onun şirinliğine :1: kocaman maviş gözlü maşallah diyorum herseferinde.. Rabbim ailesine bağışlasın..
hepinize mis kokulu bebişler diliyorum.. hamile duası kabul olurmuş ya :1: haftaya bu saatlerde belki oğlum kolllarımda olur allahın izniyle..
fışş.. bu maraton da bitti.. :9::9:
hepinizi çook ama çokk seviyorum kızlarr
kiz korkmaaaaa hakkinda hayilri olani hayatina gecsin ins cnm ne bugun haber ver bize unutma heee

ev almıstık ya ınsaat bıtmıs herey bitmişınumuzdekı hafta kat kurası çekilecek hangi cepheden gelecegı bellı olacak
onun heyecanı var tasınmayı dusunmuyordum ama tasınacagım galıba tam hayal ettıgım gibi bir ev olmuş ya bayıldımmmmmmmmmm

rahımdakı kurtaj sonrası yaralar tamamen geçmiş salı gunu kontrole gitmişti. birtek hsg kaldı işte adetimi beklıyorum.

ne dıyım bu son olur ınsallah cici evımde cici bebek nasıp olur ılerkıı zamanlarda.

......................................................................................................

cnm bnm hadi gozun aydin ins ocak gibi baslarsin calismalara yada eve tasin ole canm yoksa zor oluyor yaa tasinmak hamis olaydim ne yapardim vardir bunda bir hayirrr

Kızlar selamlar hepinize...

Kopricim allah bi avazda kurtarsın derlerdi eskiler:)) ama sen sezo olacağına göre sesin çıkmayacak.Sen bebeğini kucağına alacağın ana odaklan bence,korkuların uçar gider.

Medicim yeni evin sana uğurlu gelir inş.Hatta o eve sığamaz olur ,çoğalırsın inş.:)))

Ben yine aynı tas aynı hamam.Eşimin doğum günü ..Ona süpriz hazırladım.Tüm akrabaları,dayı,teyze,hala,kuzen,anane,arkadaşları kim var kim yok hepsinden doğum günü için kısa bir kutlama videosu çekmelerini istedim.Yaklaşık 25 video oldu.hepsini birleştirip izleticem.Hafta sonu için bi otelde yer ayırttım İstanbulda,bi de restaurant.Hep o bana mı yapacak bi de ben şımartayım istedim.bu süpriz beni bi 10 yıl götürür:)))

bu arada araba aldık,sanırım tüp bebeği rafa kaldırıcaz.Zaten emin değildim hazır olduğuma,eşime kalsa ona da gidecez ama ben çok boğulmak istemiyorum.Rabbim bana da doğal yollarla nasip eder inş.

Kızlar duanıza muhtacım..Sevgiler hepinize...

ayyyy canim ya az kaldi hadi,haftaya insallah bebisin seninle olur,rabbim yardimcin olsun,bosver o kadar kücük detaylari takma kafana hem yesil ortak bir renk kizada oglanada gider,yeterki bebegini saglikli bir sekilde kucagina al,adina karar vermismiydiniz ne olacak ismi?doguma giderken bizi mutlaka haberdar et ,dua edelim sana,ben yazmiyorum firsat bulamiyorum ,ama her gün bakip okuyorum kim ne yazmis diye,bizde iki bucuk aylik olacagiz,ne cabuk gecti zaman demi,dünyaya gelmeye göre,dogduktan sonra cabucak büyüyolar, artik gözleriyle takip etmeye basladi bir kac gùndür,her gün yeni bi seyini kesfediyoruz,iste böyleee

selam kızlar bugün doktora gittim 2900 kg olmuş kızım 37. haftadayız nstye bagladı ben nstdeyken bi normal doğum vardı ben korktum şimdi bagırıp çagırırsa etkılenırım diye ama hiç sesi çıkmadı meğer epiduraliymiş sonra bı kadın geldi aglıyodu çok korkuyorum diye bebeği ölmüş kürtaj olacakmış üzüldüm onada hem bebeğine üzülüyo hem ağlıyodu allahi hepimiz için hayırlısını versin inşallah bu arada bebeğimin başı iyice aşşagı inmiş bi sorun olmazsa normal doğurcam Rabbim izin veririse artık haftalık kontrole ceğırdı doktor zaman kısaldıkça korkmaya başladım ....

masallah canim ya ,sende bitirdin ,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

gurbet ablacigim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,medicalcigim rabbimsanada hayirlisiyla evine yerlesmeyi nasip etsin,insallah yeni evin ugurlu gelsin,pinarcigim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim,

medimm yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun içinde bebek sesleri çınlasın :nazar:

Kızlar selamlar hepinize...

Kopricim allah bi avazda kurtarsın derlerdi eskiler:)) ama sen sezo olacağına göre sesin çıkmayacak.Sen bebeğini kucağına alacağın ana odaklan bence,korkuların uçar gider.

Medicim yeni evin sana uğurlu gelir inş.Hatta o eve sığamaz olur ,çoğalırsın inş.:)))

Ben yine aynı tas aynı hamam.Eşimin doğum günü ..Ona süpriz hazırladım.Tüm akrabaları,dayı,teyze,hala,kuzen,anane,arkadaşları kim var kim yok hepsinden doğum günü için kısa bir kutlama videosu çekmelerini istedim.Yaklaşık 25 video oldu.hepsini birleştirip izleticem.Hafta sonu için bi otelde yer ayırttım İstanbulda,bi de restaurant.Hep o bana mı yapacak bi de ben şımartayım istedim.bu süpriz beni bi 10 yıl götürür:)))

bu arada araba aldık,sanırım tüp bebeği rafa kaldırıcaz.Zaten emin değildim hazır olduğuma,eşime kalsa ona da gidecez ama ben çok boğulmak istemiyorum.Rabbim bana da doğal yollarla nasip eder inş.

Kızlar duanıza muhtacım..Sevgiler hepinize...

pınarcım arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :nazar:
eşininde doğumgünü kutlu olsun hep beraber olun nice yıllara
süprizinde çok güzelmiş eşin çok sevinmiştir
yazın bende bi kaç kere eşimin yanına gitmiştim bi kaç gece otelde kalmıştık çok güzel di sanki yeni evli gibiydik arada evlilikte değişiklik yapmak güzel oluyor

ayyyy canim ya az kaldi hadi,haftaya insallah bebisin seninle olur,rabbim yardimcin olsun,bosver o kadar kücük detaylari takma kafana hem yesil ortak bir renk kizada oglanada gider,yeterki bebegini saglikli bir sekilde kucagina al,adina karar vermismiydiniz ne olacak ismi?doguma giderken bizi mutlaka haberdar et ,dua edelim sana,ben yazmiyorum firsat bulamiyorum ,ama her gün bakip okuyorum kim ne yazmis diye,bizde iki bucuk aylik olacagiz,ne cabuk gecti zaman demi,dünyaya gelmeye göre,dogduktan sonra cabucak büyüyolar, artik gözleriyle takip etmeye basladi bir kac gùndür,her gün yeni bi seyini kesfediyoruz,iste böyleee

potimm yerim ben o kızı ne tatlıdır şimdi
benim yerime öp annesi onu kokulu kokulu maşallah nazar değmesin :nazar::nazar:

ah ah 2,5 aylık oldu mu dicem de nil de haftaya 2 aylık :) Maşallah sıpalara potimmm

Kopri sen de anın keyfini çıkar yavru sonra su gibi akıyor zaman

Back
X