- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.741
masallah canim ya ,sende bitirdin ,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
amin canım valla geri sayım başladı dualarınızı eksik etmeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah canim ya ,sende bitirdin ,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
gurbet ablacigim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,medicalcigim rabbimsanada hayirlisiyla evine yerlesmeyi nasip etsin,insallah yeni evin ugurlu gelsin,pinarcigim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim,
pınarcım arabanız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
eşininde doğumgünü kutlu olsun hep beraber olun nice yıllara
süprizinde çok güzelmiş eşin çok sevinmiştir
yazın bende bi kaç kere eşimin yanına gitmiştim bi kaç gece otelde kalmıştık çok güzel di sanki yeni evli gibiydik arada evlilikte değişiklik yapmak güzel oluyor
doğurmuş galiba anlamadım ben de ekim annelerinde gördüm sanki doğum yaptığını sona bulamadım yazıyı
iyi geceler arkadaşlar ..Canom arkadaşımız ,koprinanın doğum yaptığını haber verdi ,arkadaşımızın nişanı gelmiş ,ve sezeryanla doğmuş sanırım bebişimiz...
bu yazıyı gördüm bende hyırlısıyla kurtulmuş galiba allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
hadi hayırlı olsun..o da kurtuldu sonunda.... beklemede toprağım hayırlısıyla darısı başına olsun inşallah.
amin canım inşallah heyecan dorukta zaten vakit yaklaştıkça hayırlısı rabbimden
sen nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu? bursada mı yoksa gemlikdemi yapacaksın?
hadi kiz bakalim ilk haber senden gelsin mujdeli haberrr doguranlar hamislerrr ne guzel yaa masAllah topiimizeeebenim kırmızılar gelmedi daha :18::18::18::18::18:
bir buçuk senedir 28 yada 29 günde oldum hep sadece bir kez 31 gün oldum beklemek te çok zor yarın da olmazsam pazartesi test yapsam mı acaba :44::44:
ama içimde de hiç hamileymişim gibi bi his te yok en ufak bi belirtide yok
neyse acele etmiyim bakalım belkide sabah gelir benim kırmızılar![]()
kizzz haid bakalim ins saglicakla hayirla kurtul guzelim bnmmmamin canım valla geri sayım başladı dualarınızı eksik etmeyin
gurbet ablacigim allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,medicalcigim rabbimsanada hayirlisiyla evine yerlesmeyi nasip etsin,insallah yeni evin ugurlu gelsin,pinarcigim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin rabbim,
amin canım valla geri sayım başladı dualarınızı eksik etmeyin
allah hayirli kolay bir dogum ile yavruna saglikla kavusabilmeni nasip etsin insallah canim![]()
hadi kiz bakalim ilk haber senden gelsin mujdeli haberrr doguranlar hamislerrr ne guzel yaa masAllah topiimizeee
kizzz haid bakalim ins saglicakla hayirla kurtul guzelim bnmmm
amin guzelim hepberaberrrrrr
ayy kopisssss ins her ikinizde sagliklisiniz dir su an tabi kpis bebk olunca cenen dusemeyecek bebisinle ilgileneceksin ayy yavreum yerim sizi bn yaaaaa tuh tuhh maslAlhhhh
kopri doğurmuş mu maşallah allah analı babalı büyütmek nasip etsinn :))
ben de bebeğimin cinsiyetini nihayet öğrenebildim bugün bir kızım daha oluyor :))
ben de bebeğimin cinsiyetini nihayet öğrenebildim bugün bir kızım daha oluyor :))