Eski dostlar hep beraber elele verelim

hanımlar merhabalar bugün kontrolüm vardı bebişim bacaklarını açma gereğini duymadığı için (çok namuslu kuzum :1:)cinsiyetini öğrenemedim. Doktorum önce kız sonra erkek de olabilir dedi zaten ikisinden biri olacak :)
Sağlığı iyi olsun yeterki önemli değil ne yapalım şubatta öğreniriz artık.

hanımlar merhabalar bugün kontrolüm vardı bebişim bacaklarını açma gereğini duymadığı için (çok namuslu kuzum :1:)cinsiyetini öğrenemedim. Doktorum önce kız sonra erkek de olabilir dedi zaten ikisinden biri olacak :)
Sağlığı iyi olsun yeterki önemli değil ne yapalım şubatta öğreniriz artık.

11. haftada şeyini ortaya koyan kızımı en edepsiz bebek ilan ediyorum :nazar:

bizim oğlan da 11. hafta göstermişti pipişkosunu
ama erkeklerinki ayıp sayılmaz erkektir elinin kiridir:37::37::37:

kızımcığım da 16. haftada 1. saatin bitiminde gösterdi
bi wc ye git bi dinlen 20 dk sonra bi daha bakalım diye diye 3 kez orada burada kıvrandırdı beni
biri kız biri erkek olsa diye içimizden geçti ya ağırdan sattı kendini küçük hanım:1:

:1:vayy edepsiz:nazar: ne güzel ya 11.haftada öğrenmişsin ,işin şakası doktor da önemli benim doktorum 20.haftaya kadar göremez benim umudum yok habire 5 aylıkken anlaşılır deyip duruyor.

bizim oğlan da 11. hafta göstermişti pipişkosunu
ama erkeklerinki ayıp sayılmaz erkektir elinin kiridir:37::37::37:

kızımcığım da 16. haftada 1. saatin bitiminde gösterdi
bi wc ye git bi dinlen 20 dk sonra bi daha bakalım diye diye 3 kez orada burada kıvrandırdı beni
biri kız biri erkek olsa diye içimizden geçti ya ağırdan sattı kendini küçük hanım:1:

senin küçük hanım da ağırdan satmış kendini :)erkek bebekler daha çabuk belli ediyormuş. Ne güzel bir kız bir erkek maşallah:nazar::nazar:

selam canlarım.. yoldaşlarım..

çarşamba günü kırkımız çıktı çok şükür, resim paylaşıcam diye söz vermiştim.. topiğe giren çıkanın belli olmadığı için profilimde albüm açmayı daha mantıklı buldum.. :)
erkekim ellerinizden öper teyzeleri..
bizim siren bağırmadan gideyim yanına 1 haftadır tamamen farklı bir çocuklayım sanki :1:

kızlar selam,ne güzel artık herkes arada da olsa giriyor topiğe,ben de artık çizelge yapayım dedim ama beceremedim sanırım

bana kim yardım eder,çizelge yapıyorum ama öngörülen formatta değil diyor ne yapmam gerek acaba kızlar

canım lilypie de yapıyorsan img url yazan yere tıklayıp linki kopyalayacaksın.. http... diye başlayıp .png ile bitiyor...

canım lilypie de yapıyorsan img url yazan yere tıklayıp linki kopyalayacaksın.. http... diye başlayıp .png ile bitiyor...

koprinacım teşekkür ederim canım,sayende başardım,nasıl olmuş?yılbaşı gecesi oldu diye düşünüyorum o yüzden kırmızı şapkalı yaptım onu:)):nazar:ama nerde yanlışlık yaptım ben sanırım bugün 5 hafta 6 günlüğüm o 6 haftalık yaptı

selam arkideşler hatırladınız mı beni? tesadüfen buldum bu topici çok sevindim:40: çoğu arkadaşlar maaşallah bebişlerini almış kucaklarına ya da hamişler :49:

kızlar basıma bısey geldı hiç böyle bişi olmamıştı

adetım 1 veya 2 subatta beklenmeyen gunum yani..

ayıptır soyleme.sı bız bugun fıkg fık yaptık sonrasında kan geldı az ve su gibi cok moralım bozuldu adet olacagım ıcın geldı dıye korkuyorum ve cok aglıyorum acayıp moralım bozuldu amelıyat olmaktan korkuyorum daha dogrusu amelıyat sonrasından.. hormonlar menıopoz sevıyesnıe geleblyuomus offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff berbat durumdayım:((

ayıptır soyleme.sı bız bugun fıkg fık yaptık sonrasında kan geldı az ve su gibi cok moralım bozuldu adet olacagım ıcın geldı dıye korkuyorum ve cok aglıyorum acayıp moralım bozuldu amelıyat olmaktan korkuyorum daha dogrusu amelıyat sonrasından.. hormonlar menıopoz sevıyesnıe geleblyuomus offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff berbat durumdayım:((

bozma canım moralini iyi düşün iyi olsun umarım herşey senin için kolay olur

kızlar bu arada benim dikişim açıldı moralim bozuldu dikiş başı toplu iğne başı kadar bi açıklık akşam farkettim hafif kızarma ve kaşıntı viar azda sızıntı şeffaf bi akıntı var doktoru aradım antibiyotikle bi solisyon verdi yarında kontrole çagırdı umarım önemli değildir çok kaşınıyo

selam canlarım.. yoldaşlarım..

çarşamba günü kırkımız çıktı çok şükür, resim paylaşıcam diye söz vermiştim.. topiğe giren çıkanın belli olmadığı için profilimde albüm açmayı daha mantıklı buldum.. :)
erkekim ellerinizden öper teyzeleri..
bizim siren bağırmadan gideyim yanına 1 haftadır tamamen farklı bir çocuklayım sanki :1:

masallahhh:nazar:demek kirklandiniz canim,cok tatli bi oglun var,rabbim hayirli evlat etsin,acisini göstermesin,ömrü uzun bahti acik olsun emrecigimin:16:

dur bakalim bekle hemen bozma moralini,bende hamile kaldigim ay kanamam gelmisti,hatta anliyamamistim,hatta koca bir tas sinameki icmistim,kosmustum daha neler neler yapmistim:37:ama bak kizim kollarimda,iyi düsün iyi olsun:34:

bozma canım moralini iyi düşün iyi olsun umarım herşey senin için kolay olur

kızlar bu arada benim dikişim açıldı moralim bozuldu dikiş başı toplu iğne başı kadar bi açıklık akşam farkettim hafif kızarma ve kaşıntı viar azda sızıntı şeffaf bi akıntı var doktoru aradım antibiyotikle bi solisyon verdi yarında kontrole çagırdı umarım önemli değildir çok kaşınıyo

dikkat et canim ,ilaclarinida ihmal etme,

koprinacım teşekkür ederim canım,sayende başardım,nasıl olmuş?yılbaşı gecesi oldu diye düşünüyorum o yüzden kırmızı şapkalı yaptım onu:)):nazar:ama nerde yanlışlık yaptım ben sanırım bugün 5 hafta 6 günlüğüm o 6 haftalık yaptı

ayyy yerim ben onuuuu:nazar:allah tamamina erdirir insallah canim,kendine dikkat et:54:

Back
X