- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.161
Ercem cnm iyi olur gutelim tedbiri elden birakmayin en guzeli bu zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol mistcimçok büyük geçmiş olsun cnm...verilmiş sadakanız varmış.
evet ablacım bin şükür allaha şimdi düşündükçe aklım almıyo yaşadıklarımızıablam yaa Allah sana, bize bağışlamış Ceren'i
hamdolsun kurtulmuş
Ercem cnm iyi olur gutelim tedbiri elden birakmayin en guzeli bu zaten
selam kızlar.. çok sessiz burası neden acepp..
potim görürsen mesajımı cvp yazıver kuzum..
senin sütün azaldı da mı kızın emmeyi kesti yoksa vardı da kendi tercihi mi öyle oldu.. gitgide azalıyor benim sütüm.. nekadar dikkat edersem edim olmuyor.. artık 1 öğün bile çıkmıyor .. paso mama veriyorum 4 saatte aradaki zamanda da emziriyorum
daha iyi çekiyor oğlum pompadan...
crafty'm sen ne ettin canım.. işe başladın mı ?
ay koprimmmmmm
ben çok endişe ediyorum sütüm gelmezse diye
hele de tek bebişli siz böyle derseniz süt gelse de zaten yetmicek diyorum:18::18::18::18::18:
canım sen bana bakma.. pozitif düşün herşey güzel olacak.. ikisine de yeter sütün.. öyle düşün öyle olsun...
ben hamileyken bir arkadaşıma çok takmıştım sütü azdı mama veriyordu.. üzülmüştüm ya bende böyle olursam diye.. korktuğum da başıma geldi.
ayrıca evdeki sıkıntılardan sanırım çok etkileniyorum.. maddiyatı geçtim.. daha 4-5 günlükken sarılık yüzünden eşim beni suçlu buldu esti gürledi evde.. o gece 1-2 damla gelen sütüm de kaçmıştı.. daha önce giç emzirmemişim bilmiyorum çocuk çekip çekmediğini kaynana vardı evde.. kadın güya yardıma geldi paso uyudu geceleri.. sabah kahvaltısını öğlen saat 1-2 de hazırladı..
ben uykusuzluktan da bi hal olmuştum.. eşime pompa aldırdım.. şu basıt uç çıkarıcılardan almış hani ufak haznesi var gelen süt için.. hani en azından geliyosa sütüm sağıp ta verelim diye ..
kaynana demez mi ısraf edersiniz sütü bebek kendi çeksin.. aldı pompayı sakladı, çıldırmıştım iyice.. sonra gece göğsümü sıkınca süt çıkmayınca eşimi uyandırdım netten nöbetçi eczane bulduk, mama için gönderdim.. sarılık 12 küsür çıkmıştı.. mamayı verdik sonraki gün tekrar kan verdik 10,8e düşmüştü çok şükür..
6.7. gün zaten benim annem geldi.. kendi annen gibisi yok yavrum inan.. kadın yatağıma taşıdı kahvaltımı biraz toparlanana kadar
9-10. günde falan da artk sütüm gelmeye başladı az da olsa ..
bir öyle bir kocam var ki kaynanadan beter.. her ota çöpe karışıyor..
örn. çocuk ağlar meme ver diyor.. ayol vermiyomuyum sanki ... almıyor işte sancısından.. şekilden şekile giriyorum rahatlatana kadar..
3 gün oluyor herhalde artık dayanamadım.. bak dedim 2 aydır sesimi çıkarmadım ama en çok sen bunaltıyorsun beni dedim... yardım etmiyorsan akıl da verme dedim okadar da cahil değilim dedim ne yapacağımı biliyorum.. zaten sütüm yok sende daraltma beni dedim..
ne dese beğenirsin.. sütün yok diye bahaneyi bana bulma..
çocuk kucağımda nasıl bağırdıysam eşime yavrum sıçradı korktu ağlamaya başladı.. sonra kapandım yatak odasına oğlumla bende ağladım.. zor sakinleştik resimlere baka baka
eşim suçlu gelmedi odaya.. gece özür diliyor.. yemezler ama..
ay bıdışım nerden dokandın banaöttüm bülbül gibi
kıyamam canım yaa..
el üstünde tutulacağın zamanlarda ne çok üstüne gelinmiş
lohusa depresyonu diye bişey varmış ya.. insanı depresyona sokan böyle şeyler işte
stres, beslenme ve dinlenme çok etkiliyormuş sütü, anlattıklarını okuyunca ne yazıkki emin oldum buna
senin de cuman mübarek olsun
ve inan ben lohusalık diye bişey yaşamadım.. Rabbim güç verdi bana.. daha neler var da ... uzatmak istemiyorum...
bir de depresyona girseydim tımarhanelik olurdum herhalde.. Allahtan oğlum öyle sıkıntılı bir bebek değil.. o da uyumaz sürekli ağlasaydı sıyırırdım..
bazen gece 2ye kadar uyumuyor ama ağlamıyor da oyun istiyor.. örn 2,30 da falan en geç uyumuş olursa 6,30-7de hiç uyandırmadan altını değişiyorum mamasını veriyorum gazını çıkarıyorum 10*15dk kucağımda dik tutuyorum midesi rahat etsin diye sonra beşiğine koyuyorum 10-11e kadar deliksiz uyuyor.. gün içinde de keyfi nasıl gelirse.. al bugün 11de uyandı kendi.. 12,30da uyudu hala uyuyor.. 3te mama saati uyanmazsa dokunmicamatlattık o sarılık olayını çk şükür..
inşallah senin de bebişlerin uykuyu severler.. gazsız problemsiz olurlar inşallah
selam kızlar.. çok sessiz burası neden acepp..
potim görürsen mesajımı cvp yazıver kuzum..
senin sütün azaldı da mı kızın emmeyi kesti yoksa vardı da kendi tercihi mi öyle oldu.. gitgide azalıyor benim sütüm.. nekadar dikkat edersem edim olmuyor.. artık 1 öğün bile çıkmıyor .. paso mama veriyorum 4 saatte aradaki zamanda da emziriyorum
daha iyi çekiyor oğlum pompadan...
crafty'm sen ne ettin canım.. işe başladın mı ?
ve inan ben lohusalık diye bişey yaşamadım.. Rabbim güç verdi bana.. daha neler var da ... uzatmak istemiyorum...
bir de depresyona girseydim tımarhanelik olurdum herhalde.. Allahtan oğlum öyle sıkıntılı bir bebek değil.. o da uyumaz sürekli ağlasaydı sıyırırdım..
bazen gece 2ye kadar uyumuyor ama ağlamıyor da oyun istiyor.. örn 2,30 da falan en geç uyumuş olursa 6,30-7de hiç uyandırmadan altını değişiyorum mamasını veriyorum gazını çıkarıyorum 10*15dk kucağımda dik tutuyorum midesi rahat etsin diye sonra beşiğine koyuyorum 10-11e kadar deliksiz uyuyor.. gün içinde de keyfi nasıl gelirse.. al bugün 11de uyandı kendi.. 12,30da uyudu hala uyuyor.. 3te mama saati uyanmazsa dokunmicamatlattık o sarılık olayını çk şükür..
inşallah senin de bebişlerin uykuyu severler.. gazsız problemsiz olurlar inşallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
benim görümcem vefat etti iki gün önceeşim memlekete gitti beni götürmedi kötü olurum diye. daha da gelmedi aklım orda..
bende annemde kalıyorum evde duramadım tek başıma
akillibidik aldım yolladığn maili çok teşekkür ederim canım internetten de araştırdım çok faydalı. devamını bekliyoruz senden :) kızım doğsun hemen oynucaz oynadıkca sana teşekkür edicez.
benim görümcem vefat etti iki gün önceeşim memlekete gitti beni götürmedi kötü olurum diye. daha da gelmedi aklım orda..
akillibidik aldım yolladığn maili çok teşekkür ederim canım internetten de araştırdım çok faydalı. devamını bekliyoruz senden :) kızım doğsun hemen oynucaz oynadıkca sana teşekkür edicez.
oy kuzum senin durumun gerçekten kötüymüşcanim benim,cok dertliyim bu konuda,biz uyusamadik pek kizimlayani emmek istemedi hanim efendi,cok stresli bi dönemdi benim icin ayrica,cok kosturuyodum söyle bi sakin oturup emzirdigimi hatirlamiyorum,e noldu süt azaldi tabi,40 günlükken birakacak oldu,sadece geceleri emmeye basladi,sütüm hepten azaldi,gündüzleri de biraz emzirmeye baslamistim hic yetmiyodu,ikisinide emiyodu doymayip agliyodu,e mama veriyodum bu seferde mamayi yemiyodu,ya sadece mama ,yada emmek istiyodu cadi,gaz sorunumuzu hic sorma,anlatsam sayfalar yetmez,yani zar zor 3 ay emzirdim,gittim doktordan hap aldim geri cekilsin sütüm diye,bizim burda bi tanidik var,benden iki ay önce dogurdu,hala sadece anne sütüyle besliyo
kupkuru bisey o süt onun neresinden cikiyo anlamiyorum
sadece tavuklu salata ve su yedigi ictigi,kizida tosuncuk,acaba benmi beceremedim bu emzirme isini:44:anlamadim gitti,o zamanlardaki vicdan azabimi anlatamam,mamaya gecince rahat bi nefes aldim,hem huysuzlugu gitti,hem gaz problemi,hemde uykusu düzene girdi,ayyy cok yazdim gene,kafani sisirdim,bu konuda dertliyim ya ondan
sende bir ögün mama ver,bir dahaki ögüne kadarda bol su ic,sivi seyler tüket,birikmis olur hem,biraz daha sik disini derim,bir damlasi bile yeter ,ilac niyetine,cok öptüm sizi
noldu bu topige kimse girip cikmiyo artik,kizlar topigimizi bos birakmayalim,zamani olan yazsin,birbirimizden haberdar olalim,öpüyorum hepinizi![]()
basiniz sagolsun cnmmm Alllah geide kalnlara sabir versin onunda gunahlarini afetsin insAllahhhhiyi akşamlar kızlar nasılsınız
Selamlar güzel arkadaşlarım,
Ne güzel bebeklerinizin gazıdır, sütüdür, mamasıdır, nasıl güzel anlatmışsınız..Sakın ha şikayet etmeyin, keşke benim de bebişim olsa da gazı olup huysuzlansa , eşimin patavasızlıklarına alınsam keşke lohusayım diye.. Ne güzel cennet kokulu bir melek var kucağınızda..Maşallah hepsine..
Ben her ay olduğu gibi azalan bir umutla bekliyorum, ama eskisinden daha düzenli her ay geliyor kırmızılar..Tüp bebek için heyecanlanmıştık biraz ama işler biraz bozulunca askıya aldık iyice daraltmayalım kendimizi diye..Olmazsa bu sefer çektiğimiz maddi sıkıntı katlanarak hissttirecek kendini..En iyisi seneye ev borcumuz bitince, kafamız rahat gideriz merkeze diye düşündük..Ama yaş olacak 29 geç kalacağım ilk bebek için ..
Görümcem 4 aylık oldu bu yaz onun bebeğini severim artık..
Hepinizi öpüyorum şekerler.KEndinize ve bebeklerinize iyi bakın...
Selamlar güzel arkadaşlarım,
Ne güzel bebeklerinizin gazıdır, sütüdür, mamasıdır, nasıl güzel anlatmışsınız..Sakın ha şikayet etmeyin, keşke benim de bebişim olsa da gazı olup huysuzlansa , eşimin patavasızlıklarına alınsam keşke lohusayım diye.. Ne güzel cennet kokulu bir melek var kucağınızda..Maşallah hepsine..
Ben her ay olduğu gibi azalan bir umutla bekliyorum, ama eskisinden daha düzenli her ay geliyor kırmızılar..Tüp bebek için heyecanlanmıştık biraz ama işler biraz bozulunca askıya aldık iyice daraltmayalım kendimizi diye..Olmazsa bu sefer çektiğimiz maddi sıkıntı katlanarak hissttirecek kendini..En iyisi seneye ev borcumuz bitince, kafamız rahat gideriz merkeze diye düşündük..Ama yaş olacak 29 geç kalacağım ilk bebek için ..
Görümcem 4 aylık oldu bu yaz onun bebeğini severim artık..
Hepinizi öpüyorum şekerler.KEndinize ve bebeklerinize iyi bakın...
hoşgeldin canım
erken doğum yaptığını duymuştuk yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasılsınız bebeğin nasıl asıl haberler sende
vay be kimler gelmiş:))hoşgeldin canım,nerelerdeydin?bebeğin nasıl??
Biz iyiyiz,burayı ve sizleri çok özledim.
Ara,ara girip okuyordum ama yazamıyordum malum
Şimdi tekrar döndüm ve hepinizle ilgili haberleri okudum...![]()