Eski dostlar hep beraber elele verelim

slm kızlar bi müddet bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim buraya...bazı problemlerim oldu 2 aydır antideprasan kullanmaya basladım ve spora basladım sanırım antidepresanın verdiği rahatlıkla 20 aydır beklediğim bebek fikrini bu ay aklımdan çıkarmışken adetim 1 gün gecikti ama mide bulantısı olunca süphelendim idrar testi yapım pozitif çıktı aksamda kanda baktırdık degerim 65 çıktı...sizce nasıl bu deger dr a sordum normal dedi geç döllenme olmuştur dedi...hamileyimmmm...çok mutluyum...hoşgeldin miniğim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim Allah (c.c) hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına da almayı nasip etsin:nazar::nazar:

evettt bizde dün ayrıntılı ultrasona girdik Allaha şükür herhangi bir sorun yok her şey ortalamada paşamın bunu da atlattık

tebrik ederim Allah (c.c) hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına da almayı nasip etsin:nazar::nazar:

evettt bizde dün ayrıntılı ultrasona girdik Allaha şükür herhangi bir sorun yok her şey ortalamada paşamın bunu da atlattık

iyi çok şükür senin adına sevindim...insan hamile oldugunu öğrendikten sonra daha da bi hassaslaşıyor herşeyi için tedirgin oluyorsun bebişin...

offffffffffffffffffffffff
maşallah koccaman olmuşsunuz
Craftycigim kocaman olduk yaa sukurler olsun :nazar: son ayimiza girdik heyecanla kavusma anımızı bekliyoruz herseyimiz hazir:49: nil hanim da 4 aylik olmus hey masallah ya topigin fistigi o :nazar:
ayy evet ya maşallah taf ve mistralin çok az kaldı
ben de naçizane yarıyı geçtim elhamdülillah:26:
Akillibidikcigim size de kocaman bir masallah hakikaten yolu yariladiniz sukurler olsun :nazar: hayirlisiyla kucagimiza da alalim insallah yavrularimizi. Hangi hastaneye gidiyorsun sen dogumunu nerde yapmayi dusunuyorsun ?

crafty napiyo benim prensesim,dötünü yesin poti teyzesi onun,tam sevmelik oldular,hele benimki tam bi isirmalik,:emir_bebek:

Son düzenleme:
hamiler bebkleri doganlar size hayranlikla bakiyorum Allahim sizleri nazarlardan korusun insallahhh:nazar:

Fıstıklar.. Kadınlar gününüz kutlu olsun...
birsürü dileklerim vardı ama oğlum ağlıyor kaçtım...

ayyy masallah canim ya ,nasil geciyo hamileligin,hareketlerini hissedebiliyomusun,rabbim sagliklibi sekilde kucagina almayi nasip etsin:nazar:
sağol potimmm.. senin güzelleri güzeline de maşallah kocaman ısır dolmacık parmaklarından:16:
hareketleri hissediyorum elhamdülillah
hangisi kızdan geldi hangisi oğlandan geldi ayrıt edebiliyorum bile

Akillibidikcigim size de kocaman bir masallah hakikaten yolu yariladiniz sukurler olsun :nazar: hayirlisiyla kucagimiza da alalim insallah yavrularimizi. Hangi hastaneye gidiyorsun sen dogumunu nerde yapmayi dusunuyorsun ?

amin inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucaklarımıza minişleri

mistikoyla aynı doktora gidiyoruz biz
doğum hrs de olacak inşallah

Fıstıklar.. Kadınlar gününüz kutlu olsun...
birsürü dileklerim vardı ama oğlum ağlıyor kaçtım...

senin de kuzum
emekçi kadınlar günü diyorar ya.. en büyük emek annelikte, o yüzden sizin 2 kez kutlu olsun ;)

Son düzenleme:
biz gezdik geldik :) çok rahatladım.. şu kar kalksaydı keşke.. 15dk turlayıp çabuk çabuk geldik eve korktum üşütürüm diye..
oğlum uyuyuverdi arabada :1:
beni de uyku bastı da .. fırsat bu fırsat yemek yapmak lazım.. büyük erkeği de düşünmek lazım

crafty napiyo benim prensesim,dötünü yesin poti teyzesi onun,tam sevmelik oldular,hele benimki tam bi isirmalik,:emir_bebek:

oyy o da seni yesin teyzesi
kocaman bir lokumum var 4,5 olduk şükürler olsun
keyifli güler yüzlü bir bal böceği bendeki :nazar::nazar::nazar:
senin cadı nasıl üzüo mu hala seni

oyy o da seni yesin teyzesi
kocaman bir lokumum var 4,5 olduk şükürler olsun
keyifli güler yüzlü bir bal böceği bendeki :nazar::nazar::nazar:
senin cadı nasıl üzüo mu hala seni

allaha sükür iyiyiz bizde,gecen ay asisi vardi bi zaman cok huysuz olmustu,benim kizda öyle masallah cok güler yüzlü,ota poka gülüyo:9:anasi gibi:1:rabbim hayirli evlat yapsin ,bahtlari güzel olsun insallah

biz gezdik geldik :) çok rahatladım.. şu kar kalksaydı keşke.. 15dk turlayıp çabuk çabuk geldik eve korktum üşütürüm diye..
oğlum uyuyuverdi arabada :1:
beni de uyku bastı da .. fırsat bu fırsat yemek yapmak lazım.. büyük erkeği de düşünmek lazım

canim biz 3 günlükken basladik disar gezmelerine,ve hala her gün 1 saat gezdiriyorum disarda,hava cok soguk olsada,öyle alisti cünkü benim kiz,huysuzlastigini anliyorum diyorum senin canin gezmek istiyo galiba diye atiyorum arabasina hem ona iyi geliyo hem bana,sindi biraz oturur gibi yapiyorum arabasini saga sola bakmasini cok seviyo cok merakli:9:

Back
X