- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.221
gözün aydın canım rabbim kucağınada nasip etsin![]()
tskler canım Allah tüm bekleyenlere nasip etsin ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım rabbim kucağınada nasip etsin![]()
tskler canım Allah tüm bekleyenlere nasip etsin ..
Hayırlı olsun arkadaşım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhhh
slm kızlar bi müddet bazı sıkıntılarımdan dolayı gelemedim buraya...bazı problemlerim oldu 2 aydır antideprasan kullanmaya basladım ve spora basladım sanırım antidepresanın verdiği rahatlıkla 20 aydır beklediğim bebek fikrini bu ay aklımdan çıkarmışken adetim 1 gün gecikti ama mide bulantısı olunca süphelendim idrar testi yapım pozitif çıktı aksamda kanda baktırdık degerim 65 çıktı...sizce nasıl bu deger dr a sordum normal dedi geç döllenme olmuştur dedi...hamileyimmmm...çok mutluyum...hoşgeldin miniğim...![]()
tebrik ederim Allah (c.c) hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına da almayı nasip etsin
evettt bizde dün ayrıntılı ultrasona girdik Allaha şükür herhangi bir sorun yok her şey ortalamada paşamın bunu da atlattık
Craftycigim kocaman olduk yaa sukurler olsunoffffffffffffffffffffffff
maşallah koccaman olmuşsunuz
Akillibidikcigim size de kocaman bir masallah hakikaten yolu yariladiniz sukurler olsunayy evet ya maşallah taf ve mistralin çok az kaldı
ben de naçizane yarıyı geçtim elhamdülillah:26:
ayy evet ya maşallah taf ve mistralin çok az kaldı
ben de naçizane yarıyı geçtim elhamdülillah:26:
tsk ederim poti..senin kızınada oğlunada Allah uzun ömürler versin..........
sağol potimmm.. senin güzelleri güzeline de maşallah kocaman ısır dolmacık parmaklarındanayyy masallah canim ya ,nasil geciyo hamileligin,hareketlerini hissedebiliyomusun,rabbim sagliklibi sekilde kucagina almayi nasip etsin![]()
Akillibidikcigim size de kocaman bir masallah hakikaten yolu yariladiniz sukurler olsunhayirlisiyla kucagimiza da alalim insallah yavrularimizi. Hangi hastaneye gidiyorsun sen dogumunu nerde yapmayi dusunuyorsun ?
Fıstıklar.. Kadınlar gününüz kutlu olsun...
birsürü dileklerim vardı ama oğlum ağlıyor kaçtım...
crafty napiyo benim prensesim,dötünü yesin poti teyzesi onun,tam sevmelik oldular,hele benimki tam bi isirmalik,![]()
oyy o da seni yesin teyzesi
kocaman bir lokumum var 4,5 olduk şükürler olsun
keyifli güler yüzlü bir bal böceği bendeki
senin cadı nasıl üzüo mu hala seni
biz gezdik geldik :) çok rahatladım.. şu kar kalksaydı keşke.. 15dk turlayıp çabuk çabuk geldik eve korktum üşütürüm diye..
oğlum uyuyuverdi arabada
beni de uyku bastı da .. fırsat bu fırsat yemek yapmak lazım.. büyük erkeği de düşünmek lazım