Eski dostlar hep beraber elele verelim

mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamiyleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi moral olsun bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:38:

mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamiyleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pazartesi moral olsun bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:38:

gurbet abla çöldeyim ve kutup ayısı yanımda :( nerde bende o talih
bilmiyorum bıdefa daha denermıyım asılamayı
önce amelıyat fıkrıne alıstırayım kendımı sonra da tüp fıkrıne...
Çünkü ben herseyın en zor olanına layıgım demekkı
zaten önemlı donum noktalarım kolay olmadı hıç benım alışığım oyuzden

Son düzenleme:
kızlar bugun 29. günüm hiçbişi gelmiyo hala valla umutlancam he

benim aklım karıştı şimdi.. adet mi oldun sen kuzum.. ?? ayılamadım sanırım daha..
yoksa test yaptın negatif mi sonuç ?
canını sıkma bitanem, Rabbimin imtihanı işte.. kul katlanır muradına erene kadar..

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim seni bennn:56:
dadlum kiymetlim benm hadi mujdeli haberler ver bakalim bol bol ananas tuket yiyeni siki ski tutunsun anaciginaaa:29:
kız ananas hamilelere yasak :)

benim aklım karıştı şimdi.. adet mi oldun sen kuzum.. ?? ayılamadım sanırım daha..
yoksa test yaptın negatif mi sonuç ?
canını sıkma bitanem, Rabbimin imtihanı işte.. kul katlanır muradına erene kadar..

kız ananas hamilelere yasak :)
cnm gercektenmi giii yoksa bnmle dalgami geciyon:33:
kopiş adet oldum test yapmadım

cnm yaa uzulme bakalim ins olacak yaaa:16:

kızlar selammmm,burdan devam mı ediyosunuz siz? 2010 da yazışıyoduk gurbet ablanın topicinde sonra ben annemi kaybettim baya zor zamanlar yaşadım bebek fikrine ara vermiştik bi süre sonra hamilekaldım şimdi kızım 4 aylık oldu sizi yeniden bulmak ne güzel bissürü de yazışmışsınız hepinizi öpüyorum:38:

İmtihan devam ediyor cnm benmim...
Demişsin ya benim herşeyim zor olur diye ALLah seni çok seviyor demekki sevdiği kullarına hemen vermezmiş istediğini sesini duymak yalvarmak dua etmek hoşuna gidermiş..
Bidaha dene tatlım ..Genelde ilk aşılamalarda tutma şansı diğerlerinkine göre daha düşükmüş..Öyle hemen pes etmek yok..
Ha şöylede bişiy var tüp bebek de şans daha fazla yani biraz daha garanti sonuçta aşılama % 15-20 ise başarısı tüp de iyi bi yer olursa % 60-70 oranında gibi büyük bi fark var..
Direk tüp bebek de deneyebilirsin aslında..Hani bi kaç tane aşılama yapacağına bi kere tüp yap bence..
Bende öle istiodum ilk spermimiz çok düşük çıktığı zamanlarda bi tüp yapalım deneyelim aşılamayla uğraşmayalım die sonuçta düşük başarı oranı zaten bizim değerlerde düşük die..
Ama eşim istememişti..He ne oldu bizde de hala bişiy yok ..Bazen diorum bu kadar zaman beklicemize bi kere yapsaydık en azından aklımız kalmazdı tutardı veya tutmazdı en azından bi kere denedik derdik..
Gerçi neyseki bizim son spermiyogram sonuçlarımız güzel şu anda normal seviyedeymiş..Bende randevu aldım bi dahaki ay doktora gitcem rahim filmi bana hiç çekilmedi hiçte istenmedi onu söylicem..Bakalım iyiye gidiyoruz çok şükür ama ben hemen olsun istiyorum artık dayanamiorum 2 sene oldu yaa etrafımdaki herkes hamile 2.yi doğuruyo yaşıtlarım..:14:
Elhamdülillah hiç isyan etmedim ama..Vardır Rabbimin bi bildiği ..Ne imtihanlar var yinede her halimize şükretmek lazım tabiki..

MEdicim yaşadıklarını tahmin ediyorum insan bir adım daha ilerledikçe daha da yakın mış gibi hissediyor hamileleliğe. doktor klomen aşılama tüp bebek derken hep yaklaştık zannediyoruz ama ilahi takdirin önüne kimse geçemez aslında biliyoruz. o ol deyince oluyor..Yine de biz kullar hep sabırla beklemeye umut etmeye devam edeceğiz. En güzel en hayırlı zamanda gelecek bebeğin merak etme..

kızlar selammmm,burdan devam mı ediyosunuz siz? 2010 da yazışıyoduk gurbet ablanın topicinde sonra ben annemi kaybettim baya zor zamanlar yaşadım bebek fikrine ara vermiştik bi süre sonra hamilekaldım şimdi kızım 4 aylık oldu sizi yeniden bulmak ne güzel bissürü de yazışmışsınız hepinizi öpüyorum:38:

Biz hiç kopmadık ara ara herkes girip yazıyor bişeyler. sona kalan biz anne aday adayı adaylarının haberilerini bekliyor herkes..:)))
Sen de tekrar hoşgeldin.
Kızına da maşallah sağlıcakla büyüt inş.

kopiş adet oldum test yapmadım
oy kuzum, vardır Rabbimin bir bildiği, evinize geçin önce bir.. aklın rahat etsin.. bir de bakmışsın herşey kendinden oluyor..

hoşgeldin canım.. eskisi gibi lak lak etmesek te beraber ilerliyoruz işte :)
bebişin hayırlı olsun.. sağlık mutluluk huzur dolu bir çocukluk yaşasın..

cnm basin sagolsun guzelim
mekani cennet olsun Allah sabir versin

gozunaydin gulum Allah sizlere ömür versin......hosgeldin gulum aynen devam ediyoruz sende katil bize devam edelim

sağolun kızlar ALLAH hepinizin gönlüne göre versin inş,ben 1 yıldır ailemin yanına gidemedim 3 güne kadar onların yanına gidicem 2 aylığına ordada internet yok ama dönüşte bulurum ben yin:126:e sizi

Şttt hanım hanıımmm.. nöryonuz anam.. kaç gündür çıt çıkmamış ayol..

Medim sen nasılsın balım ?

sorma izin telasi basladi 6 temmuz ins turkiyedeyiz cnm bnm 5 hafta tadini cikaralim ins

ouu gözün aydın canım.. :))
bende eşimin sorumsuzluklarına sinirleniyorum.. memlekete gitmek istiyorum ama emrenin evrakları hallolması lazım, nüfüs müdürlüğüne gidilecek sonra da kaymakamlığa evraklar apostillenecek.. uzun sürmeyeceğini bilsem emreyi halasına bırakıp gidicem de.. uzun süre durmaz.. zaten huysuz dede modunda takılıyor bezdirir kadıncağızı..
bir de eşimin kimliği de lazım.. o da gündüz çalıştığı için ona da lazım oluyor..
gerildim iyice ya..

ouu gözün aydın canım.. :))
bende eşimin sorumsuzluklarına sinirleniyorum.. memlekete gitmek istiyorum ama emrenin evrakları hallolması lazım, nüfüs müdürlüğüne gidilecek sonra da kaymakamlığa evraklar apostillenecek.. uzun sürmeyeceğini bilsem emreyi halasına bırakıp gidicem de.. uzun süre durmaz.. zaten huysuz dede modunda takılıyor bezdirir kadıncağızı..
bir de eşimin kimliği de lazım.. o da gündüz çalıştığı için ona da lazım oluyor..
gerildim iyice ya..

ah bu erkeler neden yavastan alirklarki ben yapmasam butun isler kalacak yaaaaa vurdumduymaz bunlar anam

ay kızlar yazmayıayım dedim ama sizden başka kimseyle paylaşmıyorum böyle şeyleri.
Bi yandan kendimi de gaza getirmek istemiyorum. ama her ay başka bi şeyden acaba hamilelik belirtisi mi diye şüpheleniyorum.

bu sefer de bi kaç gündür mide bulantısı çekiyorum.Sabah kalkınca mide yanması gibi akşam da aynı saatlerde mide bulantısı çekiyorum
Başım da dönüyor 1 haftadır.

Daha adetime 1 hafta var. hem çok erken hem de psikolojik kesin. KEndime kızıyorum artık ..

Yine de bi umut işte ... Ne olur dua edin bnm için gerçek olsun şu belirtiler:)))

Back
X