Eski dostlar hep beraber elele verelim

ay kızlar yazmayıayım dedim ama sizden başka kimseyle paylaşmıyorum böyle şeyleri.
Bi yandan kendimi de gaza getirmek istemiyorum. ama her ay başka bi şeyden acaba hamilelik belirtisi mi diye şüpheleniyorum.

bu sefer de bi kaç gündür mide bulantısı çekiyorum.Sabah kalkınca mide yanması gibi akşam da aynı saatlerde mide bulantısı çekiyorum
Başım da dönüyor 1 haftadır.

Daha adetime 1 hafta var. hem çok erken hem de psikolojik kesin. KEndime kızıyorum artık ..

Yine de bi umut işte ... Ne olur dua edin bnm için gerçek olsun şu belirtiler:)))

kız belirti için daha çok erken :) 5-6. haftada anca başlar ..
ama umalım ki hamişsindir :) inşallah güzel haberlerini alırız..

Şttt hanım hanıımmm.. nöryonuz anam.. kaç gündür çıt çıkmamış ayol..

Medim sen nasılsın balım ?

ıyıyım koprına sen nasılsın?
lısans son sınıftaydım ıkı dersten bute kalayı beklıyodum oyle de oldu suan onlarla mesgulum karıyerıme odaklandım sinirli full makyajlı karıyer manyagı ıs kadını modundayım

kopişim ben de farkındayım zaten, daha belirti falan olmaz..Benim ki stresten kesin..

Ben bi hafta öncesinde başlıyorum işte böyle kendimi dinlemeye...

Ple deme bir bayan kkda xine bulantim vat yorgunum halsizim dedi bn hamileyim dedi adet ginunde test yapti
Su an hsmile cnmerkende olabilir bn bunu gordum yani
Hadi ins tatilden once mujde ver bana

Kizlar bnmde Aksam yemek yaparken kadigim tezgaha
Vurdu inanilmaz agridi yururken bile kasiklarim agriyor
Bir haftadir bu bole ama sag kadihim daha cok agriyor haxir olsun

Ple deme bir bayan kkda xine bulantim vat yorgunum halsizim dedi bn hamileyim dedi adet ginunde test yapti
Su an hsmile cnmerkende olabilir bn bunu gordum yani
Hadi ins tatilden once mujde ver bana

Kizlar bnmde Aksam yemek yaparken kadigim tezgaha
Vurdu inanilmaz agridi yururken bile kasiklarim agriyor
Bir haftadir bu bole ama sag kadihim daha cok agriyor haxir olsun

Gurbet ablacım inşdediğin çıkar yarın beklenmeyen günüm ..Şuan bir belirtim yok. Gün içinde 1 2 defa bulantı oluyo sanırım psikolojik..Ben bu psikolojiyle nası başa çıkıcam bi yol bulamadım..Sanırım bnm derdim psikolojik tamamen...

Duanı esirgeme de yarın gelmesin şu kırmızılar...

Gurbet ablacım inşdediğin çıkar yarın beklenmeyen günüm ..Şuan bir belirtim yok. Gün içinde 1 2 defa bulantı oluyo sanırım psikolojik..Ben bu psikolojiyle nası başa çıkıcam bi yol bulamadım..Sanırım bnm derdim psikolojik tamamen...

Ayniyiz senle hehe yavrum be hadi beraber kalak mart topigine yazak

kopişim ben de farkındayım zaten, daha belirti falan olmaz..Benim ki stresten kesin..

Ben bi hafta öncesinde başlıyorum işte böyle kendimi dinlemeye...

pşşt .. pınar.. var mı gelen giden..

pşşt .. pınar.. var mı gelen giden..

Koprinacım hala gelen giden yok..2 gün geçti bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı ...
İnanamıyorum kızlar acaba hamile miyim yoksa test mi beni yanıltıyor...

NE yapsam nasıl emin olabilirim..Kan testi mi versem? yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama 2. çizgi silik çıktı...gelen giden de yok..Allahım şu mübarek gün benim de yüzüm gülsün inş...

Koprinacım hala gelen giden yok..2 gün geçti bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı ...

NE yapsam nasıl emin olabilirim..Kan testi mi versem? yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama 2. çizgi silik çıktı...gelen giden de yok..Allahım şu mübarek gün benim de yüzüm gülsün inş...

yap testini yap
mübarek günlere girdik Rabbimin mucizesidir inşallah :nazar::nazar:

yap testini yap
mübarek günlere girdik Rabbimin mucizesidir inşallah :nazar::nazar:

İnş craftm ya gözlerim doldu ağlayamadım iş yerindeyim kimseye anlatamadım da..Eşime de söylemek istemiyorum kan testi doğrulamadan ..ama test yaptırmaya vaktim yok ..nası yapsam ki..
yarın da istanbulda toplantım var 2 gün ordayım eşimden de ayrıyım..söylemeden gidersem içim rahat etmeyecek..

selam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin bebiş bekleyen arkadaşlarım bu ay kavuşsun meleklerine :)

İnş craftm ya gözlerim doldu ağlayamadım iş yerindeyim kimseye anlatamadım da..Eşime de söylemek istemiyorum kan testi doğrulamadan ..ama test yaptırmaya vaktim yok ..nası yapsam ki..
yarın da istanbulda toplantım var 2 gün ordayım eşimden de ayrıyım..söylemeden gidersem içim rahat etmeyecek..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yavrum yaa nasil sevindim bilemessin yaaaa
dedim yaa mart topiginde beraber yazalim diye galiba evet yazicaz yaaa sanirim bende hamisim yaa
ovu tetsi ile test yaptim cift cizgi cikti biri sdilikte olsa yarin da normal test yapicam ins benmde gelen giden yok iki gun gecti
539696_427071837336945_1975841516_n.jpg

Son düzenleme:
selam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin bebiş bekleyen arkadaşlarım bu ay kavuşsun meleklerine :)

sagol gulum seninde esya toparlamaktan msj bile atamadim yaaa turkiyeye gelicez kizlar arabayla onlari halleddim arabaya yukledim yarin yolcuyuz ins donuste insallah yeniden yazariz kizlarrrr

sagol gulum seninde esya toparlamaktan msj bile atamadim yaaa turkiyeye gelicez kizlar arabayla onlari halleddim arabaya yukledim yarin yolcuyuz ins donuste insallah yeniden yazariz kizlarrrr

canımmm .. inşallah kan tahlilin de pozitif çıkar.. ay çok sevindim canım yaa.. hadi yaptırdığın zaman bize de yaz.. olmadı özel bir hastaneye git işten sonra yaptır kan tahlilini 1-2 saatte en geç sonuçlanır herhalde..

Gurbet abla.. bişi dicem de..
ovulasyon testiyle gebelik testi yapanı da ilk seni duydum :))) belki yumurtlama dönemindeydin de ikinci çizgi silik çıkmış... Rabbim gönlüne göre versin ..

Kıııııızzzzzz inanmiyorum silik milik çıkmış işte niye sevinmiosun :52:

Hemen kan tahlilide yaptır tescillendir hadi merakta bırakma bizi ...

HAdi inş gurbet ablayla beraber güzel haberler verirsiniz bizlere.. :nazar:

Anam ben 2 senedir tek çizgi görmekten bi hal oldum gerçi son bi senedir yapmiorum artık ama ikinci çizginin gölgesini dahi görsem tamamdır :9:

Kızlar işte 2 senedir beklediğim an geldi ve buraya doyasıya yazabilirim..İnanın sevincimi ilk sizinle paylaşıyorum..Biraz önce doktordan geldim..

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee..........

kan testim çarşamba günü 140çıktı.. bugün tekrar idrar testi yaptı doktor.rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin dedi....
ama kese görünmedi inş çarşamba günü görücezz.....

Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...Gurbet abla senin de müjdeni, bekliyorummm..

Benimle kalbi çarpan dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....

Kızlar işte 2 senedir beklediğim an geldi ve buraya doyasıya yazabilirim..İnanın sevincimi ilk sizinle paylaşıyorum..Biraz önce doktordan geldim..

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee..........

kan testim çarşamba günü 140çıktı.. bugün tekrar idrar testi yaptı doktor.rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin dedi....
ama kese görünmedi inş çarşamba günü görücezz.....

Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...Gurbet abla senin de müjdeni, bekliyorummm..

Benimle kalbi çarpan dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....

BUDUR BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maşallah ay içim çekildi aman aman ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf hadi 9 ay sağlıkla geçsin Rabbim yüzümüze gülsün

BUDUR BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maşallah ay içim çekildi aman aman ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offf hadi 9 ay sağlıkla geçsin Rabbim yüzümüze gülsün

Craftym çok sağol cnm ...Sen de yakınen biliyosun nasıl beklediğimi...

Çook şükür kendiliğinden geldi bebeğim..Daha kese yi göremedik ama inş onu da görücez.Kalp atışlarını da duydummu iyice inanıcam artık anne olacağıma..

Eşim nasıl havalara uçtu..küçük birer fenerbehçe patikleri almıştım test kitini önüne koydum öyle süpriz yaptım ..Ama inanamadı hemen doktora gidelim dedi.doktor da görünmez daha ama test sonucu hamilesin diyor dedi.

Tüm aileye söyledik..inş sağlıkla devam ederiz yolumuza kötü düşünmek istemiyorum..Yine sizin dualarınıza ihtiyacım var..

Ama şunu söyleyeyim ki aklım ve kalbim bebek yolu gözleyen diğer arkadaşlarımda... İnşallah medi,erce,gurbet,eslem ve diğerleri de müjdeleyecekler bizi yakında..

Back
X