Eski dostlar hep beraber elele verelim

bende özledim kızlar sizleri.
akıllım emzirmek anne için büyük bir nimet.ben emziriyorum sadece.diyetsiz falan eski kiloma döndüm sayılır.2 kilom kaldı gerçi spor yapmam lazım ama bunada şükür.ilk zamanlar hep öyle kalıcam sanmıştım.

kuzum ben de sadece emziriyorum üstelik 2 bebe emziriyorum ama baskül çakıldı kaldı 84 te
3 kişilik değil de 5 kişilik yiyorum sanırım:1:

Kizlar

Nasilsiniz görüşmeyeli?

Ben oğlumun pesinde koşturup duruyorum.Kilo milo kalmadı hatta sanırım eskisinden daha zayıf olucam bu gidişle. Yürüme çalısmalarındayiz . Zaten hareketliydik iyice coştuk. Yemekle hala aramız yok. Ve hala bir gaz bombasiyiz:) Aksama kadar yedirme yürütme uyutma, aksam 1-2 saat babaya teslim ve gece de gaz uyanmalariyla günler geçip gidiyo

Ama çok eğlenceli dönemlerimiz başladı. Oyunlar oynuyoruz artık..

6 kasim itibariyle 1 yasımızı doldurduk ve anne sütüne de nokta koyduk. Yogun mücadelelere bu zamana kadar verdim çok şükür.

Şimdi ayağımda oğlumda yazıyorum size. Kalkıp öğle yemeğini hazırlığım bucurumun:)

Öpüyorum hepicinizii

Kizlar

Nasilsiniz görüşmeyeli?

Ben oğlumun pesinde koşturup duruyorum.Kilo milo kalmadı hatta sanırım eskisinden daha zayıf olucam bu gidişle. Yürüme çalısmalarındayiz . Zaten hareketliydik iyice coştuk. Yemekle hala aramız yok. Ve hala bir gaz bombasiyiz:) Aksama kadar yedirme yürütme uyutma, aksam 1-2 saat babaya teslim ve gece de gaz uyanmalariyla günler geçip gidiyo

6 kasim itibariyle 1 yasımızı doldurduk ve anne sütüne de nokta koyduk. Yogun mücadelelere bu zamana kadar verdim çok şükür.

Şimdi ayağımda oğlumda yazıyorum size. Kalkıp öğle yemeğini hazırlığım bucurumun:)

Öpüyorum hepicinizii

Özletiyorsun kendini :) eminim fırsatın olmuyordur foruma bakmaya ama daha sık görelim yani:)
doğum günüsü kutlu olsun paşamın. maşallah ona. bizde aynı çabalardayız. birkaç adım atıp gerisini emeklemeyle tamamlıyor Emre
2-3 haftadır böyle yakındır bizim de yürümemiz :) artık elimden tutup dış kapıya götürüyor yavrum .. da havalar soğudu sık sık çıkamıyoruz
günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
oğluşunu da merak ediyorum :)

Evet cnm fırsat bulmam zor oluyo ama artık telefonumda int var daha sık girerim ins.

Oglusumun fotografını da ilk fırsatta sana yollarım

Öptüm Paşani ve seniii

Özletiyorsun kendini :) eminim fırsatın olmuyordur foruma bakmaya ama daha sık görelim yani:)
doğum günüsü kutlu olsun paşamın. maşallah ona. bizde aynı çabalardayız. birkaç adım atıp gerisini emeklemeyle tamamlıyor Emre
2-3 haftadır böyle yakındır bizim de yürümemiz :) artık elimden tutup dış kapıya götürüyor yavrum .. da havalar soğudu sık sık çıkamıyoruz
günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
oğluşunu da merak ediyorum :)

Kizlar

Nasilsiniz görüşmeyeli?

Öpüyorum hepicinizii

kızlar nasılsınız?
valla yaramaz sıpadan vakit bulamıyorum ama arada bakıyorum sizlere.benim bebiş 7 aylık oldu çok şükür.
akıllım ikizler çok tatlı maşallah.
öpüyorum hepinizi....

nilikomun 1 yaş şerefine telefondan canlı yayın ikiz bıdıklar :7:

Eki Görüntüle 541297

ay maşallahh size ya..Ne güzel büyütmüşsünüz bebişleri...

Bıdığım ikizler çok sirin Allah bağışlasın..

Kopricim senin emrecik gezgin olacak galiba...

Ben de heyecanla bekliyorum kucağıma alacağı günleri ...Biz de 6. ayımıza girdik çok şükür.Bebeğimin şimdilik bi sıkıntısı yok bana , uslu çocuk olacağa benziyor.

Hepinizi özlemişim..Herkese sevgiler....

Evet cnm fırsat bulmam zor oluyo ama artık telefonumda int var daha sık girerim ins.

Oglusumun fotografını da ilk fırsatta sana yollarım

Öptüm Paşani ve seniii
Yeni ysiniz hayirli olsun guzelimmm
Hosgeldinnn
ay maşallahh size ya..Ne güzel büyütmüşsünüz bebişleri...

Bıdığım ikizler çok sirin Allah bağışlasın..

Kopricim senin emrecik gezgin olacak galiba...

Ben de heyecanla bekliyorum kucağıma alacağı günleri ...Biz de 6. ayımıza girdik çok şükür.Bebeğimin şimdilik bi sıkıntısı yok bana , uslu çocuk olacağa benziyor.

Hepinizi özlemişim..Herkese sevgiler....
Cnm ne guzel yolu yariladinn:nazar:

nehaber kızlar ya
kımsecılkler yok yıne

ben gecıcı menopozdayım bu ay adet olmadım o ıgne hemen kestı valla
ates basıyor bas agrılarım oluyor

gece tişörtle yatıyorum :(:(:(

nehaber kızlar ya
kımsecılkler yok yıne

ben gecıcı menopozdayım bu ay adet olmadım o ıgne hemen kestı valla
ates basıyor bas agrılarım oluyor

gece tişörtle yatıyorum :(:(:(

Tatlim gecmis olsun guzelim
InsAllah hersey guzel olacak gececek
Bugunlerde
Yavrum cocuk coluga karisti herkes zar zor geliyollaar

selam kizlar akillim neguzel buyumus minisler. trilaylom 1sene oldumu yaa necabuk geciyo zaman. koprina ya benim de sutum biticek galiba azaldi cok:( benim bal bocegm bizim yedigmz herseyden istiyo yaninda bisey yenmio :) 6 aylik oldu yurumeye merakli erken yurucek galiba bide memme diyo yaaa :)

Medimm geçici bir süreç bu, kolay atlatırsın inşallah.en kısa zamanda da bebişin göbişine konar inşallah.

Ah kızlar..
ben bu aralar depresyona giricem sanırım. Canım çok sıkılıyor bu duruma.
oğlum çok mızmız, o stres yaptıkça bende yapıyorum. çok sabırlı davranıyorum ama bir yerde artık illallah demeye başlıyorum.
biliyorsunuz yalnızım birde. havalar da soğudu dışarı çıkarmıyoruz emre iyice huysuzlanıyor evde durdukça. elimi açıkta görmesin yapışıyor mıy mıy da mıy mıy dış kapıya götürüyor hemde günde kaç defa sayamıcam.. şimdi de babası alıştırdı kapıyı açıp bina boşluğunda ses yapıyoruz ah uh diye. yankılanınca hoşuan gidiyor ama hem o üşüyor hem evi soğutuyoruz. ben kapıyı açmıyorum iyice kızıyor. ne yapıcam ben bu kış hiç bilmiyorum. kendi gitse kapının yanında oynasa .. yokkk.. beni de sürüklüyor. oyuncaklarla oynamıyor kesinlikle.
okadar kıprak ki anlatamam... pazar günü beşikten düştü içim gitti yavruma bişi oldu diye aklım çıktı. çok şükür alnında ufacık sıyırıkla atlattık. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
çok bunalıyorum sonrada böyle dediğime pişman oluyorum. bazen evde sinirden yan odaya geçip gazete yırtıyorum çığlık atıyorum o derece kötüyüm :( böyle devam ederse sanırım doktor desteği almam gerekecek. of içim şişmiş..

16aralıkta oğluşumun doğum günü var, ama yoğunlaşıp hazırlıklara başlayamadım bir türlü..

umarım herkez iyidir.. bizden böyle..

Son düzenleme:
Medimm geçici bir süreç bu, kolay atlatırsın inşallah.en kısa zamanda da bebişin göbişine konar inşallah.

Ah kızlar..
oğlum çok mızmız, o stres yaptıkça bende yapıyorum. çok sabırlı davranıyorum ama bir yerde artık illallah demeye başlıyorum.
biliyorsunuz yalnızım birde. havalar da soğudu dışarı çıkarmıyoruz emre iyice huysuzlanıyor evde durdukça. elimi açıkta görmesin yapışıyor mıy mıy da mıy mıy dış kapıya götürüyor hemde günde kaç defa sayamıcam.. şimdi de babası alıştırdı kapıyı açıp bina boşluğunda ses yapıyoruz ah uh diye. yankılanınca hoşuan gidiyor ama hem o üşüyor hem evi soğutuyoruz. ben kapıyı açmıyorum iyice kızıyor. ne yapıcam ben bu kış hiç bilmiyorum. kendi gitse kapının yanında oynasa .. yokkk.. beni de sürüklüyor. oyuncaklarla oynamıyor kesinlikle.
okadar kıprak ki anlatamam... pazar günü beşikten düştü içim gitti yavruma bişi oldu diye aklım çıktı. çok şükür alnında ufacık sıyırıkla atlattık. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
çok bunalıyorum sonrada böyle dediğime pişman oluyorum. bazen evde sinirden yan odaya geçip gazete yırtıyorum çığlık atıyorum o derece kötüyüm :( böyle devam ederse sanırım doktor desteği almam gerekecek. of içim şişmiş..

16aralıkta oğluşumun doğum günü var, ama yoğunlaşıp hazırlıklara başlayamadım bir türlü..

canımmm çok takmışsın sen kafana azcık rahat ol .canı skılıyo emrenin annesi oyun arkadaşı falan yokmu kuzunun olmadı biraz oyuncakları yere döküp sende onunla oyna biraz oyala kendi başına oynamaktan hoşlanmıyo demekki yavrum .
allah korusun büyük kazalardan ama çocuklar düşe kalka büyüyo ,daha dizleri yaralancak kanıcak anne uffff oldu öp dicek .güzel telaşlar bunlar rabbim acılarını göstermesin .ayaklarına taş dolanmasın ,kötü insanlardan korusun .
facedeki resimlerine bayıldım çoook ttlı bi sıpa olmuş :nazar::nazar::nazar::nazar:
cerende ekrandan sevdi anne güzelliğie bak diyo :nazar::nazar::nazar:

kopiş çok tatlısınız ya soyle bı gozumde canlandırdım da komık ıle geldı bana :):):)

senın acından hıc komık dııl bılıyorum gorumcemde goruyorumonun bebegı de cok hareketlı kadın ıgne ıplıge dondu kosturmaktan:)

allah kaza bela vermesın saglık versın de aşılır bunlarda sen yanlıuz kaldıgın ıcın boyle olmussun keske arkadas fılan olabılse bırılerı sana bılmem durumunuz varmı bakıcı tutsan bı surelıgıne sende nefes alırsın

komple bakıcıya brak demıyoreum ama boyle bırıyle anlassan da daraldıgında
sana destek olsa

Ah kızlar..

Koprinam sen bunalmışsın anam.Ama yersiz ve gereksiz eğer sadece bu anlattıklarınsa. Ne güzel bak çocuğun sağlıklı ve sıcacık evinde bakabiliyorsun.
Seni yoracak bunaltacak elbet. Ama kızların dediği gibi yalnız kalma çok.Sürekli emreyle olduğundan kendine vakit ayırmadığından bunalmışsın bence.Biraz konu komşu akraba falan gez derim.
Belki kafanı dağıtacak bi kitap, alışveriş, belki yeni yemek tarifleri vb kendine ufak zaman dilimleri ayır bence.

Sorunsuzluktan canımız sıkılıyor bazen.

Biz 6. ayın sonuna dayandık artık. Kontrollerim yolunda gidiyor. Detaylı da kirpiklerini gördüm oğlumun uzun uzun. sabırsızlanıyorum ama zaman geçmiyor sanki..

Desteğiniz için sağolun canlarım, görüşmeler var ama hepsi çocuklu... Oysa ben oy mıydı duymak istemiyorum, emrem yürüme çabalarında ve tek sıkıntısı o, gündüz daha iyi gibi beni en çok yoran da onu gece uykusuna yatırmak, Rabbimden sabır ve selamet diliyorum

ou 1 haftadır kimse ses çıkarmamış. hayırdır inşallah. hey.

müjdeleyim dedim. oğlum artık tıpış tıpış yürüyor teyzeleri. bu ara virüs gibi herkeze bulaşan gangnam style'de emre coşuyor :) anası gibi oynak olacak yavrum herhalde

ou 1 haftadır kimse ses çıkarmamış. hayırdır inşallah. hey.

müjdeleyim dedim. oğlum artık tıpış tıpış yürüyor teyzeleri. bu ara virüs gibi herkeze bulaşan gangnam style'de emre coşuyor :) anası gibi oynak olacak yavrum herhalde

gözün aydın kopiş:)

hakkaten kımsecıkler kalmadı bırkac kısıden baska :(
kendımden haber vereym bari..
cumartesı kontrolum var
anya konya bellı olcak tupe baslıyoruz derlerse baslancak napalım

Son düzenleme:

cumartesı kontrolum var

hayırlısı olsun kuzum .belkide nasip tüp bebektir kimbilir
güzel haberlerinide alıcaz inşallahhh

cumartesı kontrolum var

CNM HAYI^RLI haberle gel hadi bakalim nasipte ne varsa o oluyor guc olmasin gec olsun seninle olsun insAllah

ercem cnm sen ne yaptin kiz citir olmusuundur sen simdii

kopisss buyu^dunuz masAllah yaaaa ne guzel :nazar:tipis tipis yurumeler cekmece doplap bosaltmaalar baslmistir artikkk

cumartesı kontrolum var

ay bugün kontrolün varmış, haberlerini bekliyoruz kuzum. hayırlısı olsun tüp ise tüp.

Back
X