Eski dostlar hep beraber elele verelim

Emremm teyzelerini öper :)))

$DSC_0200.webp$DSC_0375.webp

Selam bacılarımmmmm

bız bugun yavrularımızın ademmı havvam oldugunu ogrendık :)

bir minik kızım
birde minik oğlum olacak Rabbim bağışlasınınsallah saglıkla:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52:

Selam bacılarımmmmm

bız bugun yavrularımızın ademmı havvam oldugunu ogrendık :)

bir minik kızım
birde minik oğlum olacak Rabbim bağışlasınınsallah saglıkla:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52:

Masallahh canim, bak okadar bekledin rabbim seni nasil mükafatlandirdi ,her iki güzel duyguyu tattiricak insallah, cok sevindim, kucagina aldigin günüde göstersin rabbim insallah.kendine ve yavrularina dikkat et, allaha emanet olun, cok öptüm

merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcık :43::43::43:eşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım :27::27::27:
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmm :1::1::1:rabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin :nazar::nazar:

bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .

herkesi öpüyoruz .arada bi sesss verin

Canim benim rabbim kucaginizada almayi nasip etsin saglikli bir sekilde insallah, kendine cok dikkat et,
cok öptüm, allaha emanet ol

Son düzenleme:
bugün biz doktora gittik teyzeler .benim sıpa ödümü koparttı kahverengi pembe akıntım oldu iki gün .bugün tekrarlayınca doktor amcamıza gittik .ilk önce sırtı dönüktü ,doktor su iç idrara sıkışık gel bekleyelim azcık dedi o anda babamız geldi içerriye ve bizim velet babayı görünce başladı şov yapmaya .hemen döndü kafasını kaldırdı korkama anne ben iyiyim der gibi elini salladı .çok fena oldum çok :43::43::43::43::43:sonra ense ölçümü yaptı herşey iyi gözün aydın dedi :nazar::nazar:
progestan verdi artı kalsiyum magnezyum vitamin bissürü ilaç içicem ve kesin istirahat .ha bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi .ceren havalarda çok mutlu

Sarım benimmmm maşallah koprim çok tatluuu
Sağol teyzesii :)))
Masallah annesi pasaya, allah saglik sihhat versin, alim ismiyle alimlerden eylesin kocaman öpüyorum emrenin yanaklarindan
Cümlemizinkini potim.
hey maşallah. Ecrin sen nekadar kokoş bişiysin teyzem yaaa :) öp annesi benim için
bugün biz doktora gittik teyzeler .benim sıpa ödümü koparttı kahverengi pembe akıntım oldu iki gün .bugün tekrarlayınca doktor amcamıza gittik .ilk önce sırtı dönüktü ,doktor su iç idrara sıkışık gel bekleyelim azcık dedi o anda babamız geldi içerriye ve bizim velet babayı görünce başladı şov yapmaya .hemen döndü kafasını kaldırdı korkama anne ben iyiyim der gibi elini salladı .çok fena oldum çok :43::43::43::43::43:sonra ense ölçümü yaptı herşey iyi gözün aydın dedi :nazar::nazar:
progestan verdi artı kalsiyum magnezyum vitamin bissürü ilaç içicem ve kesin istirahat .ha bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi .ceren havalarda çok mutlu

vay sıpa vay.. oğlum anneyi korkutma. çok bekledi seni. bi de şimdiden babaya şovlar falan noluyoz :) annenin bi dediğini iki etme tamam mı güzel yeğenim. :)

abla ultrason resmin var mı son muayeneden

Bendeki son havadisleri de aktarayım.
3 aydır adet olmuyordum muhtemelen kendime bazı şeyleri çok stres yaptığımdan. ki emzirmiyorum geçen sene nisandan bu yana.
geçen hafta kontrole gittim. doktor illa önce gebelik testi yapmak istedi. gebe değilim dememe rağmen önce emin olmak istedi. tabi sonuç negatif. hormon testi bile yapma gereği duymadı ki bırakın ultrasonu. adet söktürücü yazdı. yarın son gün kullanıcam ondan sonra 2 hafta içinde adet olacakmışım. yani nerdeyse 4 aydır adet olmuyorum. ondan sonraki adette hormon testi yapalım dedi. olur da adet olmazsam bu iki hafta içinde gidecekmişim yine.

Masallahh canim, bak okadar bekledin rabbim seni nasil mükafatlandirdi ,her iki güzel duyguyu tattiricak insallah, cok sevindim, kucagina aldigin günüde göstersin rabbim insallah.kendine ve yavrularina dikkat et, allaha emanet olun, cok öptüm
amin pöticim kızın maşallah subhanallah cok tatlı Rabbım hayırlı sağlıklı omur versın anneciğini ömür boyu hiç üzmesin:)

ercem gecmısler olsun sımdıkı jenereasyon çok şakacı artık ogrendık..
benımkıler de pek şakacıydlar 1 ay kanama oldum günde ıkı apmul progestan ıgne oldum Rabbıme sukur ıyıler senınkı de ıyımıs bak Allahım esırgesın bagıslasın

Sağol teyzesii :)))

Cümlemizinkini potim.

hey maşallah. Ecrin sen nekadar kokoş bişiysin teyzem yaaa :) öp annesi benim için

vay sıpa vay.. oğlum anneyi korkutma. çok bekledi seni. bi de şimdiden babaya şovlar falan noluyoz :) annenin bi dediğini iki etme tamam mı güzel yeğenim. :)

abla ultrason resmin var mı son muayeneden

yaa sorma kopri fena korkuttu .ayyy cerende çok babacı varya buda öle olucak sıpa daha anasının karnında babaya işve cilve offf off .ama eşimide bi sevinç canımm yaa ne hevesleri var .rabbim yarıda bırakmasın :nazar::nazar:

canım resmimiz varda doktor sırtı dönükken çekmiş .perşembe tekrar gidicem net bi resim olursa eklerim

sanada geçmiş olsun canım .mevsim değişikliklerinde oluyo öle sapmalar .bi zamanlar kırmızılar gelmesin derken şimdi yolunu gözlüyoruz .biz kadınlar işimiz çok zorr

Son düzenleme:
amin pöticim kızın maşallah subhanallah cok tatlı Rabbım hayırlı sağlıklı omur versın anneciğini ömür boyu hiç üzmesin:)

ercem gecmısler olsun sımdıkı jenereasyon çok şakacı artık ogrendık..
benımkıler de pek şakacıydlar 1 ay kanama oldum günde ıkı apmul progestan ıgne oldum Rabbıme sukur ıyıler senınkı de ıyımıs bak Allahım esırgesın bagıslasın

saol medicim .ikimizinde son olsun bi daha görmeyelim kırmızılar inş .insan nası korkuyo :nazar::nazar:rabbim hepimizinkini korusun .galiba biraz bu geç gelen bebeler nazlı oluyo .kasım topiğinde de epey kanaması olan tedaviyle olan arkadaşlar var .
bana iğne değilde hapını verdi

Merhaba eski dostlar size güzel bi haberim var ana öncelikle gurbet ablaya gecmiş olsun diyorum ben ikinci bebeğime hamilerim yeni öğrendim su an 6 haftalık sürpriz oldu bize eşim askerde yedek Şubay olarak hamileliğin onay geçecek galiba ama belki yanıbaşa gidebiliriz benden haberler böylesimdilkil medi biri kız biri oğlanmıs beklediğine değdi canım dağılacaklar kucağına alırsın inşallah

Merhaba eski dostlar size güzel bi haberim var ana öncelikle gurbet ablaya gecmiş olsun diyorum ben ikinci bebeğime hamilerim yeni öğrendim su an 6 haftalık sürpriz oldu bize eşim askerde yedek Şubay olarak hamileliğin onay geçecek galiba ama belki yanıbaşa gidebiliriz benden haberler böylesimdilkil medi biri kız biri oğlanmıs beklediğine değdi canım dağılacaklar kucağına alırsın inşallah

ay maşallah :) daha dün gibiydi adet takip ediyorduk. şimdi süprizler bile oluyor. allah tamamına erdirsin yubacım. :)

kızlaar 3 buçuk ay sonra adet oldum şükür. adet söktürücü yazmıştı doktor. işe yaramayacağını düşünmeye başlamıştım artık. sonraki adetimde muayeneye gidicem.
halime bakın ya :) adet oldum diye seviniyorum.

kızlaar 3 buçuk ay sonra adet oldum şükür. adet söktürücü yazmıştı doktor. işe yaramayacağını düşünmeye başlamıştım artık. sonraki adetimde muayeneye gidicem.
halime bakın ya :) adet oldum diye seviniyorum.

Ben 2011 Eylül'den beri adet olmuyorum :) emzirdiğimden midir nedir tık yok

Back
X