- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bacılarımmmmm
bız bugun yavrularımızın ademmı havvam oldugunu ogrendık :)
bir minik kızım
birde minik oğlum olacak Rabbim bağışlasınınsallah saglıkla![]()
merhaba kızlarrrr
geçen gün ailecek doktora gittik bebişimizle tanışmaya .kalp atışlarını dinledik ,ultrasondaki görüntüsü inanılmazdı çok duygusallaştık ben ağladım azcıkeşim inanamadı ilk defa ultrasonda bebek gördük ya ailecek şok olduk .bizimki yayılmış ohhhh keyf yapıyodu .cerenin yorumu anne bu erkek olucak bak gör kızlar öle yatarmı annesi babası gelmiş azcık toparlanması lazım
ceren ultrason resmini okulunda hatta yaşadığımız yerde herkese gösterdi bakınnn kardeşime diye .yavrum nasıl mutlu ve hevesli onu gördükçe yine ağlıyorum ayol ne sulu gözlü oldum .görmemiş çocuğu modundadıyız azcık ama çevrediler bizden hevesli .doktora gidişimi gelişimi merakla bekliyolar .mahallemdekiler bile eve herhgün değişik bi yemek gönderiyo sen şimdi hamilesin iyi beslen diye .kilo aldımmmmmrabbime sonsuz şükürler olsun ,herkese nasip etsin
bu arada 9 mayısta ense kalınlığına bakılcak ama 2 li test yaptırmıcam istemiyorum .çevremde çok kötü öenek var bu konuda .aklımın karışmasını istemiyorum .
herkesi öpüyoruz .arada bi sesss verin
Canim benim rabbim kucaginizada almayi nasip etsin saglikli bir sekilde insallah, kendine cok dikkat et,
cok öptüm, allaha emanet ol
Sağol teyzesii :)))Sarım benimmmm maşallah koprim çok tatluuu
Cümlemizinkini potim.Masallah annesi pasaya, allah saglik sihhat versin, alim ismiyle alimlerden eylesin kocaman öpüyorum emrenin yanaklarindan
hey maşallah. Ecrin sen nekadar kokoş bişiysin teyzem yaaa :) öp annesi benim için
bugün biz doktora gittik teyzeler .benim sıpa ödümü koparttı kahverengi pembe akıntım oldu iki gün .bugün tekrarlayınca doktor amcamıza gittik .ilk önce sırtı dönüktü ,doktor su iç idrara sıkışık gel bekleyelim azcık dedi o anda babamız geldi içerriye ve bizim velet babayı görünce başladı şov yapmaya .hemen döndü kafasını kaldırdı korkama anne ben iyiyim der gibi elini salladı .çok fena oldum çoksonra ense ölçümü yaptı herşey iyi gözün aydın dedi
progestan verdi artı kalsiyum magnezyum vitamin bissürü ilaç içicem ve kesin istirahat .ha bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi .ceren havalarda çok mutlu
amin pöticim kızın maşallah subhanallah cok tatlı Rabbım hayırlı sağlıklı omur versın anneciğini ömür boyu hiç üzmesin:)Masallahh canim, bak okadar bekledin rabbim seni nasil mükafatlandirdi ,her iki güzel duyguyu tattiricak insallah, cok sevindim, kucagina aldigin günüde göstersin rabbim insallah.kendine ve yavrularina dikkat et, allaha emanet olun, cok öptüm
bugün biz doktora gittik teyzeler .benim sıpa ödümü koparttı kahverengi pembe akıntım oldu iki gün .bugün tekrarlayınca doktor amcamıza gittik .ilk önce sırtı dönüktü ,doktor su iç idrara sıkışık gel bekleyelim azcık dedi o anda babamız geldi içerriye ve bizim velet babayı görünce başladı şov yapmaya .hemen döndü kafasını kaldırdı korkama anne ben iyiyim der gibi elini salladı .çok fena oldum çoksonra ense ölçümü yaptı herşey iyi gözün aydın dedi
progestan verdi artı kalsiyum magnezyum vitamin bissürü ilaç içicem ve kesin istirahat .ha bide kesin olmamakla beraber erkeğe benziyo dedi .ceren havalarda çok mutlu
Sağol teyzesii :)))
Cümlemizinkini potim.
hey maşallah. Ecrin sen nekadar kokoş bişiysin teyzem yaaa :) öp annesi benim için
vay sıpa vay.. oğlum anneyi korkutma. çok bekledi seni. bi de şimdiden babaya şovlar falan noluyoz :) annenin bi dediğini iki etme tamam mı güzel yeğenim. :)
abla ultrason resmin var mı son muayeneden
amin pöticim kızın maşallah subhanallah cok tatlı Rabbım hayırlı sağlıklı omur versın anneciğini ömür boyu hiç üzmesin:)
ercem gecmısler olsun sımdıkı jenereasyon çok şakacı artık ogrendık..
benımkıler de pek şakacıydlar 1 ay kanama oldum günde ıkı apmul progestan ıgne oldum Rabbıme sukur ıyıler senınkı de ıyımıs bak Allahım esırgesın bagıslasın
Merhaba eski dostlar size güzel bi haberim var ana öncelikle gurbet ablaya gecmiş olsun diyorum ben ikinci bebeğime hamilerim yeni öğrendim su an 6 haftalık sürpriz oldu bize eşim askerde yedek Şubay olarak hamileliğin onay geçecek galiba ama belki yanıbaşa gidebiliriz benden haberler böylesimdilkil medi biri kız biri oğlanmıs beklediğine değdi canım dağılacaklar kucağına alırsın inşallah
kızlaar 3 buçuk ay sonra adet oldum şükür. adet söktürücü yazmıştı doktor. işe yaramayacağını düşünmeye başlamıştım artık. sonraki adetimde muayeneye gidicem.
halime bakın ya :) adet oldum diye seviniyorum.