- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahDün sabahtan akşama kadar bir toplantıdaydım, ofis dışındaydım, o yüzden giremedim, akşam da dinlendim ve Leslie yaptım, bugün de öğleden sonra belki toplantı olacak, o yüzden hazır fırsat bulmuşken gireyim dedim
Önce selam verdikten sonra, biraz çalışayım, sonra da geçmişe dalayım
Canim krem icib de kusura bakma esim bile diyor vazen leyla misin diye. Kafam cok dolu galiba. Okuyorum ysziyirin ama dikkatli degilim genekde. Kafam vaska yerlerde hep sanki. Dikkatimi veremiyirum belku de
Evet duygusum gormedim seni.kusura bakma tatlim. Canim benim de aynen sonuclarim bir iki gunde cikmisti ben de sasirdim senin bu gecikneye. Ciksa da ogrensek bir sn once guzelim ya. Aman habetsiz birKma bizi. Hayra gelsin ins kuzum ruyamda da zaten veraber dojtora gidiyorduk sana soylemustim hayirlisi olsun kuzum ins
hadi bakalım keyifli bir gün olsun inşallahhhh nice doğum günleri geçirin birlikdeBugun esimin dogumgunu. Yuriyebilirse yakinda biryerde ona yemrk ismarlayacagim adamakilli fursat bulup bir hefmdiye alamadim ama sklimda plankar var anlatirim artik detaylu yRin. Hem eksik menulerimi de yazarim
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bes bucukta uyandim cunku on gunden fazladir namaz kulitorum maasallah cok d hevrsliyim yillar once ilk basladigim zananlardKi gibiyim ins burakmam yine. Uykumun tekrar gelmesini beklerken tlfdan girmeyi denrdim ben de.bugun doktora gidrcrz esimin kontrolu var su olayli haptan dolayi boyle zamsn zaman gidecegiz isimiz bitince ise donecegiz cunku takip etmem gereken bir is var aksam girecektim ama esim le ugrastim grip oluyor gibiydi ilsc kullanmasi da yasak oyuzden birzuru dogAl sey ysptim uyuttum terlesin diye. İyi geldi ama sonra da alerjisi cikti gunluk cikan. Hap da kullanamiyir bu krz de onubla ugrastik neyse ise yaradi da 12den sonra uyuduk
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahDün sabahtan akşama kadar bir toplantıdaydım, ofis dışındaydım, o yüzden giremedim, akşam da dinlendim ve Leslie yaptım, bugün de öğleden sonra belki toplantı olacak, o yüzden hazır fırsat bulmuşken gireyim dedim
Önce selam verdikten sonra, biraz çalışayım, sonra da geçmişe dalayım
sorun değil olur böyle şeylerrr
ana o rüuyayı anlatmadın sen bana daha dimi hayra karşı gelsinn
hadi bakalım keyifli bir gün olsun inşallahhhh nice doğum günleri geçirin birlikde
maşallahh canımm ALLAH kabul etsin bizlerede dua et..
oyy hastalıklarr peşinizi bıraksınn artık yaaaa..
kızlar günaydınnnn nasılsınızzz bakimmmm bugün benim için önemli bir gün evimin yakınında araştırma hastanesi var veri kayıt bölümü için başvuruda bulundum bugün mulakat varr eğer ben heyecanıma yenilmezsem inşallahhh işim olcak gibi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhh ama acayip heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaa neyse göüren okuyan iyi dileklerden bulunsun lütfennnnnnnn saat 3'de bugünnn
selam kızlar bugün mulakatım vardı o kadar stresli geçtik böyle u gibi bir masa düşünün etrafında 7-8 kişi sen ortada bir masa var orda oturuyorsun bu arada tek tek sınava alındık neyse kalevye önünde ama monitör böyle tam sağ yanında görmen imkansız bakarsan -3-4 saniyen gider neyse bir metin okudular 1 dk 250 harf yazmamız lazım ben evde 250 geçtim hatta 350 bile oldu ama orda o heyecanla gözlerin üzerimde mönitörde yok 338 harf yazdım ama kelime hatalarım çok olduğunu düşünüyorum çünkü çok heyecanlıydım ellerim titredi tuşlara basmakda zorlandım neyse böyle işteee artık gersi ALLAHIN takdiri nasibim varsa olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?