- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.141
cnm cnm sen gene yollardan geldin işlerin hep rast gitsin tatlım
aa emrahla konuşmuyormusun umarım sorununuzu çabuk atlatırsın
yeni saçın güle güle kullan bu arada senle pişti olduk bende geçen hafta saçımı kestirdim bende sarılar vardı uzayınca iki renkli saç oldu hiç sevmembende kuaföre gittim arkası kısacık erkek gibi yanları uzun bıraktırdım..süper oldu sarı saçlarım sadece uc kısımda kaldı
değişiklik iyi geliyor bana da yaradı kilo aldım hemen
duygu girmemiş umarım bi aksilik yoktur
serap ta bu hafta gözükmedi ve suna da hepsi iyidirler ee nede olsa anneler üçü de cocuk peşinde koşmaktan topiğe girememişlerdir
Nurdancigim gelmis hosgelmis ama pek iyi gelmemis gorunen o ki.uzuldum canim ya.ne oldu emrahla boyle. Hayirdir canim.canim cok da yorgun gecmis gunlerin uzulmenin yani sira
Kiyamam ya yazik valla git gel perisan oldun. Canim lutfen arada bazi haftalar ankarada kal toparlan biraz.her hafta her hafta.inat etme ankarada kalma konusinda lutfen. Havalar isindi yolculuk daha da yorar insani.lutfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar mrb nasilsiniz ben dunden beri inanilmaz kwyifsizdim ama cok guzel bir supriz oldu regl oldum hap iciyorum uc ay daha kullanacam sonra ne olacak belli degil ama hapi icmeye baslatali bir hafta olmadi ve regl oldum oyle mutluyum ku.stres mutluluk birbirine karisti agladim.a
Cok sukur cok sukur
Allahim.
Serap ve sunayi bilemiyorum ama.hem kendilwri hem cucukleri iyidir ins
Nurdancigim hosgeldin nasilsin fistik
Ay sagol canim ins ins. Dualarinda unutma beni emi
Canim. Ya gozumden kacmis o an.sen de saclarini kestirmissin please take a photo diyorum en kisa zamanda gorelim saclaribi.bence modern genc havali olmustur gule gule kullan
Ay sen anlatinca ben susma karari aldim cunku yolculugun senin icin can oldugunu farkettim ayni bensin bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?