- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.301
Korler sagirlar birbirini agirlar olacak resmen. Ben de sana yazmisim sen bana yazarken . Topigimiz gordugun uzere pek sakin. Gun gun sakinlesti. Ne yapsam onleyemedim daha da durgunlasti hatta bu duruma uzulup sinirlenip ben de bir veda yaptim artik baski beklenti olmadan paylasim yapmaya karar verdim arkadaslar da ayni fikirdeyse devam ederiz ya da yazmak istemezlerse tam bir final yapariz artik. Herseyin bir donemi sezoni var galiba.devam ettiremedik eski paylasimi saglikli bir sekilde. Herkes iyi olsun mutlu olsun gerisi bos zaten.saglik konusunda cok sey ogrendik ogrettik guzel arkadaslik ve dostluklar kazandik bunlar kazanclarimiz oldu oyizden topik kapansa da bisey kaybetmemis olur z zaten. Guzel dostlar arkadaslar kazanmana vesile olmak da ayri bir kazanc oluyor bu durumda benim.icin. kin degil kirginlik oluyor bizim gibi insanlarin kalbinde. O da zaman ya da adim ile ya da bir ani hafifliyor unut luyor. Bizler neleri unutmus insanlariz.oyizden boyleyiz galiba. Dost kardes kazandim guzel arkadaslar kazandim ama sen tam ikiz kardestin oyizden bugun bunlari yazabiliyoruz . Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins. İnsan kaybetmek cok kolay kazanmak cok zor. Ben bunu anlayali cok oldu eski arkadaslarimla bile iletisime gectim oyizden bu yil. Senden once hayatimda hersey bervatti senin oldugun donemde daha iyiydi senden sonra kotuye gitti yine. Ugurlu gelmistin belki de. İns bundan sonra hayatlarimiz cok guzel olsun ikimiz de hayati cok zor yasayanlardaniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yemekli misafirim vardi kusura bakma.sen elinden geleni yaoanlar arasindasiniz kirilma uzulme oyizden bu konuya. Buraya kimse donmek istemedi ugrastim ama olmadi. Son uc yaziyi okursan anlarsin durumun ciddiyetini. Hangi topik bilmiyorum ama disli hatunlar var yazmis duygu. Onlara eslik edebilirsin. Esra azimli devam ediyor 120lerden 78 e indi. Topik acti. Tanidik isimler nurdan zuleyha hoca ben arada yaziyoruz oraya. Ama diyet konusunda beklentini karsilar mi bilmiyorum yeni topik acarim acilir sorun degil de iki kisi diyet yapacaksa olmaz uc dort kisi yazip digerleri aylarca yazmayacaksa olmaz malum burda bunu yasadik. Sen bunlari oku once. Sonra dogru bir yol seceriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?