- 22 Şubat 2020
- 19
- 39
- 3
- 25
- Konu Sahibi Unknown but well known
-
Bu daha eğlenceli bir durum olurdusizi tankla almaya geldi sandım
İki sene önceye kadar popüler bir espriydi başlık. Düşmanlığı temsil ediyor biraz daBaşlıkla konu içeriği arasında alaka kuramadım
BaşarılıBenzer bir durum yaşamıştım. Sekiz dokuz ay kadar görüşmedik, sonra tekrar görüşmeye başladık. Açıldığı gün kesin biçimde reddetmiştim zaten, görüşünce de konusunu açmadı. Şimdi evlendi eşiyle de iyi anlaşıyorum.
Siz yapabilirsiniz yapamazsınız onu bilemem, yapılabilirin örneğini vermek istedim sadece.
Eşi biliyor mu bu durumu? Ben kimsenin eşinin eskiden aşık olduğu kadınla arkadaş olabileceğini zannetmiyorum.Benzer bir durum yaşamıştım. Sekiz dokuz ay kadar görüşmedik, sonra tekrar görüşmeye başladık. Açıldığı gün kesin biçimde reddetmiştim zaten, görüşünce de konusunu açmadı. Şimdi evlendi eşiyle de iyi anlaşıyorum.
Siz yapabilirsiniz yapamazsınız onu bilemem, yapılabilirin örneğini vermek istedim sadece.
Eşiyle bunu konuştular mı bilmiyorum. Belki aşık değildi kötü zamanında yanında olduğum için hislerini yanlış değerlendirdi bilemiyorum ama şuana dek eşine ya da bana karşı hatalı olabilecek hiç bir davranış fark etmedim.Eşi biliyor mu bu durumu? Ben kimsenin eşinin eskiden aşık olduğu kadınla arkadaş olabileceğini zannetmiyorum.
Ben anlamam toptan tüfektenYediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir dostum vardı, yedi senedir tanışıyoruz. Geçen sene bana içini açtı, yedi senedir bana aşıkmış falan filan. Bir senedir görüşmüyorduk fakat geçen günlerde bana mesaj attı. Onunla olan dostluğumu çok özlüyorum. Ama eskisi gibi olabilir miyiz bunu da bilmiyorum. Çevremdeki herkes ona karşı çok tepkili bu kadar sene içinde tuttuğu için sosyopat gibi anıyorlar çocuğu. O yüzden kimseye bu konudaki düşüncelerimi de açamıyorum. Tekrar görüşmeye başlasam her tavrı ve hareketinden nem kapar mıyım sizce?
Bir beklentisi var mı yok mu bunları konuşmak tartışmak istemiyorum ama zamana bırakmaya karar verdim ikiGörüşmek istiyorsanız görüşün başkasına nesi
Adam yanlış anlar mı büyük ihtimallle
Evet anımsayan birileri wjdkwokdBu lafi erdoğan feto capsinde kullaniyorlardi o aklima geldi aadfhjl
İşte bu çok üzücüAynı durumu üniversite yıllarında yaşadım.Her ne kadar hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor gibi görülse de karşı tarafın acı çektiğinin farkedilmesiyle beraber yeniden bitiyor ilişki.Hatta siz öyle bir ruh haline bürünüyorsunuz ki karşı taraf incinmesin diye kendiniz bile olamıyorsunuz.Birde başka birinden hoşlandığınızı öğrendikleri zaman ister istemez hırçınlaşıyorlar.Yani demem o ki eskisi gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?