ESKİ DOSTUM TANKLA GELMİŞ

Benzer bir durum yaşamıştım. Sekiz dokuz ay kadar görüşmedik, sonra tekrar görüşmeye başladık. Açıldığı gün kesin biçimde reddetmiştim zaten, görüşünce de konusunu açmadı. Şimdi evlendi eşiyle de iyi anlaşıyorum.
Siz yapabilirsiniz yapamazsınız onu bilemem, yapılabilirin örneğini vermek istedim sadece.

Başarılı

Eşi biliyor mu bu durumu? Ben kimsenin eşinin eskiden aşık olduğu kadınla arkadaş olabileceğini zannetmiyorum.

Eşi biliyor mu bu durumu? Ben kimsenin eşinin eskiden aşık olduğu kadınla arkadaş olabileceğini zannetmiyorum.
Eşiyle bunu konuştular mı bilmiyorum. Belki aşık değildi kötü zamanında yanında olduğum için hislerini yanlış değerlendirdi bilemiyorum ama şuana dek eşine ya da bana karşı hatalı olabilecek hiç bir davranış fark etmedim.

Ben en yakın arkadaşlarımdan biriyle yaşadım bu durumu. Duygularını söyledikten sonra jilet gibi kestim görüşmeyi soğuk davrandım, ama çok kötü oldum gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım çünkü. Sonra o olmayacağını anlayıp kendi yoluna bakınca görüşmeye başladık yine. İkimizde evli, çocuklu yetişkinler olduk hala birbirimizin hayatındayız. Gerçekten olmayacağını anlayıp vazgeçtiyse problem olmaz bence.

Ben anlamam toptan tüfekten

Kız Allah seni. Askeriye den tanki getirmiş evlenme teklifi mi ne edecek dedim bir merakla girdim. Hoşlanmıyorsn hiç görüşme tekrar

Aynı durumu üniversite yıllarında yaşadım.Her ne kadar hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor gibi görülse de karşı tarafın acı çektiğinin farkedilmesiyle beraber yeniden bitiyor ilişki.Hatta siz öyle bir ruh haline bürünüyorsunuz ki karşı taraf incinmesin diye kendiniz bile olamıyorsunuz.Birde başka birinden hoşlandığınızı öğrendikleri zaman ister istemez hırçınlaşıyorlar.Yani demem o ki eskisi gibi olmuyor.

İşte bu çok üzücü

Olmuyor maalesef. Yine arkadaşlığınız devam edebilir ama eskisi gibi olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…