• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski dostumla artık görüşmek istemiyorum ne yapmalıyım?

ahsene

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
46
9
16
35
Arkadaşla Merhaba,
Bir arkadaşımla yaklaşık üç yıl önce tanıştık. Bana en başlarda kardeş gibi davranıyordu yakın dost. Ama ben son beş yıldır yakın arkadaş mevzusuna dost muhabbetine inanan bir İnsan değildim. Bana bu kadar değer verince ben de karşılık verdim. Herşey iyi hoş;hergün arayıp bir saat konuşuyoruz ben çalışıyorum ve evliyim.Ayıp olmasin die yüzüm tutmadı açtım. Eşim artık rahatsız oluyordu bu kadar çok konuşmaya. Ben artık bu durumdan çok sıkıldım ve ben aramadım . Arasam haftada bir ama buna bile fırsat vermedi hergün arıyor zaten. Sonra şunu anladım sürekli kendini övüyor başkalarını aşaüılıyor tüm gününü bana anlatıyor. Kendimi çöp kutusu gibi hissettim. Ayrıca işten sonra bana kalan 5 saatimin bir saatini de hergün bu arkadaşla telefonda konuşarak geçirmek istemedim. Hertürlü anlatmaya çalıştım vaktim olmadığına anlamak istemedi ama şimdi de trip atıyor.Kendimi suçlu hissettim buluştum. Bu sefer de bana duvarla örmüş kendince mesafeli davranıyor.Canım şuna sıkılıyor vicdan yapmayacak şekilde bunu bitirmek istiyorum.30 yaşıma gelmişim kimsenin kendini övmesini bana trip atmasını çekemeyeceğim. Yapı olarak mütevazi bir insanım mütevazi insanlardan hoşlanırım.Bugün farkettim ki artık paylaşacak bişeyimiz kalmamış.Yapış yapış olayı bana göre değil mesafeli olayı da ona göre değil .Bunu bitirmek istiyorum nasıl yaparım?

Sürekli konuşmak zorunda değilsiniz şuan müsait değilim işten eve çok zaman ayıramıyorum o yüzden ev işleri var, eşim evde yanında telefonda uzun süre konuşmamdan rahatsız oluyor gibi şeyler söyleye bilirsiniz

açıkçası üzülüyorum emek veridm ama ben bence fazla yüz vermişim ayıp olacak die:dedikleirninizin hepsini yaptım küsüyor kırılıyor: artık hiç aramıcam mesaj da atmıcam küser umarım:sürekli instagramdan atarlı giderli şeyler paylaşıyor onu görmemek için instagramı kapattım. Yakındır direk söylücem bundan sona görüşmeyelim die.Baktım bana kattığüı birse y benden aldığı 10 yoruldum.Maalesef buraya kadarmış kararımı verdim zaten böyleleirne yol vermek öenmli olan hyat boyu böyle yaşayamayacağım: bu da gsl tecrübe oldu böyle bit tip baştan belli olur ama iyi niyetten göremessin artık görmem zor değil:)

Iyi arkadaşlar birbirine faydalı olmalıdır zararlı değil.Sen ona yarar sağlıyorsun içini boşaltıyor, sen nasıl hissediyorsun iyi vakit geçiriyor musun, ona derdini anlatsan seni dinler mi, böyle değilse kendini kullandırma yol ver gitsin, kırılması onun problemi, senin kırılman,üzülmen onun umurunda mı,umurunda olsaydı seni çok rahatsız etmez saygı duyardı. Mesafe koy o mesafede görüş zamanla alışır, alışmazsa boşver gitsin

Kızlar yol verdim. Hakaret etti.İşte bu da kişiliğini gösterir.Çok doğru bişey yaptım üç dört hafta oldu şu an ne kadar doğru karar vemrişim onu anladım
ailemle zaman geçiremiyormuştum resmen:çokkk iyi oldu:teşekkürler tavsiyeler için

Back
X