• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski dostumu hiç ama hiç hatırlamak istemiyorum. Nasıl unutulur?

Olma mi?!! :24:
Kuzenimle ayni evde kaldik, bir yil...
Bu bir yilin sonunda, sonrasinda kendisine en buyuk kazigi atacak 1 yillik sevgilisi ile apar topar esyalarin yarisini alip gitti...
Ve oncesinde de konustuk, bekle ben para pul konusunda iyi degilim bu ara, zaman ver bana da dedim...
Ama nafile...:19:
Neyse oldu bitti, sonra uzatmadim hatta, hafif cakir keyifken baristim bile...:9:
Ve daha niceleri...
Bazen uzen, bazen uzulen taraf oluyoruz...
Birbirimizi hayati ogretiyoruz...
Sikma canini, unut gitsin, hepsi deneyim...

Bu arkadaşlıkta üzülen taraf hep ben oldum. Bir insana ne kadar değer verirsen o kadar acıtırmış
Keşke bunu tecrübe etmeseydim.
En yakınımda o varken hissedemediğim dostluğunu bana kkdan tanıdığım insan hissettirdi
Dostluğun anlamını bilmeyenleri karşımıza çıkarmasın rabbim

ayrılma nedeniniz neydi bilmiyorum ama "dostluk" ile "ev arkadaslıgı" farklı seyler.
ikisi bir arada olabilir, ya da birbirinden bagımsız iki farklı insan ile gayet guzel de yurutebilirsiniz.
bunu hic unutmamak lazım. evliliklerde bile temel sorunlardan biri bu oluyor...

ben ev kazıgı yemedim ama dost kazıgı denen samimi arkadas gibi gozukup arkadan iş cevrireni cok gordum.
pisman degilseniz unutun gecin, degmeyecek insanları aklınızda tutmanın alemi yok,
bir daha benzer birseyin yasanmaması icin tecrube olarak dusunun. kim kazık yemiyor ki şu hayatta?

biz hem aynı evi paylaştık hemde çok yakındık kazığını aynı evdeyken yemedim okul bittikten sonra oldu
pişman değilim sadece haketmediğim şeyleri yaşamak beni çok üzdü ve aklımdan atamıyorum
unutacağım biliyorum hayatın akışında neler unutulmuyor..

aynı şeyi yaşadım,
aynı evde kaldığım arkadaşımın kazığını yedim, senin gibi....
ama yavaş yavaş siliniyor bazı şeyler, hemen olmasa da...

en zoruda bu sürede değmeyen birini hatırlayacak kadar vakit kaybetmek
ne hayatıma ne de kalbime giremez artık o

14 YILLIK arkadaşım kardeşim sırdaşım herşeyim di nefret ediyorum şu anda kendisiyle paylaştığım şeyleri sırlarımı herkese döktüğü için... ama eşimin kuzeni olduğundan düğünde bayramda bir şekilde sürekli karşılaşıyoruz

aaaa tesadufe bakkk:) aynı en yakın arkadasımdı ama esımınde kuzenı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aynen bayramlar ezıyet oluyor zıra yuzunu degıl gormek ısmını bıle duydugumda tuylerım dıken dıken oluyor

biz hem aynı evi paylaştık hemde çok yakındık kazığını aynı evdeyken yemedim okul bittikten sonra oldu
pişman değilim sadece haketmediğim şeyleri yaşamak beni çok üzdü ve aklımdan atamıyorum
unutacağım biliyorum hayatın akışında neler unutulmuyor..

hayatı paylastıgını dusunurken insanlar esi tarafından aldatılıyor da 4yıl evi paylastıgın kisi neden kazık atmasın?
insan karaktersiz oldugu surece her sey beklenir,
sadece kimin neyi ne zaman yapacagını kestiremiyoruz, ummadıgımız anda darbeyi yiyoruz o koyuyor bence.

Badecim , olmaz olur mu hiç ?

Bende üniversitede kardeşim dediğim ev arkadaşımla , okul bitince de görüşmüş , görüşmek ne kelime hatta evimizin kızı olmuştu .

Evlendi , ben onların evlerinin baş misafiri oldum hep .

Sonra ? Sonrasını sorma hiç ama ... Hala aklıma gelir zaman zaman , onca sene , onca paylaşım ... Pufff uçtu gitti işte .

Seninde zaman zaman aklına gelecektir ama takılma fazla .

Ahh ablam, ne zor değil mi böyle şeyler yaşamak?

Bende onun evinde kaldım aylarca, gören kardeş zannediyordu
En azından akraba mısınız derlerdi
Ne akrabası resmen akbabaymış o..
İnşallah unutacağım eminim.
Teşekkür ederim :16:

Canm seni okadar ii anlıyorumki....en yakın arkadasım dedigim pislik,o dönem görüştügüm iğrenc herifle evlendi.daha benimle arkadasken görüşmeye baslamis..baktıki olmadı bana türlü iftiralar ataraktan arkadaslıgımızı bitirdi...neler söylemiş millete benimle ilgili arkamdan, ne işler cevirmiş daha ben durumun farkında degilim tabi sonradan ögrendim cıkmaya başladıklarını hiçbir şekilde hakkım helal degil 4yıl oldu bu olaya unutmadım hala daha dün gibi yaptıkları aklıma geldikçe basımda asagi kaynar sular dökülür...unutamıyosun işte sana atılan kazıkları...

insanlar nasıl bu kadar sinsi ve karaktersiz olabilir anlayamıyorum. hiç mi utanma arlanma kalmadı bunlarda ya
madem berabersin iyi git evlen iftira neden atıyorsun?
benim arı dilli eski arkadaşta bitirirken türlü küfürler etti hatta seni rezil ederim diye tehdit etti beni
halbuki Allah benim şahidimdir beni rezil edebileceği tek bir kozu yok asıl bütün kozları benim elimde
böylede yüzsüzler işte

bunlarla tecrübe sahibi oluyoruz zaten. herkesin hayatında en az bir kişi olur böyle. çok takılı kalmamak lazım.
bazen o insanın attığı kazıktan aldığın dersi parayla alamazsın..
öğrendiklerini bir daha tekrarlamazsan bu senin için yeterli olur bence.

evet 5 yıla mal olan paha biçilemeyen ders..
keşke hiç karşımıza çıkmasalar ama işte sonradan çıkıyor gerçek yüzleri
bir daha asla kimseye çok değer vermem
sayesinde birini çok sevmeye korkar oldum

Oo olmaz mı Candostum dediğim insan.
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen insan.
Öyle bir iş sardı ki başıma benim yüzümden ailem birbirne düştü.Neler neler neyse sonuç yıllar geçti üstünden bir kaç yıldır hiç görmedim kendisini.

Hatta senim başlığını okuduğumda hatırladım Badem :1: benim hayatımda da böyle bir insan olmuştu diye.Unutuyor insan zamanla hayata öyle dalıyor ki hatırlamıyor bile.Kim aynı acıya takılıp kalıyor ki? En yakınlarımız ölüyor da unutmuyormuyuz:31:

inşallah stilim, inşallah bütün bunlar hafızamda çoook gerilere gider. Senin gibi zamanın ardına bırakırım
Evet insan neye alışmıyorki? Zamanında yaşayamam ölürüm dediğim insanı bile zerre hatırlamıyorum :)

hayatı paylastıgını dusunurken insanlar esi tarafından aldatılıyor da 4yıl evi paylastıgın kisi neden kazık atmasın?
insan karaktersiz oldugu surece her sey beklenir,
sadece kimin neyi ne zaman yapacagını kestiremiyoruz, ummadıgımız anda darbeyi yiyoruz o koyuyor bence.

tabiiki nice yıllar olmuş evlilikler bitiyor gidiyor
insana taş uzaktan gelmezmiş zaten en çok sevdikleri acıtırmış
Allah kimseye yaşatmasın ne denirki

bana yaptıklarının aynısını yaşamadan almasın onu rabbim bu hayattan
bir insanı gecelerce ağlamaya mahkum bırakmanın bedelini ödesin
hakkımıda helal etmeyeceğim hiç bir zaman

merak etme canım gerçekten kimse emin ol yaşattığını yaşamadan ölmüyor !

olmaz mı herkesin hayatında vardır en az bir tane böyle biri camdan fanusta yaşamıyoruz sonuçta benim sana tavsiyem kötü olan her şeyi sil çünkü olumsuz duyguları üstünden atmadığın sürece boşuna huzursuz olursun şöyle yaptı böyle yaptı haksızlığa uğradım vs deme yani hiç aksine şunu yap bütün güzel anıları güzel geçirdiğiniz günleri hatırla ve o insan artık yaşamıyor diye düşün şuan karşında duran kişiyi geçmişte dost olduğun kişiden soyutla yani bunu yapınca insan hiç bir şey hissetmiyor adeta nötürleniyor bütün duygular bloke oluyor ve geriye pişmanlık nefret öfke yerine eh işte buda bana ders oldu yada güzel günlerdi bitti hissi uyanıyor.tabi bunu yapmanın en kolay yolu ortak bir çevrenizin olmaması ve onu sürekli görmek zorunda kalmaman eğer böyle imkanların varsa bu dediğimi uygula %100 denendi çalışıyor:1:biraz karışık oldu ama umarım kendimi ifade edebilmişimdir bu dostluk mevzularından baya bir tecrübe edindim öğrendiğim en önemli şey hep biraz temkinli olacaksın ve körükörüne bağlanmayacaksın hiç su alışkanlık denen şey insanı zora sokan ailen dışında hiç bir şey vazgeçilmez değil ne aşk ne dostluk her güzel şeyin bir sonu var bunu kabullenince her şey daha kolay oluyor sanki:ssz:

evet insanı en zorlayanı alışkanlıklar zaten. alışmış oluyoruz istemeden bunları unutmakta zaman alıyor
bakıyorum bütün fotoğraflarım onunla çekilmiş, en basitinden mezuniyet fotoğraflarımız, bana özel yaptırdığı fotoğraf çerçevesi... hatta geçen bana aldığı kazak geçti elime. paylaşım çok fazla oldu bu kadar yıl
onunla ortak bir çevremiz yok yani karşılaşma ihtimalimiz yok farklı şehirlerdeyiz
hepsini toptan imha etmem gerekecek :)

inşallah stilim, inşallah bütün bunlar hafızamda çoook gerilere gider. Senin gibi zamanın ardına bırakırım
Evet insan neye alışmıyorki? Zamanında yaşayamam ölürüm dediğim insanı bile zerre hatırlamıyorum :)

Geride kaldlı ama bana büyük bir ders vererek.Şimdi kimseye aynı toleransnı vermiyorum :1: Bu büyük bi kazanç oldu benim için.Daha dengeli,daha bilinçli ilişkiler kuruyorum.İçimde olan herkese yardım etmeliyim herkesin sıkıntısına koşmalıyım canavarına dur diyebiliyorum :1:

Seninde bu kötü olaydan bir çıkarımın olmuştur elbet bunu koyarsın cebine yoluna devam edersin :31:

Son düzenleme:
ben de yaşadım aynı şeyi en büyük kazığı yedim en iyi arkadaşım sandığım insandan
onun için yaptığım onca fedakarlık vs güme gitti
ama okul devam ettiği için ve grubumuz ortak olduğu için katlanmak zorunda kaldım şimdi de mesefeli bi biçimde görüşüyorum ayda 1 telefonla yani o da aradığı için

ama eğer görüşmek zorunda olmadığım biri olsaydı çok kolay unuturdum heralde ama ortak arkadaşlar olunca mecbur kalıyodum onlardan da vazgeçemiyodum çünkü

ama artık anladım ki çoğu insan bu durumu yaşıyo
en iyisi mesafeyi koruyarak arkadaşlıklar kurmak yoksa sonunda üzülen biz oluyoruz yine

Son düzenleme:
evet insanı en zorlayanı alışkanlıklar zaten. alışmış oluyoruz istemeden bunları unutmakta zaman alıyor
bakıyorum bütün fotoğraflarım onunla çekilmiş, en basitinden mezuniyet fotoğraflarımız, bana özel yaptırdığı fotoğraf çerçevesi... hatta geçen bana aldığı kazak geçti elime. paylaşım çok fazla oldu bu kadar yıl
onunla ortak bir çevremiz yok yani karşılaşma ihtimalimiz yok farklı şehirlerdeyiz
hepsini toptan imha etmem gerekecek :)

seni o kadar iyi anlıyorumki benimki daha uzun bir arkadaşlıktı 10 yıldan fazla hatta kardeşlikti ne anılar birikti ama neyseki bizimde ortak noktamız kalmadı son yıllarda iletişimi kesmem çok zor olmadı yani benim tek üzüntüm ona dostluğumuzun simgesi olarak verdiğim ufak tefek manevi değeri yüksek şeyler vardı hayallerimiz gerçekleştiğinde iade edersin bu inancımın sembolu olsun demiştim artık hep onda kalacak olması başka hiç bir şey beni üzmüyor.tabi onunkilerde bende kalacak ama keske al mektuplarımı ver mektuplarımı yapabilseydik su özel seyler için:1:hediyeleri senin gibi yıllık resmini yazısını vs kaldırdım gitti zaten bir süre sonra alışkanlığı kırınca onlara bakıncada dediğim gibi güzel günlerdi bitti hissi uyanıyor her şey zamana yenik düşecek onun için sen kendini üzme hiç yeni insanlar tanı hedeflerin üzerine yoğunlaş zamanla yerini yeni insanlar alır bu böyle sürer gider:34:

Ah ah benmde canım kardesim dostum dediğim insan...... tek kalemde sildi attı beni benm düğünüme geldi ama benim hamileğim yatalak bi sekilde hastanede serumlarla geçtiğinden ben gidemedim düğününe ama hediyesini kardesmle gönderdim...buna nasıl alınmış içerlemişse ne telefonlarıma çıktı ne nede kendi aradı ama ben inatla belki açar diye bayramda küslük olmaz die aradım ama açmadı sildi beni.... Ozamanlar o kadar üzülüyordum ki kendimi suçlu hissediyordum yeni yeni farkettiğim gerçekte şu ki; o beni ve bebeğimi düşünmemiş yoldan gelecek başlarına bişey gelecek vicdan azabı duyarım sonra dememiş.... şimdi ona hiçbirsey hissetmiyorum ne öfke ne dostluk....

Back
X