alkol böyle fazla cesaret yapıyor malesef =) cevap vermemeye devam edin bence eski şeyler alev alsa bile çabuk söner
eski sevgilisini unutamamış ayrılmışsınız ve seni 3 aydır hiç aramamış. senden mesaj gelince tabi egosu kabardı ve hala bıraktığı yerde misin diye bir yokluyor. eğer gerçekten istediği sen olsaydın zaten ilk adımı o atardı. insan çakırkeyif olunca eski günleri hatırlıyor ve daha cesur oluyor böyle şeyler yapabiliyor. ama şunu unutma eğer isteseydi o sana çoktan dönmüş olurdu. mümkünse sen arama artık bakalım ondan bir tepki gelecek mi?
Vermiyorum zaten, ama gecenin 3ünde mesaj yağdırmasına bi anlam veremedim, ki kendisi o saate kadar hayatta uyanık kalamıcak kadar uykuya aşık ve düşkün birisidir. En geç 11de yatar yani.
özlemiş olabilir sizi konuşmak istemiş olabilir... ama eski sevgili olayına hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim =)
niye bu zamana kadar bişey yazmadı da sen yazdıktan sonra birden mesajlar yağıyor? gerçekten özlemiş olsaydı senden önce o davranırdı. belki duygusal boşluktadır, seni yokluyor besbelli. baktı ki 3 ay sonra sen onu merak ediyorsun "beni unutmamış demek ki" diyor. ilk adımı sen attın ya, şimdi yazmak ona dokunmaz bir hafta da yazabilir. itibar etme.
Hiç öyle bi niyetim yok zaten, unutamadım, unutamıyorum, seninle yapamıyorum dediği anda görüşmeyi kestim ben onunla, şimdi sonradan durumu açıklamaya gitsem, düşündüm içmiştim desem diye, ama bu sefer de inanmaz, bahanen bu muydu, yalan söyleme der, o yüzden hiç cevap vermedim.
bence geriye dönme. çünkü aşkınız ilk günkü tadını vermeyecek asla. o kadar da takılma msjlara. hayırlısı olsunn
bencede içtim msj attım demeyin kesinlikle...ısrarla msj atmaya devam ederse aklıma geldin öyle napıyorsun falan diye msj atıyım dedim falan yazarsınız geçiştirin yani
elinin altında olmuş olsaydın 3 ay beklemezdin. ayrılıktan sonra üç ay iletişimi tamamen kesmek oldukça zor ve bunu başarmak da kolay değil. bence şansını deniyor. diğer kızdan ses çıkmadı demek ki. sana mutluyum falan yazmış ya, hikaye. eğer çok mutlu olsaydı öyle mesaj yağdırmazdı. dahası, hayatında düzgün ve huzurlu bir ilişkisi olsaydı senin bir şekilde de olsa geri dönüş yapman ona hiçbirşey ifade etmezdi. şuanda egosu okşandı ve biraz daha devam etsin istiyor. erkek milleti! hepsi aynı işte !!:113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?