Kızlar merhaba, dünden beri kafamı kurcalayan bi olay var, sizlerle paylaşmassam çatlıcam. Neyse gelelim konuya, dün akşam kuzenimin nişanı vardı, açık bi mekanda, yemekli, içkili falandı, neyse fazla uzatmiyim, kuzenler içiyorlardı bi kenarda, bende öyle çok içki içen birisi değilim, böyle özel günlerde çok nadir içerim, çünkü hemen sarhoş olabilme gibi bi ihtimalim var, neyse işte, bana da ısrar ettiler, iç iç, şurda kuzenimiz nişanlanmış, neşemiz bol olsun falan dediler, bende içtim biraz, hay içmez olaydım, o an aklıma eski sevgilim geldi, birlikte içmiştik bi kaç kez, neyse, nasıl yaptım o içkinin verdiği cesaretle bilmiyorum ama, o an mesaj attım ona, nasılsın diye, oda iyiyim sağol sen yazmış, bende iyiyim falan, ee nasıl gidiyor hayatın, benden sonra neler yaptın falan dedim, oda süper gidiyor, çok mutluyum, tek başıma takılıyorum, çokta memnunum hayatımdan yazmış, bende hmm sevindim senin adına neyse kendine iyi bak yazdım, o cevap vermedi, o an pişman olmadım, ama sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçmişti çoktan, egosunu şişirmiştim nede olsa, neyse bu sabah kalktım baktım, gecenin saat 3ünde iyi geceler rosemary, mesaj atmana çok sevindim, sana iyi geceler dilemeyi özlemişim yazmış, ben cevap vermedim, şaşırdım bi önce, sonra bu devam etti, bi kaç mesaj daha attı falan, hiç birine cevap vermedim, biz bununla 3 ay önce ayrılmıştık, 3 aydan beri hiç konuşmadık, mesajlaşmadık, bu eski sevgilisini unutamamış, o yüzden bitirmek istedi, bende tamam görüşmeyelim demiştim ve öyle kalmıştı, o günden beri hiç görüşmedik, sizce ne yapmalıyım, biliyorum sen ağzınla değil nerenle içiyorsun diyeceksiniz ama lütfen bi yardım edin kızlar, kafam çok karıştı, sizce kafamı karıştırmaya mı çalışıyor, amacı ne bunun ?