eski duygularımı çok özledim çok bu duruma dayanamıyorum gücüm kalmadı :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
hep çözüm aramaya çalıştım hep cebelleştim durdum .. ama olmuyor
erkek arkadaşımla bundan 2 ay önce ne kadar da güzeldi herşey hiç birşey eskimemişdi ilişkimizde bitmemişti duygularım dolu doluydu hislerim. benliğim herşeyim çok güzeldi
Ama 2 ay önce bu duygularım yok oldu nedenini anlayamadım . onu sevdiğimi biliyorum ama bu hislerimi anlamıyorum.
Sürekli evdeyim belkide ondandır bilmiyorum ama tek bildiğim birşey var ben ona karşı hissetiklerimi o güzel duygularımı özledim bazen geliyor onu çok sevdiğimi anlıyorum ama bu hislerim beni rahat bırakmıyor deprasyondayım sanırım bliyorum ona karşı o duygularımı çok özledim çokk bu hislerimden nefret ediyorum hiç mi çıkış yolu yok bana hiç mi..:5:

Psikolog duygularımı geri getirir mi diye düşünme canım
Bu sebepsez mutsuzluğunun sebebini çözdüğünde otomatikman bu sorunu da çözmüş olursun
Belki herşey bitmiştir gerçekten bunu tedavi olmadan anlayamazsın
Çok doğal, zaman zaman bunalabiliriz
Daha fazla çıkmaza girmeden git

Ne kadar büyük bir aşk olursa olsun bir süre sonra duygular normalleşmeye başlar. Mesela en aşık halinizde evlenseydiniz bile şuan bu duyguları hissediyor olacaktınız. İlişkinizi sürekli canlı tutarak bu "aşık olmak" yada "heyecanlanmak" durumunu daha uzun süre muhafaza edebilirsiniz ama bu biraz karakter meselesi. Bana sorsan şahsen bende o güç var mı ben bile bilmiyorum.

Ne kadar büyük bir aşk olursa olsun bir süre sonra duygular normalleşmeye başlar. Mesela en aşık halinizde evlenseydiniz bile şuan bu duyguları hissediyor olacaktınız. İlişkinizi sürekli canlı tutarak bu "aşık olmak" yada "heyecanlanmak" durumunu daha uzun süre muhafaza edebilirsiniz ama bu biraz karakter meselesi. Bana sorsan şahsen bende o güç var mı ben bile bilmiyorum.

tabiki ilk anlarda ki gibi hissedilmez ben bunu anlayabiiliyorum ama su an hissettiklerim boşmboş ya bomboş nasıl olur anlamıyorum bende çok üzülüyorum deli gibi sevdiğim insana karşı hemde bana çok iyiyken çok ilgiliyken bu duyguları hissetmek kahrediyor beni :5:

Psikolog duygularımı geri getirir mi diye düşünme canım
Bu sebepsez mutsuzluğunun sebebini çözdüğünde otomatikman bu sorunu da çözmüş olursun
Belki herşey bitmiştir gerçekten bunu tedavi olmadan anlayamazsın
Çok doğal, zaman zaman bunalabiliriz
Daha fazla çıkmaza girmeden git

ben sadece o duygularımın geri gelmesini istiyorum çok mu birşey bu canım çok mu .. :( kolum kanadım kırıldı sanki böyle hissetmek yaşarken öldürüyor beni bıktım artık yaşamaktan..

2 ay öncesinde belirgin bir olay oldu mu? Her hangi birşey olabilir. Mesela umduğun bişey olmamıştır, ağzından bişey kaçmıştır, bir olay anlatmıştır, hiç bilmediğin bişey öğrenmişsindir... gibi...

2 ay öncesinde belirgin bir olay oldu mu? Her hangi birşey olabilir. Mesela umduğun bişey olmamıştır, ağzından bişey kaçmıştır, bir olay anlatmıştır, hiç bilmediğin bişey öğrenmişsindir... gibi...

hayır canım hiç bir olumsuzluk olmadı bende düşündüm ama hiç olmadı sence neden böyle oldum ben neden böyle oldu hislerim herşey çok güzelken neden .. :5:

elagözlüm buna benzer bir konu açmıştın diye hatırlıyorum
demekki hala çıkamadın işin içinden:26:
sevgilinle ayrı şehirdemisin şuan.. fırsat bulabilirsen buluşsanız.
o zaman duygularını daha net anlayabilrsin:44:

eğer ayrı şehirlerdeyseniz ve az görüşüyorsan ''gözden ırak olan gönülden uzak olur''sendromu yaşıyorsun da ondan böylesin.yok değilsen,ufak bi kavgaya ihtiyacınız var tek çaresi bu.

ayy canım tek değilmişim aynı duyguları hıssediyorum aynen yaklasık 2aydır bi gariplik var seviyorum bunu biliyorum ama hissetmiyorum içimde bi kıpraşma olmuyor yani neden böyle oldu anlamadım ayrılmak istemiyorum çünkü o bana karşı cok iyi hiç bitmedi heyecanı aşkı bende onunla mutluyumda nıye böyle hissediyorum :(

ayy canım tek değilmişim aynı duyguları hıssediyorum aynen yaklasık 2aydır bi gariplik var seviyorum bunu biliyorum ama hissetmiyorum içimde bi kıpraşma olmuyor yani neden böyle oldu anlamadım ayrılmak istemiyorum çünkü o bana karşı cok iyi hiç bitmedi heyecanı aşkı bende onunla mutluyumda nıye böyle hissediyorum :(

allahım buna da şükür yarabbim beni anlayan birini buldum çok doluyum cok dertleşmek istermisin canım bu durumdan beraber kurtulalım mı :(

öyle çok isterim ki canım aynı seyi hissedebilen birine cok ihtiyacım var

benimde canım benimde :( o kadar doluyum ki çaresizim bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum boğuşuyorum ama olmuyor sevdiğime karşı bu duyglardan kurtulmak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum .. kolum kanadım kırık sanki neden böyle oldu duygularımız neden :5:

benimde canım benimde :( o kadar doluyum ki çaresizim bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum boğuşuyorum ama olmuyor sevdiğime karşı bu duyglardan kurtulmak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum .. kolum kanadım kırık sanki neden böyle oldu duygularımız neden :5:

ben ona haksızlık ettigimide düşünüyorum erkek olmasına ragmen bıkmadan uğraşıyor seviyor niye böyle olduk ki biz :( siz kötü bi olay yasadınızmı iki ay önce

ben ona haksızlık ettigimide düşünüyorum erkek olmasına ragmen bıkmadan uğraşıyor seviyor niye böyle olduk ki biz :( siz kötü bi olay yasadınızmı iki ay önce

tamam tatlım burdan konuşalım sorun değil hayır yaşamadık siz yaşadınız mı ? aynen benimde çok zoruma gidiyor bana karşı o kadar ilgili ki o kadar iyi biriki. ilişkimiz tam yoluna girdi rayına oturdu bende onu deli gibi seviyordum şu 2 ay beni bitirdi canım bitirdi :( onu seviyorum biliyorum ama neden böyle hissetiğimi bilmiyorum konuşurken bazan onunla bogulacak gibi oluyorum yeter artık bi sussa diyorum içimden ama bunları nasıl söylediğimi bilmiyorum bile yakıştıramıyorum kendime bu duygularu .. :( neden olduk bilmiyorum bilmiyorum off off :5:

Back
X