Eski eim benimle barmak istiyor ?

Olumsuz yazan tüm hayır birleşme diyen tüm arkadaşlarıma saygı duymakla birlikte .ben bunu hayatında yaşayan biri olarak bu arkadaşlarımdan daha farklı düşünüyorum malesef. bende çok severek evlendim 4 yıl çıktık 10 yıl evli kaldık ve 10 yılın sonunda tek celsede boşandık. ama 4 ay sonra tekrar birleştik ve 3 ay içindede yeniden nikah masasına oturduk.
evet bizim derdi,miz neysi
konun sahibi arkadaşım gibi en büyük sorunumuz karakter uyumsuzluğuydu tam on yıl savaştık birbirimizle ama sevginin gücü ayırmadı bizi ancak artık benim için tak ettiği bir noktada herşeyi bırakıp çıktım. 4 ay içinde onunda hayatında başkaları olmadımı evet oldu. biz hiç görüşmedik ama haberleri mutlak geliyor insana. 4 ayın sonunda bir arkadaşının aracı olmasıyla barıştık ilk 3 ay nikah masasına oturdum çünkü endieşelirim vardı ancak gördümkü bu boşanma bize çok şeyi göstermişti eşimde bende çok farklı yerlerden bakmayı öğrenmişiz.artık eşime kızdığım noktalarda hiç sorunum kalmadı. haa kimse kusursuzmu elbette hayır ama artık birbirimizi daha tolere etmeyi öğrendik.tekrar evleneli 3 sene geçti ve ben gferçekten 1. eliliğime göre çok eme çok mutluyum
Birde şunu düşün 2. evlilik yapsan ilk eşinden çok daha süper birimi olacak eğer buna garantin varsa evet ilk eşine dönme derim . ancak eşin özellikle senin rahatsızlık duyduğun konularda adım atmaya hazırsa sen bunu ondan görebiliyorsan ( mesela kendine veçevresine şiddetinden bahsetmişin bu konuda tedavi görebilir istekli olabilir) neden bir şans daha vermeyesin.
Ama herşeye rağmen hayat senin kararlarının sonuçlarını sen yaşayacaksın . hakkaında hayırlısı olsun arkadaşım

bu kadar sewmesem bu kadar uğraş vermezdim yada onsuz hergünüm kahrolmazdı ... ayrılık zamanımız içersinde bende keyfime baktım ama onsuz olmuyor işte olmuyoo canım daha da çok acıyo :(

tam size cvp yazıyordum ki pat çıka geldi tatlı getirmiş en sewdiğimden ben herkese teker teker cvp yazmak istiyorum fikirleriniz için ama yawaş yawaş becereceğim sanırm . Şİmdi tek gecelik ilişkiler midemi elbetde bulandırıyor ama benim için daha çok çaresizlik gibi gözüküyor o yani ewliliğim bitmiş düzenimi yitirmişim bari bu düzensilzikte dürzülük yapim gibi bişii :))) sakın kınamayın güldüğüme ben o kadar çok acı zamanlar geçirdim ki o kadar zor du ki herşey artık farklı bakıyorum birçok şeye. o yaşadıklarını düşündükçe acımıyormu hala içim elbetde acıyor ama olmuş artık bunn önüne geçemem ayrıca sürekli bunu düşünürsemde kafayı yerim . yani aslında benden ayrı geçirdiği zamanlarda o tek gecelik ilişkilerini yaşamış olması onun sorunu böyle düşünmek zorundayım ... benimde görüştüğüm insanlar oldu ama tabii bu derece değil yani =))) ne iyi etmişimde buraya yazmışım ya oh bee resmen rahatladım ...

Sizin için şimdilik onun sorunu,

Yarın sizin sorununuz,

Pek yakında hepimizin sorunu olur :delphin:

Allah yaşatmasın dilerim.

kapanmis defteri bidaha acma derim ben sana,hem 3 ayda ne kadar degisebilirki bi insan,degistiginede inanma zaten,simdi sen esini ozledigin ve halen daha sevdigin icin boyle dusunuyosun,,,birlesirseniz eskisinden daha beter olur hersey buyuk bi ihtimalle,cok yakin akrabamda izlediklerime dayanarak soyluyorum bunlari,,,

Son düzenleyen: Moderatör:
peki sizce neden bu kadar ısrarla barışmak istiyor ? o kadar çok çaba sarf ediyorki ?

denizim açıkçası zaten kararınız vermişsiniz bence, neden mi çaba harcıyor, çünkü ne yapsa kabul ediyorsunuz zaten, sizden iyisini asla ve asla bulamaz,tek gecelik ilişkilerine de tamam diyorsunuz, başka hatunlarla mailleşmelerine de...
siz de ondan ayrıydınız, böyle şeyler yaşamayı düşündünüz mü yoksa sabredip sadık mı kaldınız, ayrım burda :kahve: karar sizin kararınız...

Birbirinizi bu kadar severken keşke mahkemeye gitmek yerine bu ayrılık sürecini boşanmadan yaşasaydınız. Geri dönüşünüz daha kolay olurdu. Belki o zaman eşiniz tek gecelik ilişkiler yaşayamazdı. Kırılan bir şeyi ne kadar düzeltirsen düzelt o izler hep kalır. Genede karar sizin tabiki.

evet herşey biz kadınlarda bitiyor. yanlışsa yapılan onlara göstermeliyiz bunu. yok erkektir onun yapması normaldir dedikçe onlarda bunu yaparken hiçte rahatsızlık duymayacaklar ve devam edecekler
önemli olan o tavrı koyabilmek. yanlışsa herkes için yanlıştır. erkeği kadını olmaz bu işin.
arkadaşımız bende gecelik ilişkiler yaşadım dese bakalım,,
o bey ,evlenelim der miydi. hiç sanmıyorum.
o,bunda o kadar rahat ki,arkadaşımızdan saklamıyor bile gecelik ilişkisini. çünkü biliyor ki,gelen tepki,erkektir yapar olacak.

canım o saklamıyor değil ben öğrendim e tabi sorduğumda da inkar etmedi ama itiraf da etmedi ... ama ben gayet net anladım olayı ... ama ben hiçbir zaman erkektir yapar demedim kendime bile demedim bunu bu bi bahane değil yani benim için benim bu konuda kararsız olma sebebiyetim sadece ona olan sewgim ve onun tekrar barışma çabaları ...

denizim açıkçası zaten kararınız vermişsiniz bence, neden mi çaba harcıyor, çünkü ne yapsa kabul ediyorsunuz zaten, sizden iyisini asla ve asla bulamaz,tek gecelik ilişkilerine de tamam diyorsunuz, başka hatunlarla mailleşmelerine de...
siz de ondan ayrıydınız, böyle şeyler yaşamayı düşündünüz mü yoksa sabredip sadık mı kaldınız, ayrım burda :kahve: karar sizin kararınız...

tuce wallahii yaptığuı herşeyi kabul etmek gibi bişey söz konusu değil canım ya ... gözyummak olayı değil bu konudaki tek açıklaması sen yoktun bende saçmaladım ego tatmini bile diyebilirsin ama boşlukta olduğum için yaptım diyo :S ben o kadar doğrularına sadık bi insanım ki o yüzden 2 cambaz bi ipte oynayamadı yani her yola eyvalahhım yoktur benim ... şu yaşıma geldim ilk defa bu kadar çok bocalıyorum e normaldir ewlilik bu dedim ... bu arada resmi olarak boşanamadık henüz yani biz tel celsede bittiğini zanediyorduk ama ikimiz protoklle ayrıldığımız için dava sonrasında yapılması gerekilen şeyleri bilmediğmizden karar askıda kalmış ve biz gidip temizlerimizi alıp dosyayı kapattmadığımız sürece rresmiyetde hala ewli gözüküyormuşuz :S buda olayın ayrı enteresan bi durumu ...

tekrar birtlikte olacaksanız niye boşandınız ki...
tekrar biraraya gelirseniz aynı şeyleri yaşamaktan korkmuyormusunuz...
bunları iyice düşünmen gerekiyor...

ben şimdi yazıları okuyunca aklıma şu geldi evet sen bu adamla kagıtta ayrılmışsın ama kafandan atamamışsın.gercekten evlilik çok ciddi...madem belki ona ders olur akıllanırız ama ben onu bırakamam belki yine bireşirsek gibi bi düşüncen bi nyetin vardı ayrılmamalıydınız sadece birbirinizden uzaklaşıp birbirinize zaman vermeliydiniz baktınız zamanda kar etmedi tamamen bitiridin.şimdi siz ayrı degilsiniz ki buluşuyorsunuz konuşuyorsunuz keşke ayrılmasaydın..eger evlilik konusunda karar alınacaksa ince elenip sık dokunarak alınmalı ki bu iş ciddiyetini korusun...ha şuda bi gercek şu an ki durumununda zorlukları var yane dul oluşunun eger onsuz hayata devam edeceksen bunuda gögüslencen ...yane annemin bi lafı var evlili için bu işe giremek kolay ama cıkmak fare deligi kadar zor ...hayat şartlarını düşünerek karar ver ama bu saatten sonrada asla taviz verme

el ele tutuşarak gittik mahkemeye diyorsunuz o zaman neden ayrıldınız ha ayrıldınız o zaman neden barışmak istiyorsunuz burda bi dengesizlik var ikinizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz.kafamçokkarıştı ayrıca hemen ayrılır ayrılmaz eşiniz başkasıyla görüşmüş severken nasıl olupta başkasıyla görüşüyo:sm_confused: üstelik daha yanlış yapmanızı anlamak için erken daha 3 ay olmuş ben birleşmeyin derim

denizimm bana sanki sen olumlu yönde karar vermişsin de
sana destek çıkacak birileri olsun istiyorsun gibi geldi
yani sanki birileri evet kesinlikle barış dese arkanda olsa barışacaksın
gerçi zaten barışmışsınız
iş sadece adını koymaya kalmış.

denizimm bana sanki sen olumlu yönde karar vermişsin de
sana destek çıkacak birileri olsun istiyorsun gibi geldi
yani sanki birileri evet kesinlikle barış dese arkanda olsa barışacaksın
gerçi zaten barışmışsınız
iş sadece adını koymaya kalmış.

belki de haklısın amacım en başta zaten barışırsam ne gibi şeylerin beni beklediğini yaşayan kişilerdenn bilgi edinmekti ama içimde karasızlığım çok fazla zaman sanırım herşeyi aydınlatacak bana ... çok teşekkür ederim ...

Back
X