Olumsuz yazan tüm hayır birleşme diyen tüm arkadaşlarıma saygı duymakla birlikte .ben bunu hayatında yaşayan biri olarak bu arkadaşlarımdan daha farklı düşünüyorum malesef. bende çok severek evlendim 4 yıl çıktık 10 yıl evli kaldık ve 10 yılın sonunda tek celsede boşandık. ama 4 ay sonra tekrar birleştik ve 3 ay içindede yeniden nikah masasına oturduk.
evet bizim derdi,miz neysi
konun sahibi arkadaşım gibi en büyük sorunumuz karakter uyumsuzluğuydu tam on yıl savaştık birbirimizle ama sevginin gücü ayırmadı bizi ancak artık benim için tak ettiği bir noktada herşeyi bırakıp çıktım. 4 ay içinde onunda hayatında başkaları olmadımı evet oldu. biz hiç görüşmedik ama haberleri mutlak geliyor insana. 4 ayın sonunda bir arkadaşının aracı olmasıyla barıştık ilk 3 ay nikah masasına oturdum çünkü endieşelirim vardı ancak gördümkü bu boşanma bize çok şeyi göstermişti eşimde bende çok farklı yerlerden bakmayı öğrenmişiz.artık eşime kızdığım noktalarda hiç sorunum kalmadı. haa kimse kusursuzmu elbette hayır ama artık birbirimizi daha tolere etmeyi öğrendik.tekrar evleneli 3 sene geçti ve ben gferçekten 1. eliliğime göre çok eme çok mutluyum
Birde şunu düşün 2. evlilik yapsan ilk eşinden çok daha süper birimi olacak eğer buna garantin varsa evet ilk eşine dönme derim . ancak eşin özellikle senin rahatsızlık duyduğun konularda adım atmaya hazırsa sen bunu ondan görebiliyorsan ( mesela kendine veçevresine şiddetinden bahsetmişin bu konuda tedavi görebilir istekli olabilir) neden bir şans daha vermeyesin.
Ama herşeye rağmen hayat senin kararlarının sonuçlarını sen yaşayacaksın . hakkaında hayırlısı olsun arkadaşım
bu kadar sewmesem bu kadar uğraş vermezdim yada onsuz hergünüm kahrolmazdı ... ayrılık zamanımız içersinde bende keyfime baktım ama onsuz olmuyor işte olmuyoo canım daha da çok acıyo