• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaş tacizinden nasıl kurtulabilirim?

Sedefsedeff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2020
24
33
38
Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl verin?

Şikayetçi olabilirsiniz. Babanıza, abinize varsa erkek kuzeninize durumu anladın gidip bir de onlar konuşsun.
Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.

Şikayetçi olabilirsiniz. Babanıza, abinize varsa erkek kuzeninize durumu anladın gidip bir de onlar konuşsun.
Ablam arkadaşlarım onun annesi ve arkadaşlarından konuşmalarını rica ettim konuştular. Ama çözüm olmadı. İlişkiye başlarken şu tarihte ayrılacağını söyleyerek başlasaydın madem şimdi öyle ben ayrılıyorum diyip beni terk edemezsin diyor.

Kesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.

Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl verin?

Kades programını indirin. Manyak bir şeye benziyor.

Kesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.konuiup lorkutacak birini bulmaya çalışacağım

Kesinlikle psikolojisi bozuk. Size takıntılı yüksek ihtimalle. Ama ablanızın annesinin konuşması bir çeyi değiştirmez. Onunla bir erkek konuşmalı ve gözünü korkutmalı.
Evet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim

Sanki nikah bastın salağa bak ya bu çocuk kafayı yemiş

Ben işi birakip aileme olanlari anlatirdim ve sehir ya da ulke degistirmeyi dusunuyor olurdum şuan. 😁 Bu sakinlik nereden geliyor acaba size
İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor

Eski erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım ama kendisi ayrılığı kabul etmiyor. Her akşam iş çıkışıma gelip beni otobüse binene kadar taciz ediyor. Artık soğuduğumu ilişkiyi yürütemediğimizi söylerek ayrıldım. Güzel konuştum olmadı kötü konuştum olmadı ne yapacağım bilmiyorum. Her gün rezillik çıkarıyor ayrılmadık kabul etmiyorum bahanelerini diye yolun ortasında tüküre tüküre bağırıyor ağlıyor. Elimden telefonumu zorla almaya çalışıyor kimle konuştuğumu görmek için. Şikayetçi olacağımı söyleyincede sanane bu yol herkesin yolu yolda yürüyorum diyor. Nasıl kurtulabilirim bir akıl

Ben yerinde olsam çoktan şikayetçi olurdum. Anasını madem tanıyorum, arar bağrır çağrır konuşuyordum. Madem ailem de biliyor, twitterda fotoğraflarını paylaşır rezil ederdim.

8 ayda insan cinnet geçirme noktasına gelir.

Evet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim
Bir erkek bulup onun gözünü korkutayım diye adamı harcamayın. Şikâyetçi olun uzaklaştırma aldırın

Neden savcılığa gitmiyorsunuz?☺

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
eğer bunu kullanıyorsa şikayet edin çalıştığı kuruma bilgilerinizi böyle kullanamaz yasak

Sanki nikah bastın salağa bak ya bu çocuk kafayı yemiş

Ben yerinde olsam çoktan şikayetçi olurdum. Anasını madem tanıyorum, arar bağrır çağrır konuşuyordum. Madem ailem de biliyor, twitterda fotoğraflarını paylaşır rezil ederdim.

8 ayda insan cinnet geçirme noktasına gelir.
Annem babam bilmiyor sadece ablam biliyor. Twitterda paylaşım yapamam.

Ahahahahah, ihbar süresi mi istiyor, 15 gün önceden bildirmediniz o yüzden yerinize birini bulamadı mı dkfkfkfk, sen de maaşı verme ödeşek deyin fkf deliriyorum.

Back
X